Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
385.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Beyler bu gazete yenileme süresini kısaltılabiliyor muyuz hala? Ya da bunun gibi ufak hileler var mı?

Ben uyku moduna alıp uyandırıyorum. Kimisi ayarlardan oyun dilini değiştiriyor.

• gamecenter: Hagi24m level 38
  • Güncel olarak oynamaya devam edenler game center isimlerini verirse eklerim. 38 lvlim

• Şu domuz olayı olmasa kesin benlik de domuz yüzünden bırakasım var 11 lvl miyim neyim, domuz hariç herşey güzel zevkli. Game center: Kesen Jr.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan atma probleminin cozumunu bulan var mi? Tam giris aninda atiyor.

• Ekleyin arkadaşlar game center:cr4les

• GameCenter : MarkoReyiZz
    Ekleyin Yardımlaşalım vida kalas civata işaret kazığı vb satılır...
  • jrkesen kullanıcısına yanıt
    Domuz ne alaka anlam veremedim...
  • Haddaway- H kullanıcısına yanıt
    selam,

gamecenter ismim

cabatay
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Anlam verilecek neyi olabilirdi ki? Sevmiyorum dolayısıyla da bana ters, bu kadarı pek yeterli değil mi? Kimin için problem değilse oynasın kendi fikrimi paylaşıyorum sadece, tartışmaya gerek yok hocam benim fikrimi ve ya bi başkasının

• jrkesen kullanıcısına yanıt
    Hayır ben başta, oyundan atma donma vs bi sorundan ötürü sanmıştım ama bu bir oyun ve onlar da allahın yarattıkları, hakir görmeyin.
    Ayrıca pek çok dindar geçinen insanlar tarafından ülkemizde domuz üretimi-yetiştiriciliği yapılıyor. Rahat olun yani.
    Yine ayrıca en önemli rahatsızlıklardan biri olan şeker hastalığının tedavisinde kullanılan olan insülin iğnelerinin başlıca içeriği domuzlardan tedarik ediliyor.
    Sizin görüşünüze saygı duyuyorum ama buraya yazdıysanız yorumlanabilir.
    Bi oyundaki domuzdan rahatsız olmak bana trajikomik geldi. Bu da benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 26 Haziran 2014; 11:47:07 >
  • oyuna yeni başladım ama ambarı geliştirmek için çivi tahata filan lazım. bunları nerden bulabiliyoruz
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    bol bol bugday ek biç sat. hasat ederken geliyor. her 50 hasatta bir malzeme çıkıyor ortalama. yada gazeteye bak satanlar oluyor

• 28 levelim meyve suyu sıkacağı için para topluyorum birde liman ve tekne onarımı hala yapmadım niye böyle para yetmiyor hangisini daha önce yapmak lazım madenleri açtım ama :D

• Yeni guncelleme geldi oyuna..

• Benim oyunun silindi ulasamiyorum 50. Seviye silindi 1.seviye geldi ne yapmalıyım yardim eder misiniz

• SANALKAPTAN S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar benim pazara bişey oldu sanırım kimse görmüyo çok ucuz koydum herşeyi pazar ful dolu hiç bişey satılmıyo neden olablir bi yardım cı olun
  • Arkadaslar ekleyin seviye 41
    f34rl3ss18
    Gamecenter

• 34. seviyeyim

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.