Şimdi Ara

HAYATINIZDA DUYDUĞUNUZ EN İYİ ESPRİ? (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.625
Cevap
59
Favori
384.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir aplikasyona rastladim. Begendiginiz bebek videosunu yüklüyorsunuz ve ayin kazanani olup, kamera kazaniyorsunuz. Süper valla :)
    Ilgilenen var ise h t t p : / / w w w . f a c e b o o k . c o m / a p p s / a p p l i c a t i o n . p h p ? i d = 1 7 2 6 1 3 5 8 2 7 4 8 7 3 0 adresten bakabilir.
  • Yaşlı amca :gençler çekirdek kabuklarını yere atmayın arkadaş : biz havaya atiyoruz yere düşüyo . .
  • çok güzel paylaşımlar olmuş
  • Arada iyi paylaşımlar var ama, biçok arkadaş sağdan soldan duyduğu esprileri ve fıkraları kendi başlarından geçmiş gibi anlatmış.

• birgun bnkamatkten para cekicem sırada beklıyorum neyse sıra geldı arkamdada iki tane kız var bırı dedikı para verıyomu bankamatk bende yok para bitmiş çek yazıyo dmemle btn sıra koptu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

lisedeyim ders psikoloji hoca Kel Coşkun. Arkadaş sakalını kaşıyor hoca arkadaşa takıldı : olmayan sakalını mı kaşıyorsun lan hıyar diye. bende dayanamadım: hocam sizde kafanızı kaşıyorsunuz dedim. sınıf koptu 10dk bi gülme sesi sonra hoca beni dışarı çağırdı iki tane salladı bende üstüne yürüdüm sonra bahçeye indi. ya böyleydi
  • Zikri die bir arkadaşla felsefe dersinde oturuyoruz...Konuda sanat felsefesi

Hoca başladı işte; sanat eseri estetik zevk vermek zorundadır zevktir şudur budur atıp duruyor. Snra sınıfta bu konu hakkında konuşmak isteyen varmı dedi kimse kalkmayınca ben kalktm az muhalefet olayım dedim hocaya...

Bende tutturdum bir sürü şey anlattm sınıf kaynatıyo tabi o arada sonra ben tam şu cümleyi söylerken sınıfta bir sessizlik oldu herkes bi bunu duydu

Emre: ''Hayır hocam zevk vermek zorunda deil bana yaptığım iş güzel geliyorsa zevk almama gerek yok '' dedim.

Zikri : Hocam siz Emre'ye bakmayın profesyonel çalışıyor o aldığı zevke bakmaz ne de olsa pozisyon hatası...

SINIF Yerlerde HOCANIN surat kızardı dersi bitirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

Bizim bir arkadaş anlattı aynen şöyle:

Bu bizim arkadaş bir zaman kuş almış bir yerden.Poşete koymuş deli.Tam eve gidecek,yolda babasını görmüş.O da eve gidiyormuş."Baba sen bunu al götür eve" demiş.Babası da eve gelince annesine pazardan getirdiği poşetleri vermiş,yanında da bizim arkadaşınkini.Ne bilsin annesi hepsini buzdolabına koymuş.Neyse bizim deli arkadaş eve gelmiş,babasına poşeti sorunca "buzdolabında" demiş babası.Hemen kuşu poşetten çıkarmış ama hayvan kaskatı kesilmiş.Babası benzin damlatmış ağzına biraz.Kuş 2 dakika sonra havalanmış ama pencereye varmadan küt diye yere yapışmış.

Babası: "Benzini bitti"

• quote:

Orijinalden alıntı: GHQSEN

Zikri die bir arkadaşla felsefe dersinde oturuyoruz...Konuda sanat felsefesi

Hoca başladı işte; sanat eseri estetik zevk vermek zorundadır zevktir şudur budur atıp duruyor. Snra sınıfta bu konu hakkında konuşmak isteyen varmı dedi kimse kalkmayınca ben kalktm az muhalefet olayım dedim hocaya...

Bende tutturdum bir sürü şey anlattm sınıf kaynatıyo tabi o arada sonra ben tam şu cümleyi söylerken sınıfta bir sessizlik oldu herkes bi bunu duydu

Emre: ''Hayır hocam zevk vermek zorunda deil bana yaptığım iş güzel geliyorsa zevk almama gerek yok '' dedim.

Zikri : Hocam siz Emre'ye bakmayın profesyonel çalışıyor o aldığı zevke bakmaz ne de olsa pozisyon hatası...

SINIF Yerlerde HOCANIN surat kızardı dersi bitirdi

Güzel ama hiç komik gelmedi nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy

Birde Minibüs Macerası Vardı. Büfeden Sigara Alacaktım.
    Sonra Bİrden O Telaşla Minibüse Koştum Yetiştim.
    Tabii Adama Parayı Uzatırken Bi "Monte Carlo" Dedim.
    Şöförde Aynen " Ordan Geçmiyoruz " Dedi.

mükemmel ya koptum
  • Ben Burda espri göremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winikyus

quote:

Orijinalden alıntı: bLuE_bErRy

Birde Minibüs Macerası Vardı. Büfeden Sigara Alacaktım.
    Sonra Bİrden O Telaşla Minibüse Koştum Yetiştim.
    Tabii Adama Parayı Uzatırken Bi "Monte Carlo" Dedim.
    Şöförde Aynen " Ordan Geçmiyoruz " Dedi.

mükemmel ya koptum

Güzelll...
  • Bi gün lise hazırlıkta ingilizce dersinedyiz. Konu kıyafetler. Hoca sordu "evde ne giyersiniz?"
    Ben de yanımdaki arkadaşa "sadece çorap" dedim.
    Komik bi espri değildi ama sıkıntıdan patlıyoz zaten. Mühim olan kalitesi değil gevezelik
    Tam o anda hoca bize bakıyomuş. Arkadaşa sordu "semih ne dedi sana?"
    Arkadaş da direk söyledi "hocam semih sadece çorap giyermiş" diye
    Hoca bile güldü ya
  • Arkadaşın arkadaşının başından geçen bir olay...
    Eleman yolda yürüyor bir gün. Bi hatun görüyor, laf atıyor.
    - Külodun olayım yavrummm...
    Kızın cevabı:
    - Ben de sana bacağımı sokayım o zaman!

Çok gülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: samankafa

Arkadaşın arkadaşının başından geçen bir olay...
    Eleman yolda yürüyor bir gün. Bi hatun görüyor, laf atıyor.
    - Külodun olayım yavrummm...
    Kızın cevabı:
    - Ben de sana bacağımı sokayım o zaman!

Çok gülmüştüm

Ben de anlatayım.

16 yaşındayım.Saçımın sağ ön kısmı beyaz kendinden.Parkın başında duruyoruz arkadaşlarla, polis geldi durdu önümüzde,indiler arabadan parka giriyolardı.Polisin biri:
    -Senin saçın niye öyle beyaz? dedi
    -Orijinal abi dedim.
    -Pek orijinale benzemiyo. Boya gibi sanki dedi.
    -Yok kendinden ya dedim.
    Döndü arkasını giderken metroseksüel dedi bana.Arkadaşlar çok fena güldüler.
    Sonra bi' daha dönüp biliyo musun anlamını dedi. Evet dedim.
    Ben de çok pis güldüydüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerko

Bir Cumartesi sabahı saat 10:00'da kalktım , kahvaltılık birşeyler almak için arkadaşın bakkala doğru yol aldım . Gittim bakkala benim yaşlarımda bir kız ekmek alacağını söyledi . Arkadaşımın abisi de bir torbaya 3 tane koydu . Daha sonra kız ekmekleri ben seçeceğim dedi ve Hasan Abi'den beni koparan müthiş laf : ''İyi seç bakalım ... Bedava çıkar belki''.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

Lise 1 DinKültürü dersinde iken Peygamberimizin Allah ile konuşutğından bahsediyordu hocamız.
    Az çok hatırlıyorum şöyle bir cümle kullanmıştı. Peygamberimiz Allah' a sormuş. Ben sizi görmek istiyorum demiş. Allah'da beni görmeye hiç bir canlının Nur'u yetmez demiş. Bende o zamanın verdiği akılla haylazlıkla arkadaş ortamında bulunmayla şöyle saçma bir cümleyi sesli düşünmüştüm. ''Sanırım ekran kartları yetmiyor ''
    Tabi sınıf felan koptu. Hoca bağırdı çağırdı biraz bana müsliman değilmisin diye de. Daha sonra yaptığımın hata olduğunu anlamıştım.

hatanı anlamak güzel
  • kızın motorolası varmış olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rot_Kerim

kızın motorolası varmış olmuş :D

Adamın biri varmış, ikinci dönem düzeltmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rot_Kerim

kızın motorolası varmış olmuş :D

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.