< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hay Day'de Ağıllarını Hızla Yükseltme Kılavuzu
Hay Day'de hayvancılık işini büyütmek için ağıllarını yükseltmen şarttır. Bu sana daha fazla hayvan tutma ve daha fazla kaynak üretme kapasitesi sağlar. Aşağıdaki ipuçları, ağıllarını en verimli şekilde yükseltmene yardımcı olacaktır:
Anahtar Kelimeler:
- Hay Day ağıl yükseltme hilesi
- Hay Day ağıl yükseltme
- Hay Day ambar yükseltme hilesi
- Hay Day ambar yükseltme
- Hay Day gazete büyütme
- Hay Day ağıl nasıl boşaltılır
- Hayday ağıl hilesi
Adım 1: Hızlı Yükseltme Gazeteleri
Belirli etkinlikler sırasında elde edilebilen Hızlı Yükseltme Gazeteleri, ağıllarını anında yükseltmeni sağlar. Bu gazeteleri daha sonra kullanmak için saklayabilirsin.
Adım 2: Ağıllarını Boşalt
Bir ağılı yükseltmeden önce, içindeki tüm hayvanları ve ürünleri çıkarman gerekir. Bu, doluluk sorunlarından kaçınmana ve yükseltme işleminin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlamaya yardımcı olacaktır.
Adım 3: Elmas Kullan
Ağıllarını yükseltmek için anında elmas kullanabilirsin. Ancak, bu yöntem en verimli yöntem değildir ve elmasların daha iyi amaçlar için kullanılması önerilir.
Adım 4: Zamanla Yükselt
Elmas veya gazete kullanmadan ağıllarını yükseltmek zaman alır. Ancak, düzenli olarak kaynaklarını toplamalı ve yükseltmelerin zamanında tamamlanmasını sağlamalısın.
Adım 5: Başarıları Tamamla
Bazı başarıları tamamlamak, ağıl yükseltmelerini hızlandıran ödüller sağlayabilir. Bu başarıları takip et ve bunları tamamlamak için çaba göster.
Ağıllarını yükseltmek, Hay Day'de başarılı bir çiftçi olmanın çok önemli bir parçasıdır. Yukarıdaki ipuçlarını izleyerek ağıllarını verimli bir şekilde yükseltebilir, hayvancılık işini büyütebilir ve çiftliğini geliştirebilirsin.