Şimdi Ara

Hayattan hiçbir beklentim kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

quote:

Orijinalden alıntı: Dying of Humanity

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

3 kere intihar ettim, sonuncusu diğerlerine nazaran çok daha ciddiydi, ölmem garantiydi, ilk 3 günü hatırlamıyorum ama ölmedim. Sinir krizlerim nedeniyle hastane yatışlarım oldu. (Malum hastane) Sinir krizi geçiren insan yatar mı deme, sen beni o halde görmek bile istemezsin. Toplamda 6 yıl içerisinde 2 ay yattım. Ailem ve akrabalarımla çok ciddi kavgalarım oldu. Babamı 2.5 yıldır görmüyorum. İnsanlara ettiğim hakaretler nedeniyle dava edildiğim oldu. Üniversitem bile beni dava etti. (YTÜ, EHM okuyorum)

Tek derdin para olsun. Benim belki ortalamadan kat kat rahat bir hayatım var ama bunları yaşayacağıma senin gibi para sıkıntım olmasını tercih ederdim. Sırf kendimi teselli etmek için yazın 5000 TL'lik kulaklık alabilirim. :D

100-200 biseyler atesle de yilbasini bos gecirmeyeyim

5 kuruş vereyim, kargo senden. Hayatım boyunca kimseye para vermedim, vermem de. Aslında bir kere dilenci bir çocuğa 5 kuruş vermiştim, çocuk arkamdan saydırmıştı. :D

Niye kimseye para vermezsin?

Paramı etrafa saçsaydım bugün elbetteki kendime daha az para harcamış olacaktım. Cebimde 5 kuruş bulundurmayı sevmeyen biri olarak, bir kere bir dilenci çocuğa vermiştim, halen pişmanım gerçi, belki sakız alabilirdim.

Daha çok depresyonda kalırsın %35 yağ oranı kardeş, söylediklerinden ve diğer konularda yazdıklarından nasıl bir yapın/karakterin olduğunu az çok çözebiliyorum.

Gene dönmüş farklı bir nickle Kayra. Ciddi manada psikolojisi bozuk bir insan zaten, karakterinin düzgün olması beklenmez.

Yahu sen karışma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

3 kere intihar ettim, sonuncusu diğerlerine nazaran çok daha ciddiydi, ölmem garantiydi, ilk 3 günü hatırlamıyorum ama ölmedim. Sinir krizlerim nedeniyle hastane yatışlarım oldu. (Malum hastane) Sinir krizi geçiren insan yatar mı deme, sen beni o halde görmek bile istemezsin. Toplamda 6 yıl içerisinde 2 ay yattım. Ailem ve akrabalarımla çok ciddi kavgalarım oldu. Babamı 2.5 yıldır görmüyorum. İnsanlara ettiğim hakaretler nedeniyle dava edildiğim oldu. Üniversitem bile beni dava etti. (YTÜ, EHM okuyorum)

Tek derdin para olsun. Benim belki ortalamadan kat kat rahat bir hayatım var ama bunları yaşayacağıma senin gibi para sıkıntım olmasını tercih ederdim. Sırf kendimi teselli etmek için yazın 5000 TL'lik kulaklık alabilirim. :D

100-200 biseyler atesle de yilbasini bos gecirmeyeyim

5 kuruş vereyim, kargo senden. Hayatım boyunca kimseye para vermedim, vermem de. Aslında bir kere dilenci bir çocuğa 5 kuruş vermiştim, çocuk arkamdan saydırmıştı. :D

Niye kimseye para vermezsin?

Paramı etrafa saçsaydım bugün elbetteki kendime daha az para harcamış olacaktım. Cebimde 5 kuruş bulundurmayı sevmeyen biri olarak, bir kere bir dilenci çocuğa vermiştim, halen pişmanım gerçi, belki sakız alabilirdim.

Daha çok depresyonda kalırsın %35 yağ oranı kardeş, söylediklerinden ve diğer konularda yazdıklarından nasıl bir yapın/karakterin olduğunu az çok çözebiliyorum.

Karakteri benimkinden misliyle bozuk insanlar var. Cimrilik ciddi bir sorun değil. Lakin diğer konularda bir şey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

quote:

Bu arada, adını her türlü duyurmuş doktorlarda tedavi oldum, bana sağladıkları bir fayda olmadı pek. Değişen tek şey insanlara karşı tutumumun pozitif hale gelmesi. Yoksa halen sinirliyim. Tedavi de olsan bir şey değişmeyebilir yani, uygun ilaçları alırsan değişebilir gerçi. :) Ben bir ara 1050 TL'lik iğne oluyordum her ay, onun bile gerçek anlamda bir faydasını görmedim. (Xeplion)

Kolay gelsin.

Psikologların, insanlara çözüm sunduğunu değil, oyaladıklarını düşünüyorum. Hayattan zevk alamayan, hayatın anlamının olmadığını fark eden ve yaşamak istemeyen birini sadece yaşaması için ilaçlarla veya bir takım sözlerle oyaladıklarını düşünüyorum. Sonuçta gerçek illaki vardır ve psikologlar bizi gerçeklerden kaçırıyor gibime geliyor bana.
    Psikoloğa gitmiş biri olarak sizce de öyle mi?

Hepsi değil. Psikiyatristlere kıyasla psikologları çok daha samimi buluyorum. :)

• Dying of Humanity D kullanıcısına yanıt
    Vay be. Nietzsche ümidini öldürüp Sartre'in bulantisinda kutsamis da sana vermis gibi. Eroin kullan. Ben 2 sene kullandim. Ilk basta mutlu oluyorsun, sonra daha da mutlu oluyorsun. Yetmiyor, mutsuzlasiyorsun. Her seyini kaybetmeden anlamiyorsun. 42 gundur temizim, tedavi oluyorum. Varolussal depresyon belirtileri var sende. Uzun zaman ben de insanlardan degil ama insan kavramindan tiksindim. Ne gecmisten memnuniyetim ne de gelecekten beklentim vardi. Hala daha yok ama kendime katlanmaya alistim. Insanlara da oyle. Beklentini dusuk tutmaya calis. Biliyorum ne diyor bu dalyarak beni anlamaz diyorsun da ben de bir faydam olsun istedim. Nick olsun yazim seklin olsun, sana bir sey soylemek istedim. Intihari deneme bosuna. Bizim icin baska hayat yok, kendini daha da pisir sonsuz, ahlaksiz, bir o kadar da ahlakli benlik atesinde. Elbet olacak. Duzene girecek. Ben de deniyorum. Bakalim nolacak. Haberdar et beni de. Hallolacak mi merak ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hayatımda bir kere bile ağzına sigara dahi sokmamış adamım. :)

Diğer tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim. Gayet hoş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.