Şimdi Ara

hayvan alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lvl 19 dwarf paladinim nasi haywan alabiliyorum ve hangi ghaywanı alabiliyorum help pls???

• Kedi ve kuş alabilirsin ayrıyetten 1-2 pasif pet daha ama bunlar sadece yanında dolaşırlar saldıramazlar.Hunter'lar pet sahibi olurlar warlock'larında imp.'leri vardır
  • peki nasi alabilirim ve bnn bna maaliyeti ne kadar olur
  • booty bay dan 40 silvere kuş alabilirsin
  • keske wow"un bu partısı turkıyeye gelmeseydı...
    ayrıca pet"ı sadece hunter alır...tame eder...besler..etc.. warlocklarında questlerınden ve yaradılıslarından gelen petlerı vardır ama hunterlarınkınden farklıdır...

hunter dısındakı dıger classlar sadece esprı manasında pet alır oda level 1dır..sadece goruntu olsun dıye...

hayırlı oyunlar...

(bıdahakıne arama yap barı bı zahmet)

burayada bı bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_8592067/tm.htm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 12 Ağustos 2006; 12:28:39 >
  • booty bay denen herif nerde bulunur peki ??
  • Arkadaşım post atmadan evvel şöyle bir wow sitelerini dolaşsan da temel bilgileri edinsen.. Ne güzel olacak..

Hayır, biz ilk başladığımız zamanlar böyle sorular sormazdık gidip araştırırdık da ondan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evcil hayvan sigortası
    5 ay önce açıldı
    Evcil Hayvan Ürünleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ehehe oyuna ilk cıktıgında başlayanların yaşadıgı zevki sonradan başlayanların tum sınıflardan rank14u olsa gene yaşayamazlar cok iyi hatırlıyorum serverda stratholmeu keşfetmiştim hadi hep birlikte oraya bi bakıyosun gnoremaganda kaybolmussun bi bakıyosun mc lavların içinde yon bulmaya calısıyorsun(orj değil)
    bir gun geldi ki devasa bir ejderhanın inini keşfedip onu kesmeye calısmıstık 5-7 kişi gider wipe yerdik ve en sonunda kesmiştik. ama gercekten hiç birimiz oyun şifre ve kullanıcı adı istiyor gibi salak bi soru sormadık yada pet nerden alınır demedik oynayarak ogrendik ve bulduk bence oyunu zevkli kılanda budur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.