Şimdi Ara

Hayvanat bahçesine gittik. (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Ben işkence etmelerini savunmuyorum ama diyorum ki oldukça iyi şartlarda bakım yapılan hayvanat bahçeleri de var.Belgeseldeki görüntü ne kadar gerçekçi olabilir?Özel arabalarla da ancak Afrika'da,yağmur ormanlarında falan gezebilirsin Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinde böyle bir durum söz konusu değil.

İşkenceyi savunmuyorum demişsindir zaten bir hayvanın kafes içinde tutulması işkence seni tutalım işkence olmasın Nasıl olur ?

Bu arada seyahat ile gitsinler görmek isteyen hatta sanal gerçeklik çıktı bu teknolojilerden yararlansınlar

• Ya neden yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz ki?Gidin araştırın gayet de şartları iyi olan hayvanat bahçeleri var,kafessiz doğal yaşam alanındaki şartlardan daha iyi seviyede planlar da var.Ayrıca hayvanat bahçeleri nesli tükenmiş ve tükenmekte olan türlerin korunması açısından da önemli.Ben halimden memnunum ama sen girebilirsin kafese,bu kadar isteklisin madem.Bazı insanlar kafesten beter şartlarda yaşıyor günümüzde,o kadar sığ görüşlüler ki kafes bile onlara az gelir ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Ya neden yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz ki?Gidin araştırın gayet de şartları iyi olan hayvanat bahçeleri var,kafessiz doğal yaşam alanındaki şartlardan daha iyi seviyede planlar da var.Ayrıca hayvanat bahçeleri nesli tükenmiş ve tükenmekte olan türlerin korunması açısından da önemli.Ben halimden memnunum ama sen girebilirsin kafese,bu kadar isteklisin madem.Bazı insanlar kafesten beter şartlarda yaşıyor günümüzde,o kadar sığ görüşlüler ki kafes bile onlara az gelir ne yazık ki.

Neyse size başka birşey söylemeyeceğim anlayacak gibi değilsiniz

• Bayram ziyareti miydi

• fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kimliklerimizi gösterip, 25'e girdik. Liseli olmadığımız halde aldılar.

• 500kg biceps 800kg bench basan obez geri mi dönmüş o.o
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.