Şimdi Ara

Haydi araç alıyoruz 11.500 bütçe, varmı satan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: etikom

11.750 TL. ye 2000 model Clio II HB 1.4i RTA aldım arkadaşlar. 130.000 orjinal kilometresinde. Araç temizdi, kazasızdı. Kullanıyorum memnunum. Ne kadar yaktığını hesaplamaya çalışıyorum bu ara. Sanırım km de 0.40, 0.45 kuruş civarı yakacak.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin insallah. Ama yakiti bana biraz fazla geldi cunku 45 kurus demek 9,5 lt/100km demek. Bence bakimi yapilmis bir clio 8 ltyi gecmemeli. İmzamdaki arac bile 11 lt yakiyor benzinde clionun cok daha az olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

Orijinalden alıntı: etikom

11.750 TL. ye 2000 model Clio II HB 1.4i RTA aldım arkadaşlar. 130.000 orjinal kilometresinde. Araç temizdi, kazasızdı. Kullanıyorum memnunum. Ne kadar yaktığını hesaplamaya çalışıyorum bu ara. Sanırım km de 0.40, 0.45 kuruş civarı yakacak.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin insallah. Ama yakiti bana biraz fazla geldi cunku 45 kurus demek 9,5 lt/100km demek. Bence bakimi yapilmis bir clio 8 ltyi gecmemeli. İmzamdaki arac bile 11 lt yakiyor benzinde clionun cok daha az olmasi lazim

Allah razı olsun sağolun. Araçta LPG yok.

Açıkçası 0.40, 0.45 den bile fazla yaktığı düşüncesindeyim. Tabi bu araç kullanmada acemi olmamdan da kaynaklanıyor olabilir. Aracı aldığım kişi tüm bakımlarını yeni yaptırdım trager falan değişti artık çok daha az yakıyor demişti. Aldığım gün 30tl lik benzin koydum. Işık 25km kadar sonra yandı. Gittim 100tl lik benzin aldım. Km yide sıfırladım. Şu an ibre kırmızıya 1,5 var. 95km yol yapmışım. Ama Clio 2 lerde sanırım ibre yarıdayken hızlıca düşüyormuş, sonra çeyrek kala bitmek bilmiyormuş. Tabi bu forumun clio II bölümünde yazılmış, bugün farkettim. Bakalım kırmızı yandığında kaç km yapmış olacağım. Tahminim en fazla 150km gidecek 100tl lik benzin. Ama baştada belirttiğim gibi araç kullanmada acemiyim henüz, belki ondan olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.