quote:Orijinalinden alıntı: Darkchild quote: Yavru bir köpekle oynamak · Yavru bir kedi ile oynamak yavru olan herşeyi severim ne sevecensin sen öyle
quote:Orijinalinden alıntı: Cehennemden_Cennete quote:Orijinalinden alıntı: Darkchild quote: Yavru bir köpekle oynamak · Yavru bir kedi ile oynamak yavru olan herşeyi severim ne sevecensin sen öyle dişilerin küçüklerini severim.. sübiciyim ben
hayatın en güzel anları ihtiyaçlarını giderdiğin zamanlar.benim için güzel bi yemeğin arkasından gelen tatlı
quote:Orijinalinden alıntı: rozalin Yahu bir tane yorum gelmedi hayret... demiştin bak benim sayemde reyting rekorları kırdı ay bi semra hanım bi ben gece gece kafa bozuk olunca böyle sıyırıyorum neyse 1-2 saat uyuyayım geLiyorum görüsmek üzeree
Arkadaşlar,benim ençok montun cebinden çıkan para olayı ve birde uyanıp , daha uyumak için birkaç saatiniz olduğunu görmek hoşuma gitti.....
quote:Orijinalinden alıntı: dejavu_srkn Arkadaşlar,benim ençok montun cebinden çıkan para olayı ve birde uyanıp , daha uyumak için birkaç saatiniz olduğunu görmek hoşuma gitti..... benimde özellikle uyku oolayyı