Şimdi Ara

Haylou Solar LS05 Whatsapp bildirim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LS05 ile whatsapp bildirimi konusunda sorun yaşayanlar için kendi kullandığım çözümü yazayım dedim. Zira benim için çok sinir bozucu bir sorundu.

Play Store'da "hello haylou" diye bir uygulama var. Onu kurdum. Uygulamanın cihaz arama kısmı var. Burada saatimi görüyor fakat seçemiyordum. Bu sebeple saatin haylou fit uygulaması ile olan bağlantısını kestim. Saatin ekranın yine haylou fit uygulamasına yönlendiren kare kod çıktı. Bu şekildeyken hello haylou uygulamasından saati seçebildim.

Sonrasında saati tekrar haylou fit uygulaması ile eşleştirdim. Haylou fit uygulamasının bildirimlerini iptal edip hello haylou uygulamasının bildirimlerini açtım. Şu anda whatsapp dahil seçtiğim bütün uygulamalardan sorunsuz bir biçimde bildirim alabiliyorum.

Ayrıca hello haylou uygulaması ile saate gelen bildirimlerde hangi uygulamanın hangi simgeyi kullanacağını seçebiliyor, gelen bildirimlerin tamamının büyük harf olmasını sağlayabiliyor, bildirimlerin ekranda ne kadar süre ile gösterileceğini seçebiliyorsunuz.

Umarım birilerinin işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyr -- 4 Eylül 2020; 15:3:41 >

• Hocam hello haylou uygulamasında bildirim sekmesinden yeni bir uygulama ekleyemiyorum. Bu bug mı yoksa yapmam gereken başka ayarlar mı var eklemek için?
    Yeni butonuna bastığımda uygulamadan çıkıyor. Pre satın aldım ama hala aynı..
    Teşekkürler

Edit: telefonu yeniden başlatınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 7 Eylül 2020; 1:28:19 >
  • Hocam ben free sürüm kullanıyorum. Free sürümde notification için 3 ayrı grup oluşturabiliyorsunuz. Her grupta "App chooser" a tıklayarak açılan menüden uygulama ekleyebiliyorsunuz. Sizde uygulamalar çıkmıyorsa yetkilerle ilgili bir sorununuz olabilir.
  • Merhaba, Hello Haylou programını kurduktan sonra haylou fit veya haylou fun uygulamalarına gerek var mı? Yani silsem de Hello Haylou çalışmaya devam eder mi? Çünkü Haylou fun(veya fit) çok fazla güç harcıyor.

• Önceden Haylou fit ile beraber kullanmak gerekiyordu ama bir süredir gerekmiyor. Ayarlardan seçilebiliyor, ben şu anda o şekilde kullanıyorum mesela.

• Whatapp bildirimleri geliyor mesajları okuyorum ancak kimden geldiğini yazmıyor sizde de aynımı yoksa bir ayarı varmı bunun kimden geldiğini görmeyince okumanın pek bir mantığı kalmıyor bilsem almazdım

• xiaomi bağlandığında isim gözükürken ıphone da gözükmüyor nasıl çözüleceğini bilen var mı

Haylou Solar LS05 Whatsapp bildirim sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.