Şimdi Ara

Haydi, Browser Oyunu Yazıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UR

Ama oyun çok sadeydi.Eğer siz bu işte ciddi iseniz gerçekten birşeyler yapmak istiyorsanız oyun fikirleri verebilirim.

:) bunca yorumumdan sonra ciddi olmadıgımı dusunecek birisinin olacagını sanmıyorum. kesinlikle emin oldugum birsey var ki asp veya asp.net ile tabiri yerindeyse "dehşetül-wahşet" bir oyun yazacağım. tekrar tekrar söylemek istiyorum her türlü alanda yardım edebilirsiniz (ufak vs. farketmez). yorum için teşekkürler.

+1 konu güncel.
  • +1 konu güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagoral

Oyunun mantığı oldukça zevkli ve güzel bir mantık... Scripti nerde bulduğunu çok merak ediyorum :)

Google amcaya sorabilirsiniz script zaten yayılmış istendiği yerde bulunabilir.
    Ayrıca oyun MSSQL de yazılmış ne MYSQL'i?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeadMX -- 26 Haziran 2010; 13:13:56 >
  • @kesasd hiç ilerleme var mı yaptınmı birşeyler?
  • Maalesef hiçbir ilerleme yok. Eş dost herkese fikir soruyorum ve maalesef ki aldıgım neticeler beni tatmin etmiyor. Kafama yatacak ve kısır olmayacak bir oyun fikri hala arıyorum.

+1 konu hala guncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesasd -- 16 Mart 2011; 20:10:44 >
  • 1-yaş kaç?
    1-üniversite okudunuz mu?
    3-yapmak istediğiniz tarzda oyunlardan piyasada çok var neden piyasada olmayan bi oyun yapmıyorsunuz_?
    4-üçü bir çelişkimidir
  • Sorulanb soruların çoğu sadece yorum yapma amaçlı sorulmuş. Bu soruların gereksiz olduğu kanaatindeyim. İlk mesajımda ne kadar bir programlama bilgisine sahip olduğumun okunması ile çoğu soruların cevabı bulunmuş olacaktır. Mantık olarak yazılmış bir oyun benzerini yazmak benim en son yapacağım şeydi. Yorumlar eğer düzgün okunursa tüm cevapları bulabilirsiniz. Lütfen yorumları okumadan yorum yapmayalım.

+1 konu artık sıkıyor ama belli bir süre daha guncel.
  • uzun zaman oldu görüşmeyeli. bu sırada öss sınavına yoğun çalışıyordum cunku. pek gelişme olmadı bu konuda ne yazık ki. @sagoral savasim scriptini geliştirdim. bence iyi bisi cıktı ortaya. arayüz cok hosuma gitti özellikle. ama yayınlamayı dusunmuyorum. mysql desteklı kaliteli bi hosta 70tl veremem sanırım. cunku oyunun gelecegini parlak gormuyorum. ziraa hiç üye almayabilir elimde kalabilir. 3-5 userla idare etmek zorunda kalabilirim. oysaki istediğim kaliteli bol kullanıcı. gerekirse free premium yarışması vs bile düzenlerdim :) bilemiyorum sence tutar mı? (son çaremiz bu hala parlak bi fikir bulamadım)

+1 konu hala guncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesasd -- 5 Şubat 2011; 2:39:59 >
  • 4 senedir benim dek afamda dolanıp duruyor böyle bir fikir. Ben Turn-Based Browser Game değil de Turn-Based Desktop Game olarak düşünüyordum. Grafik yanı falaca olmayan bir oyun yani. Galaxy Online da yaptılar ama sonra vazgeçtiler 20 mb bir client.

Sonra oyuu çevirdiler Facebook oyununa. Desktop game bence daha iyi. neyse. ben hep bir Space Simulation Game düşündüm ancak özgün olması gerekiyordu.

Şuan hayal ettiğim konu şöyle.

Bir evren düşün. A evreni olsun. Bu A evreni bir başka evrenden gelen (B evreni diyebiliriz) varlıklar tarafından işgal ediliyor. B evreninden gelen canlılar A evrenin yağısında bozulmalar oluşturup yırtıklara neden oluyor ve evrene sızıyorlar. Oyun içinde belli bölgelerde bu yırtıklardan oluşturulur ve etkinliks ağlanır.

Oyunun genel amacı evreni savunmak olur. Bu çok sağlam bir PVE mekanizması sunar. Oldukça da zengin bir etkinlik alanı açıyor. Oyuncuarı da iki farklı ırk ya da Federasyona bölersek PvP için bir alan oluşturmuş olabiliriz.

Bu Rift denilen (çok yeni bir oyun 1 senelik) oyunun konusuna benzer. Biraz kastırınca Mystic SCI-FI tarzı bir şey çıkar diye düşünüyorum.

Fırsatın olursa Rift Game oyununu bir incele. Go2 yi de gözden geçir. Bir de Atlantica Online oyunu sistematik hakkında ufkunu açar diye düşünüyorum.

• Hımm cok ozgun olmus.
    Fringe cok izlemişiz?
  • Dediğim gibi konu Rift oyununun konusu. Fringe değil. O saçma diziyi 3 bölüm zorla izleyebildim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.