Şimdi Ara

HAZİNEYE YURTDIŞI ALIŞVERİŞTE LİMİTİ İNDİRMEK YETMEDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yurtdışı gümrüksüz alışveriş limitinin 30€ ya indirilmesi yetmemiş olacak ki hükümet bir de yurtdışından getirilecek elektronik ürünlere 1 Ocak - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında BİR kereye mahsus ek vergi alacakmış bizlerden

http://www.hurriyet.com.tr/elektronik-cihazlardan-2017de-alinacak-bandrol-bedeli-belirlendi-40315083

gülsem mi ağlasam mı ne yapsam şaşırdım, vallahi billahi şaşırdım

• Herkes gülmeye başlayınca bitecek eziyet sanırım. Hadi cep telefonundan imei zoruyla zaten alıyordu 100 tl civarı yetme di bir 20 euro daha yolmak lazım milleti. Bu Ötv olayı falanda geçici gelmişti deprem yarasını sarmak için falan güya. İyi olan geçici kötü kalıcı oluyor hep nedense.
  • Üzülmüyorum.Müstehak.... benim param var 10-20 avro koymaz ama koyacak olanlar yine bunlara oy verecek.Ha verdiğim ekstra vergide haram zıkkım olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayalım abi bu kadar basit almayalım bakalım tüketmeyen toplumdan kan emediği zaman bu çomarlar nasıl da birbirini yiyecekler

ulan ayıptır be verginin vergisini verir olduk dünyanın en zor maddi olanakları ile yaşam koşulları bizde elin amerikalısı almanı fransızı bir ay çalışarak ve günde 6-7 saat çalışarak elde ettiğini ben günde 10 a varan saatlerde üç ayda elde ediyorum. bakın bu bize yaşam koşullarımıza günahtır ayıptır. vasıfsız çaoğunluğun karnını vasıflı azınlık ödememeli artık illallah ettim ya
  • bimer yazın diyorum alay eden trollük yapan var.
    bende senin gibi düşünüyorum. yetmez gümrük limiti 5 dolar, benzin on lira olsun. sesimi çıkarmam.
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    bimer in umurunda değiliz arkadaşım. ben başka sorunlar için çok yazdım ama hepsinde baştan savma cevaplar aldım. işin kötü yanı verdikleri cevaba cevap yazamıyorsun. aldığın cevapla kalıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankadaki paralarımıza da el koyacak yakında bunlar... Diliyorum ki çok daha vahim vaziyetler (sadece ekonomik değil) başımıza gelmez ama bu karanlık tünelin ucu hiç de iyi bir yere çıkacakmış gibi görünüyor. Şu an içinde bulunduğumuz hal sanki ileride olacakların öncü sarsıtılarıymış gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 24 Aralık 2016; 23:42:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.