Şimdi Ara

Hayatımda ilk kez aşık oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar konu başlığını görüpce bi bitmediniz mantığıyla geldiğinizden eminim.
    Olayı kısaca(yalan) şöyle anlatayım; 19 yaşındayım bu yıl istanbul dışında bir üniversiteye başlayacağım.
    Aradaki 10 günlük süreyi değerlendireyim günlük bir işe gireyim diyerek istemeden de olsa annemle
    iş bakmaya çıktık.Tam evden çıktık ara mahalleye girecekken bizim birkaç mahalle ilerimizdeki
    alışveriş yaptığımız kasap, arabasıyla önümüzde durdu.Şansa annemler de kasaba böyle böyle iş
    olursa haber verirsin demiş.Konustuk, falanca yerde eleman aranıyormuş,
    gittik alt kat tipik sanayi parçası imalatı üst katta bayanların çalıştığı bir montaj atölyesi.
    neyse eve geldik falan, bir tarafım diyor bu da şansmı adamla nerede karşılaştık
    şimdi 10 15 gün var birde burada çalışılır mı erkenden git okulununun iline diye
    diğer tarafımda boş oturana kimse para vermez git harçlığını kazan diyor.
    neyse sabah oldu iş başladı falan birkaç dakika sonra bir bayan ve yanında kızı geldi.
    yani beyler şu üç satırı zor biraraya getirdim betimlemeyi nasıl yapabilirim bilemiyorum
    sarı saçlı, mavi gözlü hayalimdeki kızın vücut bulmuş hali.
    forumdaki birçok arkadaşım gibi ben de öyle gidip 2 dakikada işi bağlayan tiplerden olmadığım için
    annemin sıcakkanlılığı sayesinde kızla tanışabildim.öyle konuştuk biraz havadan sudan,annemde
    kızın annesiyle konuşuyor bu arada.beyler kız benden 2 yaş küçük,açıktan okuyormuş,benim gibi gecici iş ve bizimle aynı gün başlamışlar.
    yaşıtım kızlarla pat diye konuşamasamda diksiyonum iyidir.annesiyle falan sohbet ederken
    birçok kez beni kestiğini farkettim.karşılıklı bir masada iş yapıyoruz bana baktığını farkedip bakıyorum
    gözünü kaçırıyor falan.espirilerime sürekli gülüyor,yani saçmalasam kelimeleri birbirine soksam daha cok gülüyor.iş çıkışı annesiyle bekliyorlar vs. işten çıkarken genelde kız önde tek başına telefonuyla uğrasarak
    gidiyor,bense annemlerin arkasından.yine bir tarafım diyor olm gitsene kız önde tek başına 2 çift laf et,
    diğer tarafımda diyor olm simdi annesi burada kız birşey dese ne halt yapıcaksın diye.en sonunda gözümü karartıp kızın yanına yürüdüm.beyler o an benim hayatımın dönüm noktalarından biridir muhtemelen.ben
    hep böyle durumlarda tersleneceğimi veya rezil olacağımı düşünürdüm.nasıl olsa mesai bitmiş,sivil
    isterse tersleyip devam edebilir.biz önde annemler arkada çok hoş sohbet ettik, bir çok kez güldürmüşümdür.
    yol ayrımına geldiğimizde ben kafamı cevirip baktım acaba bakar mı diye, bir kac saniye sonra o da baktı.

yani ben kendi kendime gelin güvey olmak istemesemde kıza karşı tek taraflı birşeyler
    hissetmeye başladım.''arkadaş'' olarak kız arkadaslarım olsada bir kıza karşı ilk kez böyle hissediyorum.cinsel anlamda aklımın ucundan hicbir şey geçmiyor.
    ne bileyim aşırı korumacı olmaya başladığımı hissediyorum kıza karşı,yolda birisi baksa
    üzerine atlayacakmış gibi oluyorum ki ben şiddete meyilli bir insan kesinlikle değilim.

birde şurada gitmeme 10 gün kala böyle birşey beni sinir etti.keşke o evden birkaç dakika geç yada erken
    çıksaydıkta şu işe başlamayıp bu hislere kapılmasaydım diyorum.

• uuu kaçırma
    kızda bakıyormuş daha ne yapsın ilk adımı at.
    numarasını al öyle git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi geçmiş olsun =D Bana sorarsan ilerletme.Üniversitene gideceksin,muhtemelen bir daha görmeyeceksin.

• @WhatsUp? hocam o nasıl bir vuruştur mardinli serseri geldi aklıma

@_Sunja_ haklısınız hocam yapacağım son şeyde olsa almaya calısacağım

bugünlük iyi geceler
  • @WhatsUp? 'ın dediğini destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Hadi geçmiş olsun =D Bana sorarsan ilerletme.Üniversitene gideceksin,muhtemelen bir daha görmeyeceksin.

+1 adam haklı
  • Kendini kaptırma, 10 günlük macera'nın tadını çıkar, hayat bu 10 günde inanamayacağın şeyler yaşarsın belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Kendini kaptırma, 10 günlük macera'nın tadını çıkar, hayat bu 10 günde inanamayacağın şeyler yaşarsın belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

Şimdi arkadaşlar konu başlığını görüpce bi bitmediniz mantığıyla geldiğinizden eminim.
    Olayı kısaca(yalan) şöyle anlatayım; 19 yaşındayım bu yıl istanbul dışında bir üniversiteye başlayacağım.
    Aradaki 10 günlük süreyi değerlendireyim günlük bir işe gireyim diyerek istemeden de olsa annemle
    iş bakmaya çıktık.Tam evden çıktık ara mahalleye girecekken bizim birkaç mahalle ilerimizdeki
    alışveriş yaptığımız kasap, arabasıyla önümüzde durdu.Şansa annemler de kasaba böyle böyle iş
    gittik alt kat tipik sanayi parçası imalatı üst katta bayanların çalıştığı bir montaj atölyesi.
    neyse eve geldik falan, bir tarafım diyor bu da şansmı adamla nerede karşılaştık
    şimdi 10 15 gün var birde burada çalışılır mı erkenden git okulununun iline diye
    neyse sabah oldu iş başladı falan birkaç dakika sonra bir bayan ve yanında kızı geldi.
    yani beyler şu üç satırı zor biraraya getirdim betimlemeyi nasıl yapabilirim bilemiyorum
    forumdaki birçok arkadaşım gibi ben de öyle gidip 2 dakikada işi bağlayan tiplerden olmadığım için
    annemin sıcakkanlılığı sayesinde kızla tanışabildim.öyle konuştuk biraz havadan sudan,annemde
    kızın annesiyle konuşuyor bu arada.beyler kız benden 2 yaş küçük,açıktan okuyormuş,benim gibi gecici iş ve bizimle aynı gün başlamışlar.
    yaşıtım kızlarla pat diye konuşamasamda diksiyonum iyidir.annesiyle falan sohbet ederken
    birçok kez beni kestiğini farkettim.karşılıklı bir masada iş yapıyoruz bana baktığını farkedip bakıyorum
    gözünü kaçırıyor falan.espirilerime sürekli gülüyor,yani saçmalasam kelimeleri birbirine soksam daha cok gülüyor.iş çıkışı annesiyle bekliyorlar vs. işten çıkarken genelde kız önde tek başına telefonuyla uğrasarak
    gidiyor,bense annemlerin arkasından.yine bir tarafım diyor olm gitsene kız önde tek başına 2 çift laf et,
    diğer tarafımda diyor olm simdi annesi burada kız birşey dese ne halt yapıcaksın diye.en sonunda gözümü karartıp kızın yanına yürüdüm.beyler o an benim hayatımın dönüm noktalarından biridir muhtemelen.ben
    hep böyle durumlarda tersleneceğimi veya rezil olacağımı düşünürdüm.nasıl olsa mesai bitmiş,sivil
    isterse tersleyip devam edebilir.biz önde annemler arkada çok hoş sohbet ettik, bir çok kez güldürmüşümdür.
    yol ayrımına geldiğimizde ben kafamı cevirip baktım acaba bakar mı diye, bir kac saniye sonra o da baktı.

yani ben kendi kendime gelin güvey olmak istemesemde kıza karşı tek taraflı birşeyler
    hissetmeye başladım.''arkadaş'' olarak kız arkadaslarım olsada bir kıza karşı ilk kez böyle hissediyorum.cinsel anlamda aklımın ucundan hicbir şey geçmiyor.
    ne bileyim aşırı korumacı olmaya başladığımı hissediyorum kıza karşı,yolda birisi baksa
    üzerine atlayacakmış gibi oluyorum ki ben şiddete meyilli bir insan kesinlikle değilim.

birde şurada gitmeme 10 gün kala böyle birşey beni sinir etti.keşke o evden birkaç dakika geç yada erken

Bende aynı cümleyi kuruyorum geçmiş olsun arkadaşım hadi cıktın diyelim güzel sen üni. gidince aklın geride kalmayacak mı kız ne kadar güzel ve düzgün kız olsa da sonçta 10 gün yakın olacaksınız sen uzaklardayken o bekleyecek mi üni. bitmenin Türkiye'de sevgilisi olan kıza asılan ayarlamaya çalışan erkek çoook ne kadar dayancak ? belli olmaz tecrübeli birisi olarak konuşuyorum sevgilimle aynı sene üni. kazandık o 2 sene okudu ben 3. sınıfa geçtim üni. kazanmadan önce 4 sene çıkıyor oluyorduk buna güvenerek uzakta olduğu halde aklım geride kalmadı am sevgilime kaç kişi teklif etti asıldı anlatamam sevgilisi olduğunu bildikleri halde böyle bir Türkiye'de uzaktan ilişki biraz zor yürütülür birde sen 10 gün birlikte olacaksın aşktan önce üzülmemek için önce mantıklı düşünmek gerekir bence

• quote:

Şimdi arkadaşlar konu başlığını görüpce bi bitmediniz mantığıyla geldiğinizden eminim.

Sen yinede takıl kızla ya 10 gün 9 gün ne farkeder tatillerde falan buluşursunuz

• Tatilde buluşursunuz ve summer love Hahaha kardeş Türk kızlarında o işe bulaşma derim ben
    Aman irtibatı koparma sonra çok kafanda büyütürsün, zamanı biraz akışına bırak ama karşısında şaşkın davranmanın önüne geç
    Zaten kendini tanıtmışsındır diye düşünüyorum ama "çıkma" mertebesine ulaş, gidip de ilkokul çocukları gibi benimle çıkarmısın deme ama iş çıkışı sohbet açmaya çalış zaten anlayacaktır ama orta yolu bul iş ile ilgili konudan şurayı gezelim mi de örnek olarak :)

• Dostum çok güzel anlatmışsın, kafamda tek tek canlandı. Kızı da Scarlett Johansson canlandırdı.
  • görüşleriniz için tek tek teşekkür ederim.
    haklısınız ben aslında bu adımları geleceğe yatırım olarak görüyorum, üniversite beni
    değiştirecek mi bekleyip göreceğiz.

@Forumdaşşş ; hocam, ben de o konuda çok titizim şuan iyi izlenim bırakıp ileriki
    zamanlarda kızın beni kabullenmiş olarak hatırlamasını istiyorum.''Benimle çıkar mısın?''
    evlilik teklifi gibi olan bu cümleyi ben de anlamlandıramıyorum zamanla olacak birşey bencede.

@Uluç. ; Hocam, o konuda kendimi frenlemeye çalıyorum, dediğim gibi iyi izlenim bırakmalıyım.

@aimrevivo ; hocam inanırmısın hiç aklımdan geçmiyor

@fatihcan92 ; durumunuza üzüldüm hocam, ülkemiz böyle konuların Afrika'sı
    o kadar ilerleyen ilişkide ciftlerin uzakta olması cok zor olmalı ki ben sürekli onu görmek istiyorum.
    yine de sabırlı olup bekleyeceğim.

@Kbe33# ; evet hocam tatillerdeki planım bu yönde.

@Charm; benzemiyor da değil

• quote:

görüşleriniz için tek tek teşekkür ederim.
    haklısınız ben aslında bu adımları geleceğe yatırım olarak görüyorum, üniversite beni

@Forumdaşşş ; hocam, ben de o konuda çok titizim şuan iyi izlenim bırakıp ileriki
    zamanlarda kızın beni kabullenmiş olarak hatırlamasını istiyorum.''Benimle çıkar mısın?''
    evlilik teklifi gibi olan bu cümleyi ben de anlamlandıramıyorum zamanla olacak birşey bencede.

@Uluç. ; Hocam, o konuda kendimi frenlemeye çalıyorum, dediğim gibi iyi izlenim bırakmalıyım.

o kadar ilerleyen ilişkide ciftlerin uzakta olması cok zor olmalı ki ben sürekli onu görmek istiyorum.

Ben cinsel anlamda söylemedim ama neyse.

• quote:

görüşleriniz için tek tek teşekkür ederim.

Sen bilirsin ama kendini her türlü duruma hazırla psikolojik olarak çökersen valla üni. de uzaklardasın hele birde 1. sınıf olacan sana destek olacak elini omuzuna koyarak "üzülme be kardeşim" diyecek adamda bulamazsın dikkat et ve hep onu isteme sadece hayırlısını dile gerisi Allah kerim ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.