Şimdi Ara

Haydi Konsolcular Konuşturunuz Tarihinizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanda cep telefonlarında bile oynanabiliyor
    bazen kaset çalışmazdı
    kasetin sega ya takılan bölümüne üflemek den fenalık gelirdi
    hey gidi hey neerdeeen nereeeye
  • Felix diye bir kedi vardı onun oyunu vardı o oyunu çok oynamıştım bitirmiştim
  • Goal 3 (Futbolu,Buz hokeyi,Basketbolu )
    Tsubasa
    Mortal Kombat 3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Felix diye bir kedi vardı onun oyunu vardı o oyunu çok oynamıştım bitirmiştim

Sonunda deli profesör çıkıyordu değil mi hani uzay gemisi vardı devamlı bi yerden bi yere geçiyordu, super oyundu valla o.
  • Kasetli ateride bir oyun vardı.Lunaparkta geçiyordu.Oynattığımız çocuğun önünde futbol topu vardı.Öyle ilerliyorduk.Bilen var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x
    quote:

Orjinalden alıntı: gt_one
    Adını hatırlamıyorum ama tarif edeyim, mutlaka oynayan biri hatırlar.
    Labirent vardı, kare şeklinde canavarları öldürüyorduk, level ın sonunda cadı çıkıyordu ( birden kaybolup görnebiliyordu). Aynı zamanın oyunlarından birini hatırlatayım, yukarı doğru çıkan, fuel lerden yakıt alan, dar aralıklardan geçen bir ucak yönetiyorduk.
    Bu bahsettiğin uçak oyununu bir gün tam 9 saat boyunca zamanın siyah incisi atari 2600ümün başından ayrılmadan ve ne olur elektrikler kesilmesin diye dua ederek stresle oynamış ve oyunu bitirip başa döndürmüştüm.Sırf merağım oyunda son yazılabilecek olan skor 1000 miydi 10000 miydi hatırlamasamda bu skoru yapmış olmak ve oyunu başa getirdiğimde olacakları görmek istememdi.Ne kasardım kendimi o zamanlar anlatmak mümkün deyil.sorunlu oluyordu bilirsiniz atari 2600lerin joyistickleri zamanın kaliteli pc joisticklerini alır atari 2600ün joistiği gibi çalışması için modlar uygular öyle kullanırdım.

River Raid

• Amiga Baby Joe
  • AMIGA:

SUPER FROG!!!

Ekşi sözlükte hakkında yazılanlar:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=superfrog&nr=y&pt=super+frog

Haydi Konsolcular Konuşturunuz Tarihinizi

Ve Arabian Night's:

Oğuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurnaz Akıllı Cahil -- 16 Aralık 2007; 15:37:10 >

• quote:

Labirent vardı, kare şeklinde canavarları öldürüyorduk, level ın sonunda cadı çıkıyordu ( birden kaybolup görnebiliyordu).

Sanırım 'Wizard Of Wor'dan bahsediyorsun.. Arcade makinalarında oynardım. Tabi biz oyuna 'Zartofor' derdik, o ayrı..

Pong!

Mine Storm, Pinball, Yarış Oyunu , adını hatrlayamadığım platform oyunu, muhteşem vektör grafikli Vectrex!

Great Escape, Last Ninja, Rambo, James Bond, One on One Basketball, E.Huges Soccer, Gunship, Mission Impossible, Boulder Dash vs Commodore..

Hired Guns, Project X, Body Blows, Body Blows Galactic, Ruff'n Tumble, Flashbsck, Assassin, Turrican, Super Frog, Alien, Alien Breed, Jurrasic Park, Bubba'n Stix, European Champions (Lothar Mattheus), Bouldar Dash, Jim Power ve birçok hayatımın platform oyununu oynattıran Amiga!

Monkey Island 3, Broken Sword, Duke Nukem, Doom, Time Commando, NFS, Blood, NAM vs PC!

Gerisini de tahmin edersiniz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 16 Aralık 2007; 16:53:42 >

• Kuzenimin avustralyadan getirdiği nintendoda (O zaman türkiyede makine yoktu) castlevania ve ataride tsubasa inanılmaz bi oyundu ya japoncayı valla çözecektim az daha.Hele hele uzun bi zaman kaldığım yerden devam etmeyi bilmiyoduk yazıları anlamadığımızdan sonra şifreyi nerden verdiğini öğrendiğimde hayatımın oyunu olmuştu.
  • Ben o kadar eski oyuncu degilim.Çoçuk yaşındayım ama çok küçük yaşımdan beri atari oynuyorum.İlk mario oynamaya başladım ataride.Goal 3,Felix,Tsubasa,Taş devri(ingilizcesini hatırlamıyorum şimdi),Ninja Kaplumbagalar,Mortal Kombat ve Street Fighter en sevdigim oyunlar.Tabi o tabanca ile kuş vurma oyununun yeri apayrı...
    O kasetlerin kutularını bozardım bazen içindeki çipi takmak için saatlerce ugraşırdım.sonrada çıkaramazdım...
  • master systemde oyun değiştırmeye gıderdık bakırkoyde,adam asterıx kasedını gözümün önunde 230 dolardan satmıştı bırıne,değişimde 7 dolardı...dolarda takas yapıyoduk bee o zamandan sosyete olacagımız bellıydı demek ki
  • Forever STREET FİGHTER 2
  • ya bu snow bros u hıc bır sekılde oynama sansımız yok u arkadaslar..atarı salonları harıc varmı bunu ınırebılecegımız bı sıte..
  • 2 isim veririm....1-Boulderdash.....2-(Esas bomba)COMMANDO.....geçen buldum amstrad cpc 6128 emulatörü alayını oynadım....Commando oynarken ağlayacaktım...nostalji iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

ya bu snow bros u hıc bır sekılde oynama sansımız yok u arkadaslar..atarı salonları harıc varmı bunu ınırebılecegımız bı sıte..

Emülatör sitelerinde bulabilirsin.Ben indirip oynamıştım.Tam olarak hangi emülatör bilmiyorum.Ama bu sitede bir konuda bir sürü rom vardı.

@cancanx

Evet cancan abi banada emülatör oynarken öyle olmuştu.Sadece emülatör degil bütün eski oyunları oynayınca eski günler geliyor aklıma.Hüzünleniyorum hatta aglıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 16 Aralık 2007; 23:29:29 >

• sega mastersystem de shinobi vardi sora sonic sora paper boy..87 li oldugumu dusunun ve bu oyunlari 5-6 yasinda oynadigimi hatirliorm da..birde contra vardi su 8bit ucuz atari lerde onun icin ölüyordum ya cıksaya xbox a yeniden ne guzel olur...
    yaris olarak nigel mansell vardi onu oynardim formula 1 yarisi pit stop yapiyordu birde deli birseydi
  • ufo
    sinclair zx-81 ...
  • dostum yaş ufakken hayatımda oynadığım tek oyun odur diyebilirim çok güzel gelirdi bana ekrandan yukarı doğru çıkardık fuel yazan tankerlerden yakıt alırdık hızımız artardı felan zemin de mavi idi yanılmıyorsam
    quote:

Labirent vardı, kare şeklinde canavarları öldürüyorduk, level ın sonunda cadı çıkıyordu ( birden kaybolup görnebiliyordu). Aynı zamanın oyunlarından birini hatırlatayım, yukarı doğru çıkan, fuel lerden yakıt alan, dar aralıklardan geçen bir ucak yönetiyorduk.
  • river raid
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.