Haylou T15 Bluetooth kulaklık orjinal mi?
-
-
merhabalar
bende bu kulaklıktan almayı düşünüyorum hiçbi fikrim yok
siz beğenmeme sebebiniz nedir ses az mı çıkıyor
-
Evet ben incelemelerde bangır bangır ses çıkıyor diye duydum gördüm, ama son ses açtım hiç de öyle güçlü bir sesi yok. Fakat diğer özellikleri ses almama ve dışarıya ses vermeme kabı falan orjinal duruyor fakat satıcı nerden orjinalliğini ispat edileceğini bilmiyor. Tonla aynı markanın ürününü satıyor ama yardımcı olamıyor. Bu da kuşkulandırdı beni.
-
quote:
Orijinalden alıntı: huzeyfeEvet ben incelemelerde bangır bangır ses çıkıyor diye duydum gördüm, ama son ses açtım hiç de öyle güçlü bir sesi yok. Fakat diğer özellikleri ses almama ve dışarıya ses vermeme kabı falan orjinal duruyor fakat satıcı nerden orjinalliğini ispat edileceğini bilmiyor. Tonla aynı markanın ürününü satıyor ama yardımcı olamıyor. Bu da kuşkulandırdı beni.
Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
-
Xioami Pocophone F1 ve iPhone 7
-
quote:
Orijinalden alıntı: huzeyfeEvet ben incelemelerde bangır bangır ses çıkıyor diye duydum gördüm, ama son ses açtım hiç de öyle güçlü bir sesi yok. Fakat diğer özellikleri ses almama ve dışarıya ses vermeme kabı falan orjinal duruyor fakat satıcı nerden orjinalliğini ispat edileceğini bilmiyor. Tonla aynı markanın ürününü satıyor ama yardımcı olamıyor. Bu da kuşkulandırdı beni.
Aynı kulaklıktan aldım 2 ay oldu. Kutusu aynı. Tr garantili. Ses şiddetinden çok memnunum.
Telefonum Redmi Note 8 Pro
Telefonun ayarlarına gir. Geliştirici seçeneklerine gir. Orada Mutlak Sesi Devredışı Bırak seçeneğini kapat.
-
Hemen deniyorum ama lapotp da bile ses seviyesi düşük çıktı, bu cihazın kendi içinde ses arttırma özelliği var mı?
-
Bilemiyorum. Varsa da açmazdım herhalde :)
-
Maalesef ayarlarda bahsettiğin bir menü bulamadım. İnternette birkaç araştırma yaptım açsan bile fayda etmiyor diyor. Forumlarda iki tür yorumlar dönüyor kimisi çok yüksek ses dinlenilmeyecek kadar yüksek diyor kimisi de abi ses gelmiyor, aac yi aktif et yada ayarlara gir gibi tavsiyelere uyanlar a bir verim almıyor. Yaptım ama bir değişiklik olmadı diyorlar. Sanırım ürünün sahte ve orjinal farkı ses seviyesinden anlaşılıyor gibi.
Ürünü satın aldığım link ve mağaza bu.
-
Ürünüzün şarj kablosunda herhangi bir işaret var mı? belki oradan orinal olup olmadığını anlayabiliriz.
-
iphone uyumlumu bu
-
haylou redmi xioami alt markası diye duydum
-
quote:
Orijinalden alıntı: huzeyfeÜrünüzün şarj kablosunda herhangi bir işaret var mı? belki oradan orinal olup olmadığını anlayabiliriz.
Kabloya baktım hiç bir şey yok üzerinde...
Bu ayar sizin telefonda da olması lazım dikkatli bakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 9 Ekim 2020; 17:8:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet doğru.
-
Merhaba haylounun bildigim kadarıyla sahtesini şimdilik yapmıyorlar ama yapılmışda olabilir öncelikle dediklerimi deneyin ses seviyesi düzelmezse ya sahtedir yada sorun vardır.
bende aynı kulaklıgı kullanıyorum mükemmel bir ses seviye yüksekligi var. bu kadr küçük kulaklıktan nasıl bukadar yüksek ses çıkıyor inanamıyorum
öncelikle kulakları resetleyin. bunun için iki kulaklıgı birden elinize kulakları dokunmatiklere basıp kapatın. uzun bir süre ikisinede aynı anda basın önce beyaz bir ışık gelecek hala bırakmayın sonra kısabir kırmızı ışık yanacak iki kulaklıklada beyaz ışık görünecek sonra tekrar kapalı gibi olacak . sonrasında kulaklıkları kutuya koyun. telefon bilgisayr hangisini kullanıyorsunuz kayıtlı bluetothlardan haylou t 15 i silin sonra kulaklıkları çıkarın tekrar baglayın. çok büyük ihtimal çözülecegini düşünüyorum.
birde kulaklıgın içinden gelen silikonlardan hangisi size uygunsa onu takın kulaga tam oturması lazım.
-
bu arada kısaca kulaklıkla ilgili bilgi vereyim kullanan arkdaşlardan özelliklerini bilmeyen olabilir.
müzik dinlerken sag yada sol fark etmiyor bir kere basınca müzigi durdurun tekrar bir kere basınca müzigi devam ettiriyor.
sag kulaklıga ikikere üste basınca bir sonraki şarkıya geçiyor. sol kulaklıta 2 kere basınca önceki şarkıya geçiyor.
sağ kulaklıkta 3kere üst üste basınca oyun moduna geçiyor ses geçikmeleri en aza iniyor performans artıyor ama tabiki şarjı daha çabukbitiyor.
sola 3 kere basınca i phone kullanıyorsanız siriye android kullanıyorsanız gogle asistana yada benzer program varsa ona baglanıyor.
-
Kulaklığı zerre beğenmedim, satan firma %100 orjinal demesine rağmen, geçikmesinden hiç bahsetmeyeyim. Kulaklığı kimseye önermiyorum.
-
ben çok memnunum sizdekinde bir sorun olabilir veya sahte göndermiş olabilirler. özellikle ses yüksekliği mükemmel. son ses açınca sanki eve ses sistemi kurmuş gibi ses veriyor. ses kalitesei normal çok iyide değil kötüde değil. geçikme neredeyse yok denecek kadar az çok hafif var ama bunu anlamak iiçin özellikle dikkat etmek gerekiyor geçikme varmı yokmu diye normal izlemede dinlemede farkına varılacak seviyede değil. ayrıca oyun modu oldugundan sag kulaklıga 3 kere tıklayınca ona geçiyor ve geçikme video izlerken dikkat edilse hissedilmiyor.
çevrenizde başka birinde aynı kulaklık varsa onu denemenizi öneriyorum. sorun varsa sizdekinde zaman geçsede iade edebilrsiniz.
-
herkese merhabalar
Haylou T15 aldım.
bağlantı kurdum 70% pil vardı..
kutuyu sarj etmem gerek varmı?
ilk şarj kac saat fark ediyor mu?
Hangi özellikleri sag kulaklık dokunarak
Hangi özellikleri sol kulaklık dokunup yapıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulaklık dün aldım
ses kalitesi çok çok iyi gecikme nin ge si yok
sadece bilmediğim fonksiyonlar
saga 1-2-3 kere dokununca
Sola 1-2-3 kere dokununca açıklaması yapılmış
şimdi ilk kullanım sarj süresi (kutu) merak ediyorum
normalde kutu 3.5 saatte doluyor
kulaklığı 1.5 saatte dolduruyor
kulaklık kullanıma göre 2.5-3.5 saat şarjı gidiyor yazıyor doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 24 Ekim 2020; 15:51:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık ses az çıkıyor
- direnç kayıt nedir
- ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- xiaomi adım sayar
- poco x6 pro imei atılıyor mu
- redmi 15 pro
- xiaomi 13 ultra yurtdışı fiyatı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- xiaomi hyperos özellikleri
- redmi note 13 pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X