Şimdi Ara

hayatınızda seyrettıgınız filmlerden sonunda encok etkılendıgınız film hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatınızda seyrettıgınız filmlerden sonunda encok etkılendıgınız film hangisi

• yeşil yol
  • Titanic
  • tek kelimeyle requiem for a dream
  • İzlediğim çoğu filmin sonundan etkilendim(Tabii kaliteli yapımı olanlardan).O kadar çok varki galiba ben filmlerden çok etkileniyorum.Aşk,korku,macera falan farketmiyor hepside kendime bakışımı değiştiriyorlar

Son zamanlarda izlediğim filmlerden en çok etklilendiğim SAW (Testere) oldu.Şimdi sonunu anlatmak olmaz ama gerçekten o filmden iyi bir ders aldım
  • Olağan Şüpheliler..Bence en orijinal senaryosu ve harika bir sonu olan bir film...Zaten yanlış hatırlamıyorsam Senaryo dalında Oscar almıştı..Seyretmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim..Emule ve Dc den kolayca indirebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: GtMaster

İzlediğim çoğu filmin sonundan etkilendim(Tabii kaliteli yapımı olanlardan).O kadar çok varki galiba ben filmlerden çok etkileniyorum.Aşk,korku,macera falan farketmiyor hepside kendime bakışımı değiştiriyorlar

Son zamanlarda izlediğim filmlerden en çok etklilendiğim SAW (Testere) oldu.Şimdi sonunu anlatmak olmaz ama gerçekten o filmden iyi bir ders aldım

saw hakketten çok güzel bir film degisik bi senaryosu varki filmin sonuna kdr ne olacak simdi diye bekliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    5 yıl önce açıldı
    Bu film hangisiydi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

yeşil yol

• tigerland
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankavruk

Olağan Şüpheliler..Bence en orijinal senaryosu ve harika bir sonu olan bir film...Zaten yanlış hatırlamıyorsam Senaryo dalında Oscar almıştı..Seyretmeyenlere kesinlikle tavsiye ederim..Emule ve Dc den kolayca indirebilirler

mükemmel filmdir
    ama benim en çok etkilendiğim FİGHT CLUB
  • FİGHT CLUB üstüne film yok,bu filmden sonra hiçbir filmi beğenemiyorum zaten
  • bir film deil de bir kaç film yazabilirim
    secret window
    fight club
    yeşil yol
  • Eternal Sunshine of teh Spotless Mind
  • yeşil yol
  • Yeşil Yol
    Man On Fire
    The Others
    6. His
    İşaretler
    Saw
    Blair Cadısı
    Oceans Eleven
    Savaşın Sonu
    Snow Walker
    Spy Game

Hepsi de muhteşem fantastiko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 2 Nisan 2005, 22:01:55 >
  • kesınlıkle testere saw 1 numara
  • Brave Heart
  • Primal Fear. Edward Norton oynuyordu.Sonu tam anlamıya şok edicidir.Norton bu filmdeki rolüyle oscara aday gösterilmişti.
  • BreaveHard (cesur yürek)
    Saving Private R'yan (Er' Raynı Kurtarmak)
    Matix (Tüm Serisi)
    Yakın zamanda da Testere

• er ryan
    yeşil yol
    fast&furious 1-2
    sawww
    fight club
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.