Şimdi Ara

Hayatımın aşkına kavuşmak istiyorum ( Gelişme var kızın cebini istedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım.Kendimce bir gencim işte tipim normal.2 yıl önceydi.Lise bitmişti.ÖSS de iyi puan yapamadığım için yaz tatilinden sonra tornacıda çalışcaktım ama yerleştirme sonuçları açıklanmamıştı belli de değil hani. İşte neyse geçelim bu kısmı.Yazın facete takılırken ansızın bildirim geldi kız beni dürtmüştü.Lisede görmüştüm. Fotolarına baktım çok ohş kızmış işte ben de onu dürttüm 5 dk karşılıklı dürtüştük sonra ekledim onu kız kusura bakma yanlşlıkla dürttüm dedi ,dedim canım ne kusuru.İşte eski günlerden konuştuk vakit öldürdük biraz.Yerleştirme sonuçları açıklanacaktı.Açıklandı da açıkta kalmştım.Babamın yanında çalşmaya başladım kız yerleşmişti üni.ye başladı o. Üniversitesi bnm eve çok uzak değildi ara sıra işten kaçıp üni çıkışı kızı kesiyordum.Kız faceten hoşuma gitmişti ama gerçekte görmem lazımdı kıza yazmam için bu şarttı işte. Kızı gördüm çok zayıftı kürdan gibiydi. Kıza kendimce 2 ay süre verdim 2 ay sonra düzelirse gidip konuşmaya başlayacaktım.2 ay sonra gittim yanında genç bir oğlan öpüşüyorlardı.Görünce gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum Koşarak eve gittim, babam niye işe gelmedin dedi bağırdım çağırdım ona sinirimi evde çıkardım resmen çok üzülmüştüm.İşte 2 yıl boyunca facete ve üni çıkışlarında onu izliyorum şimdi facete ilişkisi yok yapmış sizce bu sene üni açıldıktan sonra gidip konuşayim mi ne yapmam lazım dh çok kötüyüm.

kıza faceten msj attım halini hatrını sordum sonra dedim canım senin cebin vardı da ( aslında cebi yok zarflıyım dedim ) silinmş galiba yazar mısın dedm cebini verdi 5 dk sonra çıktı kıza ne zaman sms atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traposko -- 3 Eylül 2012; 1:29:46 >

• hep platonik takılıyor bu forumda yahu

Keşke dememek için söyle en azından kafandan yük kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

/>

lütfen ciddi cevap veriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traposko

quote:

Orijinalden alıntı: onz

/>

lütfen ciddi cevap veriniz

Alıntıları Göster
    tamam inandık

• quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

tamam inandık

size göre herşey csb dimi ne diyim ben size.Cevabına saygı duyuyorum sadece hiç birşey demiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

tamam inandık

size göre herşey csb dimi ne diyim ben size.Cevabına saygı duyuyorum sadece hiç birşey demiyorum

Alıntıları Göster
    hocam gördüğün gibi bir çok kızla ciddi düşünülmüyor baktığın kızda o yolun yolcusuysa sende yapman gerekeni yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hocam gördüğün gibi bir çok kızla ciddi düşünülmüyor baktığın kızda o yolun yolcusuysa sende yapman gerekeni yap.

anladım hocam, sizce faceten mi yazayım yoksa üni çıkışı yolunu kesip aa şans işte rast geldik gibi bir şey mi yapayim
  • Hocam cikista gec karsisina konusallimmi falan deme gec karsina bagir xxx seni seviyorum lan ben diye.
    Ya da aa xx diye de cikabilirsin ama ilgisini cekemezsin sadece facede.konustugu bi cocuksunsen onun icin o yuzden dikkatini cekmen lazim
  • quote:

quote:

anladım hocam, sizce faceten mi yazayım yoksa üni çıkışı yolunu kesip aa şans işte rast geldik gibi bir şey mi yapayim

pek tecrübem var diyemem,
    ama özgüven sahini biri değilseniz önce paylaşım sitesinden görüşün daha samimi olun ,isterse bir buluşma adresi verecektir zaten.Biraz yavaş ilerlemenizde fayda var,ama istediğiniz gecelikse en hızlısı nasıl oluyorsa onu deneyin.
  • quote:

quote:

quote:

ama özgüven sahini biri değilseniz önce paylaşım sitesinden görüşün daha samimi olun ,isterse bir buluşma adresi verecektir zaten.Biraz yavaş ilerlemenizde fayda var,ama istediğiniz gecelikse en hızlısı nasıl oluyorsa onu deneyin.

gecelik değil ciddi düşünüyorum, internette daha rahatımdır yüzyüze de o kdr rahat değilim ne yazık ki :(

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu mu hayatının aşkı. Face de 2 resmine bakmış, sonra gidip zayıf diye 2 ay süre vermiş. Bu mu senin aşk anlayışın şimdi ha söyle?

• quote:

quote:

quote:

quote:

gecelik değil ciddi düşünüyorum, internette daha rahatımdır yüzyüze de o kdr rahat değilim ne yazık ki :(

Alıntıları Göster
    yazdığım gibi özgüven azsa,site üzerinden konuşun samimi olmaya çalışın,buluşmak isterse mekan zaman verir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

Bu mu hayatının aşkı. Face de 2 resmine bakmış, sonra gidip zayıf diye 2 ay süre vermiş. Bu mu senin aşk anlayışın şimdi ha söyle?

haksız diyemem yaş da liseli ergen değil ama pek pişmemissiniz sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

haksız diyemem yaş da liseli ergen değil ama pek pişmemissiniz sanırım.

Alıntıları Göster
    başka tavsiyesi olan ...
  • 2 ay sure vermek nedir? Sigir mi bu 2 ay cok iyi besleyip sismanlatalim. Yuh artik. Sen sevmiyorsun bunu bil. Dost aci soyler uzgunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

2 ay sure vermek nedir? Sigir mi bu 2 ay cok iyi besleyip sismanlatalim. Yuh artik. Sen sevmiyorsun bunu bil. Dost aci soyler uzgunum

niye öyle dedin ki kardeşim hiç aklımdan çıkmıyor gözümü kapatınca profil fotosu geliyor gözümün önüne vs rüyalarımda düşüncelerimde hep o var daha ne olsn ki
  • quote:

quote:

2 ay sure vermek nedir? Sigir mi bu 2 ay cok iyi besleyip sismanlatalim. Yuh artik. Sen sevmiyorsun bunu bil. Dost aci soyler uzgunum

niye öyle dedin ki kardeşim hiç aklımdan çıkmıyor gözümü kapatınca profil fotosu geliyor gözümün önüne vs rüyalarımda düşüncelerimde hep o var daha ne olsn ki

Seven insan photoshoplu resimlerini sevmez. Seven insan onu sever. Seven insan sirf zayif diye iki ay vermez
  • quote:

quote:

quote:

Seven insan photoshoplu resimlerini sevmez. Seven insan onu sever. Seven insan sirf zayif diye iki ay vermez

Alıntıları Göster
    5 dakka dürtüştük ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: iron0

5 dakka dürtüştük ne ya

Alıntıları Göster
    cnc tornamı kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.