Şimdi Ara

HAYVAN BARINAKLARI HAKKINDA BILGISI OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun bi köpek sahiplenmek icin bi barinaga gittim.Pek hos karsilandigim soylenemez.Kapida duran ve ustu basi kan icinde olan bi adama actirdim kapiyi girdim iceri.Ne hosgeldin var.ne bisey.Neyse kopeklere bakmak istedim , kaldiklari yer pek ic acici degildi.Hayvanlar pisliklerini yaptiklari yerin uzerine yatmislar.Temizlik yapilmiyo sanirim.Bi kac cins hakkinda soru sordum,cok kisa cevaplarla gecistirdi.Aşılarıni sordum.Barinakta yapmiyorlarmis,ama sitelerinde fln asilarinin barinak tarafindan yapildigini,kisirlastirdiklarini yazmislar.Barinak tarafindan yapiliyo diye biliyorum bende,oradaki veterinerler ne is yapiyo yoksa?
    Netice itibari ile hic bi hayvan alamadan döndüm,barinaga bi an once git gibi tavirlarindan dolayi.
    Yarin baska bi barinaga bakcam,umarim orada iyo karsilanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sartlar cok kotu . İnanin ordakiler icin sokak daha iyi . Musluman ulkede boyle hayvanlara zulum ediyorlar iste . 😞Allah korkusu kalmamis insanlarda 😞 Daha iyi sartlar saglanabilir insanlarimiz bilincli olsaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 12 Ağustos 2016; 1:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Sartlar cok kotu . İnanin ordakiler icin sokak daha iyi . Musluman ulkede boyle hayvanlara zulum ediyorlar iste . 😞Allah korkusu kalmamis insanlarda 😞 Daha iyi sartlar saglanabilir insanlarimiz bilincli olsaydi

Katiliyorum size,onlar icin sokak barinaklardan daha guvenli.

• Charismaw06 C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle herkes zaten kapisinin onune bir kap yemek ve su biraksa ne barinaga gerek kalirdi ne de bu hayvanlar sehir hayatinda yemek bulmakta zorluk cekerdi . Ortalama omurleri 13-15 sene olan hayvanlar bozuk yemek tuketmekten zor sartlardan ancak ortalama 3 yil yasayabiliyorlar . Malesef .
    Bu canlilarin karinlarini diyurmaya destek olup kisin sogugu kesicek sekilde sokaklarda barinma imkani saglansaydi eminim ki daha huzurlu ve guven ortami icinde yasayacaklardi .
    Birde insanlarin hor gorup tartaklama durumu olmasaydi . 😁 Allahin dilsiz kullari iste herseyden once Allah rizasi icin kapimizdan cevirmesek bu dunya onlar icinde yasanabilir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.