BENİM 'ın The end'(imzamda da görüldüğü gibi) 2.si 'a place for my head' bu da linkin park(günde 10 dan fazla dinliyorum ama asla sıkılmam asla)))))))))))) görüşlerinizi yazın..sizin için anlamı olan şarkıların isimleri burayane anlattıklarınıda yazarsanız sevinirim şarkının..
HARDAL - Bu Sabah
1980 yapımı bu şarkı ömer hayyamın dizelerinden oluşuyor. imzamda bir bölümü var.
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
HARDAL - Bu Sabah
1980 yapımı bu şarkı ömer hayyamın dizelerinden oluşuyor. imzamda bir bölümü var.
Su sarkıyı ındırebılecegım bı lınk verebılırmısın eger varsa tabı omer hayyam hastasyımdır ozbekıstandan butun kıtaplarını tolamıstım
quote:
Orijinalden alıntı: koala85
Su sarkıyı ındırebılecegım bı lınk verebılırmısın eger varsa tabı omer hayyam hastasyımdır ozbekıstandan butun kıtaplarını tolamıstım
Alıntıları Göster
şarkı değil ama İbrahim Sadri --- Adam Gibi ama illa şarkı olacak derseniz... Fatih Erdemci --- Ben Ölmeden Önce (Ben ölünce beni en iyi anlatacak şarkı bu herhalde...)
quote:
Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
şarkı değil ama İbrahim Sadri --- Adam Gibi ama illa şarkı olacak derseniz... Fatih Erdemci --- Ben Ölmeden Önce (Ben ölünce beni en iyi anlatacak şarkı bu herhalde...)
Alıntıları Göster
Poets of the Fall - Everything Fades
Aşk içinde hiçbir zaman yüzüp kuyruğuna gelmişken bırakma diyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F
Poets of the Fall - Everything Fades
Aşk içinde hiçbir zaman yüzüp kuyruğuna gelmişken bırakma diyor..