Şimdi Ara

HAYIRLI OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sonuç.osym.gov.tr

• Birader salom! 

Ben ismini vermek istemedigim bir Musevi lisesinde okumaktayim. Siyasi erk tarafindan hedef haline getirilmemizden mütevellit 2023 yks sonuclarina erisimimiz engelleniyor. Israil Devleti'ne bagli oldugum, Hür ve Kabul Edilmis Masonlar Büyük Locasi Genclik Konseyi üyesi oldugum, hatta din yerine felsefe cozdugum de dogrudur ama bunlar ais'e erisimimizin kisitlanmasi icin bir sebep degildir! 

Yardimlarinizi bekliyorum.

Vardır Kurum ÖSYM yönetiminin bir bildiği.

Sınavı açıklayan arkadaş! Hiç oturup düşündün mü, bu insanlar 0 siteden onca .gif'i araklarken niçin bunu araklamamış!

Sebep şu:

TCK'de Sanal Veriler Üzerinden İşlenen Suçlar ana başlığı altında toplanan 3169 sayılı kanun grubunun 7'nci maddesinin c fırkası gereğince:

Sapan, ateşli sikah, kesici ve delici alet gibi cinayete teşebbüsü sembolize eden cisimlerin .gif, .jpeg. .doc, .docx, .fetö, .pkk dosya uzantıları üzerinden bir web sitesine tanımlanması maddî ve idarî birçok cezayla sonuçlanır.

Şimdi anladın mı, ey kanun kural bilmez ahlâksız adam!

Bunu diyenin de gizliden gizliye twitter adlı sjw, liboş, anti-vatanperver yuvası foseptikte museviliği yayabilmek adına yanıp tutuştuğu gerçeği...

TCK'deki 3169 sayılı kanunu öne sürüp Hür ve Kabul Edilmis Masonlar Büyük Locası Gençlik Konseyi'ne sallayan moronlara gelirsek... Jean Paul-Sartre'ın bir sözü vardır: Kes ağlamayı, sıkarım Baughlleaume'yi. Peki bu meşhur aforizmada atıf yapılan Baughlleaume nedir?

Baughlleaume şudur: 19. yüzyılın sosyal ve politik çalkantılarıyla meşhur Paris'te kullanımı epey yaygın olan psikiyatrik ilaç. Bu ilacın en yaygın yan etkisi de şudur: Sosyal fobiye neden olmak.

Sosyal fobi, esasında bir yan etkidir. Teknoloji 4.0 Devrimi sonrasıysa epey barışık hâle geldiğimiz bir garabet. Amerikanize bir garabet bu. Peki bundan nasıl kurtuluruz?

Çözüm çok basit. Sigmund Freud'un Wahschlößung'unun 47. sayfasını (uyarı sonrası edit: baskınıza göre 48. sayfa da olabilir) açarsan şu sihirli cümleyi görürsün: Ich wöchle spazielle du ! Yani ezcümle Freud şunu tavisye etmekte: Forum hesabını derhâl sil, sonra da skt1r git!

Saygılarımla,

Dr. Oetkerden/Fenasi Kerim

• OHA LAN 0.94 GELDİ

• Msüde de aynısını yapmıştın yemedim bu sefer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50k gelmiş okumicam

• Benim Aralık'ta 0.89 gelmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EDİT: Sanırım ilk kez böyle bir şey oluyor bazı arkadaşlarım sonucunu görüyor bazıları 5-10dk sonra gördü sistemde geç yükleniyor olabilir ama sabaha kadar herkes hallolur diye tahmin ediyorum.

• yığılma çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekim ayınız hayırlı olsun
    4 ay önce açıldı
    Hayırlı olsun İlkkan
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıklanmış harbi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler gerçek

• OHAA, SONUCA BAKAMIYORUM

• Ya olm yapmayın ya

• hani ea 2022 den kötüydü a*k daha iyi gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara parçası -- 17 Temmuz 2023; 0:5:52 >
  • herkese hayırlı olsun hocam

• harbi açıklanmış beklemiyordum

• Alt sıralamada yığılma olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun herkese, makine mühendisliği düşünen varsa yardımcı olabilirim.

• bilkent ctis yazın beyler

• hütf geliyor sanırsam

• Elim ayağım titredi amk ne kadar organize oldu forum gözlerim yaşardı gerçekten

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.