Şimdi Ara

hayatınızda oynayacağınız en iyi web tabanlı oyun....GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar siteyi okadar araştırdım ama hala warcity nin ne adını gördüm ne de linkini bari ben vereyim dedim. benimde oynadığım en güzel, ücretsiz, reklamsız, indirmesiz online oyun warcityonline linkiwww.warcityonline.com herkese tavsiye ederim

• git işine yaa bu oyun m güzel hiç oynamadım ama kesinlikle güzele benzemiooo
  • nufus nasıl artacak?
  • oyunu oynamadan yargılaman çok komiğime gitti...yargısız infaz bu işte....nüfüsü arttırmak için ilk çağda sivil kulübesininin seviyesini arttırman gerekir...her seviye için 10 kişi sehrine gelir...bu insanları hammadde bölümünden istediğin hammadde ye yerleştirebilirsin...ama benim tavsiyem ilk çağda petrol veya demir lazım olmadığı için onlara adam koyma şimdilik odun ve besine koy....
  • ben oynuom güzel bi oyun
  • quote:

nufus nasıl artacak?

Sivil kulubesi kurarak kapsiteyi artırcan. Sonra her saat 1 işçi gelio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 24 Eylül 2006; 15:45:33 >
  • Saol gercekden gzel bir oyun bence bi aralar üyede olmuştum ama sonra takip edemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ogameden özenti gibi geldi bana ama neyse

bende bir ogame manyaqı olarak bu oyunuda sevdim.clanı olan varsa ben gelebilirim.
  • gel benimkine

AD:

FearStar
  • tmm başvuru yaptım.
  • ettim kabul
  • benimde ittifağım var isteyen gelebilir NoMercy™
  • bilmem oyun dıştan güzele benziyo
  • ittifağa gelen yokmu??NoMercy™
  • Oyun galiba ingilizce.Türkçe oyunlar insana daha çok zevk veriyor.Türkçe kısmı var da bulamadıysam kusuruma bakmayın.
  • Siteye ilk girdiinde sol altta English yazıo orda 2. seçenek Türkçe oraı tıklayarak türkçeleştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 24 Eylül 2006; 15:47:14 >
  • Bana mail gelmedi daha.Gelmesi uzun mu sürer?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • Junk e-mail e baktın mı??? oraya da gelmiş olabilir. Eer gelmediyse yeni üyelik al derim ben bna anında gelmişti çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 24 Eylül 2006; 15:47:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.