@furkan_10 benimde herhangi bi amacım yok ama insan büyüdükçe bazı şeyleri yapmak zorunda olduğunun farkına varıyor.Mesela bi işe girip para kazanmak
Okulunu bitir bi işe gir bunları düşünücek vaktin dahi olmicak
işte senin gibi monotonlar yüzünden...............................
Yaşın kaç bilmiyorum ama ileride anlıyacaksın arkadasın dediğini
biliyorum yaşamak zorunda olduğumu ama çok az yaşyacağım....zaten ben free-lance çalışmayı düşünüyorum...ayrıca biraz para biriktirip Vegas'da kumar oynayacağım...
Yaş gurubu: 13-16
Senin daha çoooooooooooooookkkkk büyümen lazım hacı.Bu kafayla bırak las vegası 2 adımlık yere gidemezsin
quote:
Orijinalden alıntı: N-0NE
quote:
Orijinalden alıntı: el_SCo
quote:
Orijinalden alıntı: SensizimGene17
quote:
Orijinalden alıntı: el_SCo
quote:
Orijinalden alıntı: N-0NE
@furkan_10 benimde herhangi bi amacım yok ama insan büyüdükçe bazı şeyleri yapmak zorunda olduğunun farkına varıyor.Mesela bi işe girip para kazanmak
Okulunu bitir bi işe gir bunları düşünücek vaktin dahi olmicak
işte senin gibi monotonlar yüzünden...............................
Yaşın kaç bilmiyorum ama ileride anlıyacaksın arkadasın dediğini
biliyorum yaşamak zorunda olduğumu ama çok az yaşyacağım....zaten ben free-lance çalışmayı düşünüyorum...ayrıca biraz para biriktirip Vegas'da kumar oynayacağım...
Yaş gurubu: 13-16
Senin daha çoooooooooooooookkkkk büyümen lazım hacı.Bu kafayla bırak las vegası 2 adımlık yere gidemezsin
tamam sen ciddi hayat yaşıyorsun...şimdi evlisindir de sen...allah bilir çocuk yapmayı da düşünüyosundur...hergün patronun önünde kravat düzelt...haftada 1 cuma namazı...arada bir eşinle oynaşırsın........ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tamam monoton mutluluğu...aferin sana...
o zamanda tek amacı olacak insanın robotlaştıracaklar iyice
neden bu düzen anlamıyorum
Senden 5 yaş büyük bir abin olarak bile küçük kalırım sana hayat dersi vermek konusunda.Yapmayın böyle şeyler için erken daha.
birde şöyle düşünelim beyler
en büyük amacınızı gerçekleştirdiniz diyelim ygs lys de ilk 5000 e girdiniz
işte çok sevinçlisiniz hayatınız kurtuldu artık lise yok üni var ohh hemde süper üni diye takılıyorsunuz
diğer arkadaşlarınızın sonuçlarını öğrenmeye dersaneye gidiyorsunuz
bizim ülkemizde öküz çok ya biri giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve size çarptı
oracıkta öldünüz..
şimdi gerçeklik nerde amaç nerde ? hepsi saçmalıktan ibaret malesef
aşık ol
film arşivi yap
Seninle aynı durumda ve aynı yaştayım.Psikolog ve psikyatriye gidiyorum.Sana da öneririm..
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Seninle aynı durumda ve aynı yaştayım.Psikolog ve psikyatriye gidiyorum.Sana da öneririm..
bende gittim hocam fakat sadece geçici bir düzelme yaşadım
sizde de aynısı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: furkan_10
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
bende gittim hocam fakat sadece geçici bir düzelme yaşadım
sizde de aynısı olabilir
önerdiğime bakma hacı gitmeme rağmen bana da şu kadar katkısı bile olmadı.:Valla 4-5 aydır o kadar tedavi olmam rağmen, o kadar aileme yük olmama rağmen hala aynı durumdayım...Gidiyoruz böyle bakalım..Umarım sonu intiharla bitmez
ne durumda olan insanlar var . hayatlarına devam ediyorlar. senin sorunun rahatlıgın kaçması .
quote:
Orijinalden alıntı: alenderonn
ne durumda olan insanlar var . hayatlarına devam ediyorlar. senin sorunun rahatlıgın kaçması .
biz hayatımıza devam etmeyelim mi dedik hayatta mutlu olmak için öneriler istedik boş yorumlarınızı alıp başka konulara doğru yol alın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: furkan_10
birde şöyle düşünelim beyler
en büyük amacınızı gerçekleştirdiniz diyelim ygs lys de ilk 5000 e girdiniz
işte çok sevinçlisiniz hayatınız kurtuldu artık lise yok üni var ohh hemde süper üni diye takılıyorsunuz
diğer arkadaşlarınızın sonuçlarını öğrenmeye dersaneye gidiyorsunuz
bizim ülkemizde öküz çok ya biri giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve size çarptı
oracıkta öldünüz..
şimdi gerçeklik nerde amaç nerde ? hepsi saçmalıktan ibaret malesef
bak dostum kendini nasıl öldürmüşsün hemen. yaşamak zor geliyorsa tutan yok boş boş konular açmayın lütfen.
Senin sorunun ne biliyor musun ? Hayalin yok. Hayallerin biterse herşey biter. Öncelikle hayal kurmaya başla. Ufkunu ve hayallerini geniş tut. Hiç bir zaman küçük düşünme. Gitar çalmayı öğren yada başka birşey kendini mutlu hissettiğin birşey. Sonra kız arkadaş edin
Dediğim gibi asla hayallerinden vazgeçme. Biraz uzun sürecek ama kendini toparlayacaksın dediklerimi bir düşün
Bu yaş heralde böle bende aynen :)
boşluklardayım yaşamak saçma yaşamamak saçma hiç bir şey yapmak istemiyorum gerçekten..
Kendine göre saçma olmayan anlamlı önemli bir hedef seçip o hedefi gerçekleştirmek için çalışmak gerekiyor bence tek sorun bu...Bence bu hedef bu dünyada olamaz bedenden uzaklaşıp ruhumuza kavuşmamış gerekiyor..
senin dediğinin devamını getiriyim..
liseyi bitirdün çok yüksek puan yaptın çok güzel bir üniversiteye gittin sonra üniversite bitti hemen bi işe aldılar seni çok güzel maaşın var çalıştın çalıştın emekli oldun çocuklarına ev aldın kendine bir çiftlik ufak tefek hayvanların var mutlusun sonra yaşlandın sonra öldün diyelim..
Ee noldu yani? ne kaldı geriye ? kara toprak olmuşsun gitmişsin..
yeri geldi güldün yeri geldi ağladın ee?
bazen hiç biri birşey ifade etmiyor biliyormusun artık gülemiyorsunda ağlayamıyorsunda..
bence sorunun cevabı artık kendi bedenimiz için çalışmayı bırakıp insani değerler vs için çalışmak olmalı..
ne bilim dünyada geriye bir fikir bir yapıt bırakmak lazım..
şuan dünyada olduğumuz için bizim arkamızdan gelebilecek işler yapmak lazım bence..
Dünyaya geldik ve biz dünyanın bir parçasıyız ve gidiciyiz..
Geriye mal mülk eş dost eğlence vs gelmicek sadece yapmış olduğun şeylerin Doğru yada Yanlış gibi olguları gelecek..
Düşünmek lazım herşeyin bir çaresi vardır herşeyin bir sebebi vardır diye düşünüyorum..
Sizin sorununuz hızlı çalışan beyinlerinizi kanalize edebilcek bi konu bulamamanız kendinize. Çok düşünüyosunuz beyninizi biraz rahat bırakın. Carpe Diem (günü yakala,anı yaşa) diye bi söz vardı bunu uygulayın bence. Ve hayatta merkeze kendinizi koyup ''ben'' merkeziyetci yaşadığınız sürece mutlu dair olsanız bu mutluluklar uzun sürmicektir. Çünkü mutlu olmanızı sağlayan şeydende sıkılcaksınız yine boşluğa düşceksiniz. Birazda başkalarını düşünüp başkaları için yaşayın en basiti aileleriniz için bşyler yapın. Onlar için bşyler yaptığınızda doğal olarak kendiniz içinde yapmış olursunuz çünkü hiç bir aile evladının kötülüğünü istemez. Diceksinizki çok klişe konusuyosun ya da yaşın kaç bizi anlayamazsın. Ama anlarım çünkü sizlere tavsiye ettiklerimi bende uyguluyorum şu an ve daha mutluyum. Bu söylediklerim olur ya da başka şeyler olur karar verin ve uygulayın. Gelip bir arabanın çarpmasını beklemeyin hayatın anlamını sorgulamayın çünkü hayat kısa anlamını çözene kadar hayatınızı kaybetmiş olabilirsiniz..
Oynadığınız bir online rpg oyunu düşünün orda oynayan sizsiniz burda tanrı.
Amac edinmeli.
sınav geçsin bitsin rahatlarsın birader rahat ol sen.