Şimdi Ara

Hayatında hiç karides, yengeç, ahtapot yemeyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyler Durden
    hiçbiri + midye bile yemedim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Yolunuz deniz kıyısı ve balıkçılığın iyi olduğu bir ilçeye,köye falan düşerse ucuza bulunur oralarda. Restorantlara 200-300 tl bayılmanın lüzumu yok

ohaaa.

asla para veremem o kadar. param olsa bile vermem ben bu cimrilikle
    ama kocaelide okuyorum, burası körfez zaten, illaki vardır satanlar onlar ucuzdur sanırım.
    aynı şekilde Bursa da yaşıyoruz, mudanya ya gittiğimde araştırıcam.

Gel bekleriz mudanyaya Balık halinde bulunur mutlaka ama sabahları meraklıları ve restorantlar gelir alır öğlen 12ye kalmaz

• Yemedim yemekte istemiyorum..

o kadar güzel ev yemeklerimiz varken Sirf '' Şunu yedim '' demek için börtü böcek yiyemem..
  • Yengeç yenir mi yaa.. İğrenç.. Kusarım o masaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Yolunuz deniz kıyısı ve balıkçılığın iyi olduğu bir ilçeye,köye falan düşerse ucuza bulunur oralarda. Restorantlara 200-300 tl bayılmanın lüzumu yok

ohaaa.

asla para veremem o kadar. param olsa bile vermem ben bu cimrilikle
    ama kocaelide okuyorum, burası körfez zaten, illaki vardır satanlar onlar ucuzdur sanırım.
    aynı şekilde Bursa da yaşıyoruz, mudanya ya gittiğimde araştırıcam.

Gel bekleriz mudanyaya Balık halinde bulunur mutlaka ama sabahları meraklıları ve restorantlar gelir alır öğlen 12ye kalmaz

olur inş. sizin lokanta falan mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Yemedim yemekte istemiyorum..

o kadar güzel ev yemeklerimiz varken Sirf '' Şunu yedim '' demek için börtü böcek yiyemem..

Budur işte. Yürü aslanım
  • Lokanta falan çok girip çıkmışlığımız vardır o işlere ama yok artık ama ayarlarız

Bu arada börtü böcek diyen arkadaş hayatında şunu yesin sonra bi daha konuşsun.

Hayatında hiç karides, yengeç, ahtapot yemeyen var mı?

• quote:

Lokanta falan çok girip çıkmışlığımız vardır o işlere ama yok artık ama ayarlarız

:< naptın ya 20 liraya alıp yapmak lazım.Ucuzada satılmıyor ki meret :D eskiden çok yerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 31 Aralık 2010; 0:24:21 >

• Hocam aralarında en beğendiğim ahtapot salatası. Diğerlerini yemesem de pek bişey değişmezdi. Gerçi kalamar güzel yine de... Damak tadıyla alakalı ben ot ve hamur olan şeyleri daha çok seviyorum etle pek aram yok. Beyaz kırmızı fark etmez yani
  • quote:

Lokanta falan çok girip çıkmışlığımız vardır o işlere ama yok artık ama ayarlarız

offf olsada yesey şöyle sıcak sıcak daldırcaksın çatalı uzuyacak o kaşarı offf

• Ahtapot benim hayatımda yediğim en güzel et yani mükemmel bi tadı var..
  • karidesle ahtapot yemedim ama yengeç yedim mükemmeldi. balıkçılar sahilde ateş yakıp yengeçleri ateşe atmışlardı. bende onlardan sebeplendim tabi:)
  • Sabahtan beri ağzıma lokma koymadım geberiyorum açlıktan bide bu konu geldi üstüne.
  • Ne ahtapot Ne karides nede yengeç yedim !

vardıda bizmi yemedik : evet vardı ben yemedim one öyle ya karidesin tipi ofsayt yengeçin neresini yiyeyim ondanda tırstım , ahtapot zaten benden uzak dursun
  • Yengeç hariç hepsini yedim.Karides güveç,ahtapot salata,kalamar kızartma ve ona özel sosu eşliğinde muhteşem bir ikili.Bence kesinlikle ve kesinlikle yemelisin o kadar fahiş fiyatlara olmayan yerlerde var gayet.Bakırköy balıkçılar pazarının oradaki lokantalar bazı çiçek pasajı lokantaları ve nevizade restorantlarının fiyatlarına bakıp bütçene göre karar verirsin yiyeceğin yere.
  • aşçıyım dediklerinin hepsi elimden geçti canlı halinden yemek haline kadar uğraştım yedim. ve muhakkak yemeni öneriyorum. yengeç yemesende olur sirkeli mirkeli birşey yapıyorlar güzel olmayabiliyor bazen ama o ahtapot yokmu bembeyaz mis gibi oh. canım çekti şimdi ya. en güzelide tereyağında pişmiş ıstakoz eti ama onun içinde sağlam bi cüzdan lazım. mağlum her yerde bulunmuyor bulunan yerlerde iyi geçiriyor. bu arada kurbağa yemenide tavsiye ederim tavuk ve balık tadında gerçekten dehşet birşey. kurbağa diyince aklına bütün gelmesin ufak bi kemik ucunda bi parça et. tek seferlik çerez gibi atıyorsun ağzına. onun dışında salyangozda yedim ama önermiyorum toprak tadından başka birşey gelmiyor bi avuç toprak yesen aynı şey

karides için en idaal olan karides güveç üstte bir arkadaş resmini koymuş zaten peynir mantar domates off ahtapotta salatada çok güzel gider. onun dışında kalamarı halka olarak değilde bütün olarak yersen daha güzel bir tadı var. hatta ege bölgesinde kalamar dokması varmış çok güzel diyorlar ama hiç denemedim.

neden bu kadar yazdım çünkü acıktım niye açtın sen bu konuyu ya nerden bulucam şimdi bunları

edit:

üst mesajlarda bi arkadaş kokteyl sos demiş karides için oda çok güzeldir

bu arada yengeç ve ıstakoz canlı canlı atılıyor tencereye ama emin ol o en acısız öldürme şekli. canlı canlı arkasından çubuk sokanlarıda gördüm ben fırıan atmadan önce. pişince dümdüz dursunalr diye. yada tam ortadan yaranlarda var. hatta beceremeyip hayvana işkence edenlerde var. ama yinede hayvanı yemek içimn bi şekilde öldürmek zorundasın. canlı alabalık aldığın zamanda sopayla kafasına vurup öldürüyorlar mesela. bu arada suya atınca bağırma olayı falan hikaye kabuklarından çıkıyor o ses. kurtarın beni falan diye bağırmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 31 Aralık 2010; 15:05:04 >

• Ben hepsinden yedim. Catering firmaları şirket tanıtımlarında ikram ederler.

Merak etmeyin birşey kaybetmediniz. Sadece çok özel ve lüks anlarda yiyebilirsiniz, o zaman bir değeri olabilir.
    Yoksa canınızın çekeceği, çok beğeneceğiniz şeyler değil. En fazla konusu geçtiğinde size söz hakkı doğar şu an bende olduğu gibi.

Yine de sıralama yapmak gerekirse;

Karides > Ahtapot > Yengeç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.