Şimdi Ara

Hayatımın Kararı yardım +21 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: extácy

quote:

Orijinalden alıntı: Danny Greene

Askerlikten endişe duyuyorum demişsin ama çatışmalara yetişmiş adam göndermiyolar. Bence askerligini yap.

Zaten şehitlerin çoğu çatışmada değil ya karakol baskınında yada yola mayın konularak oluyor

bu kısmı atlamısım. Ama fıkrım degısmedı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bende 2 senelik makine ressamlığı bitirdim yaş 21 şuan kendi mesleğimi yapıyorum askeride aöf işletme okuyarak 2 sene erteliyecem. Benim şansım tanıdık bir firma olması bence araya tanıdık sok, yetiştirlicek eleman olarak bile bi firmaya görüşmeye gittim adam askerliği çok dert etmedi. Normalde uzun vadeli pozisyonlara askerliğini yapmamış adam almazlar kolay kolay. Askerliği tecil ettir gitsin kısaca. Boşuna 15 ay yapma belki ilerde 12 ay paralı yaparsın avantaj olur senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruSorcam -- 10 Ekim 2012; 1:17:40 >
  • okuyupta yorum yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim yarın okuldan diplomamı almaya gidicem 2 gün giremem sanırım yazan olursa daha sonra cevaplarım

kafamda daha hala bazı şeyler tam oturmadı ama birşeyler yapmak lazım haftaya belli olacak herşey zaten o zaman güncellerim belki konuyu
  • askerlik azalmıyor mu 2 senelik bitirince :(
  • Ne tesadüf bende yarın okula diplomayı almaya gidicem.
  • kısa dönem yapabiliyorsan kısa dönem yapıp gel yoksa 15ay çekilmez gidipte .ok yoluna şehit olma. Bence 2yıl daha okuyup 4e tamamla sonrada kısa dönem askerliğini yapıp işinin başına geç en fazla 23 24 yaşında olursun ki buda geç bi yaş sayılmaz
  • aöf oku 6 ay yap sen kesin oku artık her gün şehit haberleri alıyoruz aöf git
  • 4 sene okumana ne gerek varki arkadaşım 2 sene bitirmişin üstüne açıktan 2 sene okudunmu zaten 4 seneye tamamlayıp bir işletme iktisat vs. diploması alır askerliğini kısa dönem yaparsın.
  • 2 Yıllık Üniversite bitirdiysen AÖF İşletme yada İktisad 3. sınıfdan devam edebilirsin. Kayıtlar şu anda devam ediyor. 2 sene de okulu bitirirsin mis gibi lisans diplomanla birlikte askere gidip 5 ay yaparsın ondan sonra hayatta daha güvenli bir yol çizersin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.