Şimdi Ara

Hazard vs Griezmann (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: winwin35

önce muhabetin nereden çıktığına ve nereye gittiğine baksan? mesela senin o mesajının bir üstteki mesajına.

Bu adamın Arjantin ile kazandığı bir tane kupa var mı? 1 tane yav 1 tane

süt kupasına da razıyım bak

O övdüklerin kaçar tane cl almış bi onuda yazıver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griezman barcelonada efsane olabilir. Citye.de gitse süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

önce muhabetin nereden çıktığına ve nereye gittiğine baksan? mesela senin o mesajının bir üstteki mesajına.

Bu adamın Arjantin ile kazandığı bir tane kupa var mı? 1 tane yav 1 tane

süt kupasına da razıyım bak

Dünya Kupası finalisti olmak da büyük bir olaydır, illa kupa diye bakmamak lazım duruma.

• Mesela hangisini yazayım

Pele'nin 3 tane var, Santos'u Santos yapan Pele'dir

Maradona'nın 1 tane var Napoli tarihinde ki tek başarısını Maradona sayesinde kazanmış, dahası Napoli gibi mafyanın ve İtalyan milliyetçiliğinin yoğun olduğu bir şehirde dünya kupası gibi uluslararası bir organizasyonda (italya 90) İtalya -Arjantin maçında Maradona'ya olan sevgileri yüzünden

Kempes bir tane aldı

Kaka'nın var 1 tane

Pirlo aldı

Xavi'nin İniesta'nın var

Totti Mesela, oda başladı Roma bitirdi Roma ama dünya kupası kazanmışlığı var, hemde çatır çatır oynayarak

Maldini var mesela

Cruyff belki kazanamadı ama 2 sene boyunca takımı finale sırtladı

Peter Schmeichel'in bile 1 Avrupa şampiyonluğu var

Ronaldo'nun elemelerden itibaren ortaya koyduğu performansla birlikte turnuvada ki performansı ile birlikte aldığı Avrupa Şampiyonası var.

Dediğim,

futbolcu Pele gibi, Maradona gibi, Platini, Davor Suker, Totti, vs.

gittiği yerde kendi kalitesi kadar sağlam bir ekip olmamasına rağmen, takımı sırtlayıp başarıya ulaşması onu gerçek bir futbolcu yapar.

Ronaldo öyledir demiyorum.

Ama Messi kesinlikle öyle değil bunu sonuna kadar savunurum. Yetenekle, teknikle, taktikle, beceri ile, oyun zekası ile bir alakası yok.

bu çocuk gözünü açtı Barca, kariyerinin sonuna geliyor hala Barca.

La Masia alt yapısı istisnasız bütün yaş kategorileri ile 4-3-3 tika taka oynanan bir alt yapı. Messi buraya 2000 yılında geldiğinde 13 yaşındaydı ve şansı tamda o 2000 jenerasyonundan da harika bir takım çıkmasıydı, İniesta, Bosqets, Pedro, Thiago Motta, Valdes, Piquet gibi.

Dediğim gibi sene sonu müsameresine hazırlanan çocuklar gibi, taktik belli, roller belli, oyuncular belli. O yüzden Barcelona başarıları üzerinden Messi'yi Barcelona efsanesi olarak yazabiliriz. tamam bir futbolcu başladığı takımla da bitirebilir, ona da saygımız var. Mesela Totti gibi, Mesela Maldini gibi

O zaman onun bu özelliğini veya başarısının sağlamasını yapacağımız bir tek yer kalır geriye bakmamız gereken oda milli takım.

Var mı? yok

o zaman sadece 1 yere ait.

Gerçek efsane gelir, formayı sırtına geçirir, liderliği eline alır, taktik, teknik vs. mızmızlanmadan çıkar işini yapar.

Messi bunu yaptığı gün söz Messi içinde gerçek bir efsane derim.

• quote:

Mesela hangisini yazayım

Pele'nin 3 tane var, Santos'u Santos yapan Pele'dir

Maradona'nın 1 tane var Napoli tarihinde ki tek başarısını Maradona sayesinde kazanmış, dahası Napoli gibi mafyanın ve İtalyan milliyetçiliğinin yoğun olduğu bir şehirde dünya kupası gibi uluslararası bir organizasyonda (italya 90) İtalya -Arjantin maçında Maradona'ya olan sevgileri yüzünden

Kempes bir tane aldı

Kaka'nın var 1 tane

Pirlo aldı

Xavi'nin İniesta'nın var

Totti Mesela, oda başladı Roma bitirdi Roma ama dünya kupası kazanmışlığı var, hemde çatır çatır oynayarak

Maldini var mesela

Cruyff belki kazanamadı ama 2 sene boyunca takımı finale sırtladı

Peter Schmeichel'in bile 1 Avrupa şampiyonluğu var

Ronaldo'nun elemelerden itibaren ortaya koyduğu performansla birlikte turnuvada ki performansı ile birlikte aldığı Avrupa Şampiyonası var.

Dediğim,

futbolcu Pele gibi, Maradona gibi, Platini, Davor Suker, Totti, vs.

gittiği yerde kendi kalitesi kadar sağlam bir ekip olmamasına rağmen, takımı sırtlayıp başarıya ulaşması onu gerçek bir futbolcu yapar.

Ronaldo öyledir demiyorum.

Ama Messi kesinlikle öyle değil bunu sonuna kadar savunurum. Yetenekle, teknikle, taktikle, beceri ile, oyun zekası ile bir alakası yok.

La Masia alt yapısı istisnasız bütün yaş kategorileri ile 4-3-3 tika taka oynanan bir alt yapı. Messi buraya 2000 yılında geldiğinde 13 yaşındaydı ve şansı tamda o 2000 jenerasyonundan da harika bir takım çıkmasıydı, İniesta, Bosqets, Pedro, Thiago Motta, Valdes, Piquet gibi.

Dediğim gibi sene sonu müsameresine hazırlanan çocuklar gibi, taktik belli, roller belli, oyuncular belli. O yüzden Barcelona başarıları üzerinden Messi'yi Barcelona efsanesi olarak yazabiliriz. tamam bir futbolcu başladığı takımla da bitirebilir, ona da saygımız var. Mesela Totti gibi, Mesela Maldini gibi

O zaman onun bu özelliğini veya başarısının sağlamasını yapacağımız bir tek yer kalır geriye bakmamız gereken oda milli takım.

Var mı? yok

o zaman sadece 1 yere ait.

Gerçek efsane gelir, formayı sırtına geçirir, liderliği eline alır, taktik, teknik vs. mızmızlanmadan çıkar işini yapar.

Messi bunu yaptığı gün söz Messi içinde gerçek bir efsane derim.

Okumadım bile cl ne demek öğren gel sonra yaz bana

• hoop pardon algı DK ye gitmiş :)

Eğer bunu gerçekten Messi'nin 5 CL başarısını kıyaslamak için yapıyorsan, okumadığın yazıyı daha okumadan tasdik etmiş olursun.

Önemli olan sadece kulübünle CL Lig Yerel kupa kazanmakmıdır? Hadi o olsun diyelim

bir üsteki yazının ana mantığında bunu yapabilmek zaten olağan bir durum.

Mesela neden başka bir takımla denememek

Yada ülkesinin kendisinden önceki milli futbol kahramanı gibi, kariyerinin zirvesinde kimler peşindeyken sıradan bir takıma gidip onu şampiyon yapmamak?
  • quote:

hoop pardon algı DK ye gitmiş :)

Eğer bunu gerçekten Messi'nin 5 CL başarısını kıyaslamak için yapıyorsan, okumadığın yazıyı daha okumadan tasdik etmiş olursun.

Önemli olan sadece kulübünle CL Lig Yerel kupa kazanmakmıdır? Hadi o olsun diyelim

bir üsteki yazının ana mantığında bunu yapabilmek zaten olağan bir durum.

Mesela neden başka bir takımla denememek

Yada ülkesinin kendisinden önceki milli futbol kahramanı gibi, kariyerinin zirvesinde kimler peşindeyken sıradan bir takıma gidip onu şampiyon yapmamak?

Messinin bu takımı dünya kupasına taşıması>maradonanın kazandığı dünya kupası

Neden denesin maradona niye napoliye gitti? Gittiği takımlardan şutlandı diye son çare olarak? Messi neden gitsin?

• Allah aşkına bu kadar şeyi başarı olarak mı görüyorsun.

copa America sonrası bıraktım deyip, sonra gelen ve dünya kupalarına 4. sıradan son haftada ve 1 den fazla faktörün gerçekleşmesi ile katılması mı başarı?

Ya tamam öyle görüyorsan zaten tartışmaya gerek yok haklısın sen.

Ama tekrar söylüyorum,

Dediğim gibi sene sonu müsameresine hazırlanan çocuklar gibi, taktik belli, roller belli, oyuncular belli. O yüzden Barcelona başarıları üzerinden Messi'yi Barcelona efsanesi olarak yazabiliriz.

dünya efsanesi olması için, gerçekten bir takımla (ki bu sadece Arjantin olacak) bir efsane gibi ona başarı kazandırması gerek.

Dahası şu yukarıda saydığım 2000 jenerasyonu Barcelona'dan dağıldıktan sonra (sanırım bir tek iniesta ve Piuet Kaldı) Barcelona'da eski başarı grafiğini yakalayamadığı gibi Messi'de eski performansında değil.

diyorum bak sana çok büyük yetenek, ama futbolu takım oyunuyla komple bir oyun yapısı içinde parlayan bir yıldız.

ama bir gerçek futbol efsanesi değil. olması için 2018 dünya kupasını kaldırırsa ve bunda payı olursa,

bu sene ŞL + La liga yaparsa

olabilir

Onun dışında La Masia da provası yapılan Tika Taka futbolunun baş rol oyuncusudur sadece.

• quote:

Allah aşkına bu kadar şeyi başarı olarak mı görüyorsun.

copa America sonrası bıraktım deyip, sonra gelen ve dünya kupalarına 4. sıradan son haftada ve 1 den fazla faktörün gerçekleşmesi ile katılması mı başarı?

Ya tamam öyle görüyorsan zaten tartışmaya gerek yok haklısın sen.

Ama tekrar söylüyorum,

Dediğim gibi sene sonu müsameresine hazırlanan çocuklar gibi, taktik belli, roller belli, oyuncular belli. O yüzden Barcelona başarıları üzerinden Messi'yi Barcelona efsanesi olarak yazabiliriz.

dünya efsanesi olması için, gerçekten bir takımla (ki bu sadece Arjantin olacak) bir efsane gibi ona başarı kazandırması gerek.

Dahası şu yukarıda saydığım 2000 jenerasyonu Barcelona'dan dağıldıktan sonra (sanırım bir tek iniesta ve Piuet Kaldı) Barcelona'da eski başarı grafiğini yakalayamadığı gibi Messi'de eski performansında değil.

diyorum bak sana çok büyük yetenek, ama futbolu takım oyunuyla komple bir oyun yapısı içinde parlayan bir yıldız.

ama bir gerçek futbol efsanesi değil. olması için 2018 dünya kupasını kaldırırsa ve bunda payı olursa,

bu sene ŞL + La liga yaparsa

olabilir

Onun dışında La Masia da provası yapılan Tika Taka futbolunun baş rol oyuncusudur sadece.

Bütün futbol adamları messi nin en iyi olduğunu bilmiyor bir sen biliyorsun tmm

Klasik facebook futbol takipçisi sorsam copa amerika hangi kıtanın cevap veremez burda ezbere konuşuyor git bi maçları izle

• izliyorum merak etme

öncelikle bir sosyal medya hesabım yok bunu baştan söylemem gerekir.

Futbolu takip etmek için evine 3 dijital platformu bağlatan birisi nasıl ezber konuşabilir? Evinde oynadığı her maçı mutlaka tribünde izleyen birisi?

Bir futbol hayranı olarak, yurt dışı seyahatlerini maçlara göre organize eden birisi, El Clasicoyu izlemiş birisi nasıl ezbere konuşabilir?

Messi'nin belgeselini de izledim, Zlatan'ın Maldini'nin kitabını da okudum. O yüzden sen ne şekilde yargılayabiliyorsun beni?

La Masia'yı da yerinde gördüm, o çocuklara daha 9 yaşında Barca TV mikrofonu uzatıp, ileride birer yıldız olduklarında ne konuşacağını bilmesini şimdiden tecrübe etmesi açısından.

Ama futbolda yııldız kavramı şudur;

Mesela Sir Alex Ferguson Zidane için ne demişti;

bana 10 kalas ve Zidane'ı verin yine de ŞL kazanırım.

Messi için aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Sanmıyorum.

Bakmadan pas atması yetenek mi? yoksa bütün hafta Tika Taka'yı ezber ederken, bakmadığı noktada aslında hangi oyuncunun olduğunu bilmesi mi?

Zlatan'da aynı şeyi söylemedi mi zaten, Pep bize bir oyun ezberletmeye çalışan ve müsamereye hazırlayan hoca gibiydi diye.

Bunları konuşmak yerine sadece Messi'nin yetenekleriyle hipnoz olmadım ben.

Ama 2 farklı takımda kendi oyunuyla ŞL kazanan bir Ronaldo 'da izledimç

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    O sir alex çok biliyorsa 2009da kazanırdı. O çok övdüğün ronaldo biraz sorumluluk alsaydıda her kaleyi gördüğü yerden şut çekmeseydi.

2008de ne güzel kazandılar ama ronaldo olmasa terry nin ayağı kaymazdı ronaldo <3

pep e ezberci diyen adamda messi daha iyi diyor ondan da iyi bilirsin sen

Kesin bu videodaki hareketler pep sayesinde olmuştur

Hepsi ezber yaa uff

https://youtu.be/otqEqDMbCVU

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    Yanında o kadar kazmaya rağmen geçen yıl avrupa kupasını tek başına takımına kazandıran bir ronaldo var hocam. Ayrıca kendi seviyesinde sadece pepe vardı takımında, gerisi saçma sapan oyunculardı. Yetenek budur işte. Büyük futbolcu olmak tek başına takımını sırtlayıp kupa kazandırmaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52BC884C3

griezman balonu patlamadi mi

barcelonaya yazik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Aynı mevki değil diyenler olmuş ben şöyle düşündüm.

Messi - Suarez - Griezman veya Hazard

Ronaldo - Benzema - Griezman veya Hazard

Tutan tek totemi. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Tutan tek totemi. 

Alıntıları Göster

Sadece Fenerbahçe totemleri tutmuyor  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.