Şimdi Ara

Hayırseverler bu ramazanda bi bakıverin. ALLAH Rızası için !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim bir yakınım ALS hastası. Sizin bileceğiniz şekilde futbolcu sedatın ve futbolcu ismailin hastalığından.

Malum bu hastalık biraz '' zengin '' hastalığı tabir-i caizse. İlaçları , tedavi masrafları ateş pahası. Öyle ki bir ilacı 500 küsür tl. Mesele bu değil, onlar bir şekilde başka hayırseverler tarafından karşılanmakta. Lakin hastalığın ilerleyen dönemlerinde ( ki bu aralar maalesef ) akülü araba gerekiyor. % 90 ın üzerinde bir özür raporu verilmesine karşın raporda akülü arabaya ihtiyacı vardır diye yazmamışlar. Nasıl işse artık. Bu hastaya vermiceklerde kime vercekler ilginç bir durum doğrusu. Diyeceğim o ki tanıdığınız hayırseverler var ise ya da bu konuda yardımcı olabilecekler , akıllarına en ufak bir fikir bile gelenler bana ulaşırlarsa memnun olurum.

Hepinize Teşekkürler.

• Sanırım cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high_laz

Sanırım cevap yok.
    Allah yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Allah yardımcınız olsun

Alıntıları Göster
    allah yardımcınız olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Allah yardımcınız olsun

Amin. Teşekkür ederim. İnşaallah biri görürde bu mesajı bir yardımcı olan çıkar.
  • quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun

Amin. Teşekkür ederim. İnşaallah biri görürde bu mesajı bir yardımcı olan çıkar.

Alıntıları Göster
    akülü olması şartmı?
  • Allah yardimciniz olsun,yakinlarina sabir versin.
  • quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun

Alıntıları Göster
    Geçmis olsun çok üzüldüm Allah kimsenin basina vermesin. Bu konuda çevremde size yardimci olabilcek birilerini tanimiyorum fakat yinede arastiririm Allah yardimciniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

akülü olması şartmı?

Aküsüz olanı zaten var onlarda lakin elleri tutmayan bir hasta olduğu için o arabayı tek başına kullanması pek mümkün değil. Akülü olması gerek ki kendi arabasını kendisi kullanabilsin.

quote:

Orijinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Allah yardimciniz olsun,yakinlarina sabir versin.

Amin.

quote:

LeFransız

Geçmis olsun çok üzüldüm Allah kimsenin basina vermesin. Bu konuda çevremde size yardimci olabilcek birilerini tanimiyorum fakat yinede arastiririm Allah yardimciniz olsun.

Amin. Yine de Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_laz -- 5 Eylül 2009; 16:59:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

akülü olması şartmı?

Aküsüz olanı zaten var onlarda lakin elleri tutmayan bir hasta olduğu için o arabayı tek başına kullanması pek mümkün değil. Akülü olması gerek ki kendi arabasını kendisi kullanabilsin.

quote:

Orijinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Allah yardimciniz olsun,yakinlarina sabir versin.

Amin.

quote:

LeFransız

Amin. Yine de Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    Engelli derneklerine başvurdunuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick:dunkoff

Nereler mesela ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nick:dunkoff

Nereler mesela ?

Alıntıları Göster
    Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Allah yardımcınız olsun.

Amin. Teşekkür ederim.
  • quote:

Allah yardımcınız olsun.

Alıntıları Göster
    Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Aynı hastalık ( ALS ) amcamdada var. Akülü araba için, elinizdeki rapor ile belediyeye bir başvursanız büyük ihtimal ile yardımcı olacaklardır. Bununla birlikte arkadaşında dediği gibi engelli derneklerine mutlaka başvurun.
    Allah sabır versin , yardımcınız olsun . . .
  • quote:

quote:

Allah yardımcınız olsun.

Amin. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Allah yardımcınız olsun.En kısa sürede iyileşmesi dileğiyle.

Bu hastalık felç gibi birşey mi?İnternette motor nöronlarının yok olmasıyla meydana gelen bir hastalık olduğu yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 5 Eylül 2009; 18:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bu hastalık felç gibi birşey mi?İnternette motor nöronlarının yok olmasıyla meydana gelen bir hastalık olduğu yazıyor.

Alıntıları Göster
    Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Motor nöronlar öldüğü için kaslar yeterince beslenemiyor yani atrofiye oluyor ve kaslar kendini yıkmaya başlıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Aynı hastalık ( ALS ) amcamdada var. Akülü araba için, elinizdeki rapor ile belediyeye bir başvursanız büyük ihtimal ile yardımcı olacaklardır. Bununla birlikte arkadaşında dediği gibi engelli derneklerine mutlaka başvurun.

Amin. Teşekkür ederim. Siz nerde oturuyorsunuz. Daha doğrusu amcanız. Kaç yıldır hasta ve durmu nedir şu anda. Akülü arabanız var mı sizin ? Dediğim gibi rapora akülü arabaya ihtiyacı vardır diye yazmamışlar trajikomik bir şekilde.

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Allah yardımcınız olsun.

Amin.

• quote:

quote:

Motor nöronlar öldüğü için kaslar yeterince beslenemiyor yani atrofiye oluyor ve kaslar kendini yıkmaya başlıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

Amin. Teşekkür ederim. Siz nerde oturuyorsunuz. Daha doğrusu amcanız. Kaç yıldır hasta ve durmu nedir şu anda. Akülü arabanız var mı sizin ? Dediğim gibi rapora akülü arabaya ihtiyacı vardır diye yazmamışlar trajikomik bir şekilde.

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Allah yardımcınız olsun.

Amin.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    keşke yardım edebilsek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.