Kızlardan baska bütün erkekler buraya gelecektir emin olun
forumu takip etmiyorsun galiba 11 Temmuz 2006; 13:11:15 tarihinde yazdiğin mesajini bi daha oku istersen
quote:
Orjinalden alıntı: latner
quote:
Orjinalden alıntı: volcano1988
ya beyler kızları neden bu kadar şıkıştırıyorsunuz insanlar istediği yerine istediği bitkiyi uygulasın ama bizim futbola dil uzatmadan
ARKADSIM BANAE SENIN FUTBOLUNDAN SANANE BIZIM BITKILERDEN IS-TE SENINKIDE LAF OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
ben nıvea tonik jel kullandım daha çok kurudu yarıda bıraktım arada yapıyorum
KARMA YADA KURU CILTLERDE TONUK PEK ISE YARAMIYO KURUMASINADA NEDEN OLUYO AL BASINA BELAYI SONRA LOREAL ZONE SETINI KULLADIM ISE YARAMIYO HELEKI KARMA VE KURU CILTLERDE BILEME BANA IYI GELMEDI EN AZINDAN
quote:
forumu takip etmiyorsun galiba 11 Temmuz 2006; 13:11:15 tarihinde yazdiğin mesajini bi daha oku istersen
quote:
quote:
ya beyler kızları neden bu kadar şıkıştırıyorsunuz insanlar istediği yerine istediği bitkiyi uygulasın ama bizim futbola dil uzatmadan
ARKADSIM BANAE SENIN FUTBOLUNDAN SANANE BIZIM BITKILERDEN IS-TE SENINKIDE LAF OLSUN
ARKADASIM TAKIP EDIYORUM MERAK ETME SEN.HEPINIZE BIRDEN YAZMAM MUMKUN DEGIL O YUZDEN CEVAPLARIM KITLESEL CEVAPLAR OLUYO
kozmetik reyonuna döndü nasıl kız ittifakı bu be sizin konularınız kremlerden mi ibaret
MERAK ETTIN SANIRIM KIZLAR ARALARINDA BASKA NE KONUSURLAR DIYE AMA MERAKLI ADAMLARSINIZ YA
baba bende selülit var nabcam bide bacaklar cok kıllı + bütün gün pc başında oturmaktan kaslı popom sarktı buna cözüm varmı erkeklerin böle konuştuğunu düşünsenize babcanlar
ya ben onlar aralarında ne konuşurlar bilirim az çok da ben hep aynı şeyden bahsediosunuz die söledim
okuduğumda gülmekten kırıldım yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ali_
baba bende selülit var nabcam bide bacaklar cok kıllı + bütün gün pc başında oturmaktan kaslı popom sarktı buna cözüm varmı erkeklerin böle konuştuğunu düşünsenize babcanlar
quote:
HAKLISIN YAKISMAZDI AMA ANLAYAMADIGIN BISEY VAR KIŞISEL BAKIM INSANIN KENDINE OLAN SAYGISIYLA ALAKALDIR ABARTILMADAN YAPILANI TABIKI .
Biz nasıl yaratıklarız yaa(bende dahiL )
quote:
quote:
KEYFIN YERINDE SENI BU KADAR GULDURECEGINI BILSEM DAHA ONCE ACARDIM KONUYU ARKADASIDA OZEL OLARAK ESPIRILERIYLE TESRIF ETSIN DIYE CAGIRIRDIM.88 NORMAL
quote:
Orjinalden alıntı: öSCi
Biz nasıl yaratıklarız yaa(bende dahiL )
NE BU SIMDI NAPTIN YANI ANLATSANA AYDINLANALIM NASIL BIR YARATIK OLDUGUNUZA BERABERKARAR VERELIM
BEYLER BENCE KIZLARI RAHAT BIRAKINBURDA KAFALARINA GÖRE BİŞEYLER YAPSINLAR.BU KADAR ABAZANLIĞA GEREK YOK BAKARSINIZ BURANIN SAYESİNDE KIZLARDA ÇOĞALIR.
ANLADINIZ MI? DAĞILIN ULEEEYN
hadi ben nese ablanız sayılırım da ya gerçekten çok komiksiniz 2 sayfa olacak konu nerdeyse bişi paylaşamadık burda sizin yüzünüzden topiği hit yaptınız atladınzı hemen kzı arkadaşlarımızı görünce
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
hadi ben nese ablanız sayılırım da ya gerçekten çok komiksiniz 2 sayfa olacak konu nerdeyse bişi paylaşamadık burda sizin yüzünüzden topiği hit yaptınız atladınzı hemen kzı arkadaşlarımızı görünce
keyif süper keşke önceden açsaydın
quote:
quote:
quote:
KEYFIN YERINDE SENI BU KADAR GULDURECEGINI BILSEM DAHA ONCE ACARDIM KONUYU ARKADASIDA OZEL OLARAK ESPIRILERIYLE TESRIF ETSIN DIYE CAGIRIRDIM.88 NORMAL
KIZLAR SİZ DEVAM EDİN RAHATSIZ EDEN OLURSA ADMİNLERE SÖYLERSİNİZ.
koca formda bı centırmen sen cıktın tebrıkler arkadasım
quote:
Orjinalden alıntı: TECH-TR
KIZLAR SİZ DEVAM EDİN RAHATSIZ EDEN OLURSA ADMİNLERE SÖYLERSİNİZ.
Bu sayfayı da kızlar basmış yaw.. her yerde onlarr...