Şimdi Ara

Hayatınızda duyduğunuz en komik isim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de nüfus müdürlüğünde doğulu yaşlı bir amca çocuğuna isim verdirmeye uğraşıyordu: "Mehkûm". Aslında Mahkum demek istiyordu. Nüfus memuresi "Amca öyle isim olur mu" dediyse de adam ısrarla "yoh, Mehkûm olcak" diye diretti. Ama memure baskın çıktı ve çocuğun adını Mehmet olarak verdi :)
  • Lisede bir arkadaşım vardı Nermin ve Erman Kıvırcık çiftinin biricik kızları NEREN KIVIRCIK.Arkadaşım İlcan'ın kardeşinin adı da Nadan dı.İkisi de Nail ve Candan dan olmalar:)Çok romantik bişey şu isimlerin birleştirilmesi olayı tamam da insanlar hiç mi bakmazlar şu ad ve soyad durumuna.Komik oluyor....

Birde geçende bizim dükkkana bir muhasebeci gelmişti.Rahim Sevici diye...Gülmekten bakamadım yüzüne adamın...Hey gidi canım ülkem nereye....
  • ne diyonuz be....

bizim bi akraba var kadının adı...

şişe teyze...
  • Bi ara Selahattin Duman abimiz de yazmıştı bu isimleri,Aklımda Hacı Benzin kalmış
  • eski oturduğumuz ilçede üç kardeş vardı. Hindistan, Pakistan ve Asistan Adam Asistan'ı da diğerlerine kafiye olsun diye koymuş herhalde vede bunun diğerleri gibi bir ülke ismi olmadığından haberi yok... Bu arada bizim soyismimiz de böyle alay konusu olan kaka bir isimdi bir zamanlar ama mahkeme sağolsun şimdi "Türkay" gibi çok güzel bir isim oldu..
  • Kömüş isimli birini tanımıştım..
    Bir de Satılmış Armut..
  • bizim mahallede kemal hanım vardı bide portakal teyze.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bersoy

Kömüş isimli birini tanımıştım..
    Bir de Satılmış Armut..

şu "Satılmış Armuta" bittim ya!resmen gülmekten sandalyeden uçtum.Artık"SATILMIŞ MAYMUN"İSMİNİ DE KOYARLAR ARTIK!
  • artık gülemiyorum,gülmekten ağlıyorum
  • BEN BİRKERESİNDE BİR MÜŞTERİ ADI KEMAL TAMAM AMA SOYADI (GİRDİÇIKTI) İDİ YAHU ADAMIN KARŞISINDA GÜLMEMEK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTMUŞTUM
  • eee başka yokmu başka?!
  • http://www.ttrehber.gov.tr sitesinde yaptığım araştırma sonucu
    Ankara

• Asım Dönek
    • Satılmış Satılmış
    • Gül Veren
    • Miyase Atılmış
    • Durmuş Durgun
    • Şeker Şeker
    • Şişe Tunç
    • Sürmeli Bey Değer
    • Nejla Yemiş
    • İsmail Alık
    • Emsal Oturak

İstanbul (212)

• Remziye Verdi
    • Hüseyin Avni İsmail Hakkı Verir
    • Durmuş Durmuş
    • Emine Almış
    • Battal Yalama
    • Abuzer Top

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General -- 9 Kasım 2005, 16:45:31 >
  • bizm mudur yardımcısının adı mustafa badem biz adama badem diorz bazen koridorda dolasırken duyuyo BADEM die
  • Denizli'de duymustum kadının adı Hindi idi.Hatta hindi bekliyorlardı da kız cocugumu oldu diye bir de espri yapmıstım.
  • Biri Satı

Öbürü de Süğüm
  • bizim okulda ingilizce hocasının adı KİMYA YEŞİLBAŞ bide MUHARREM DELİBAŞ var.
  • bizim sınıftada bi cocuk var adı BÜNYAMİN diyoruz bide lan benim adım bünyamin olsa kafama sıkar giderim fln çocuk iyice yıkılıyo
  • murtaza isminede bana bayılıyom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.