Şimdi Ara

Hazır Bilgisayara Overclock Yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım hazır casper bilgisayar.İntel core duo 2.Oyunlarda pes 13 oynarken kasıyor.Ekran kartımda kötü ayrıca Power hazır olduğu için oda overclok yapmaya müsait mi? Hazır bilgisayarın poweri iyi olmuyormus yardım edinde pes 13 oynayabileyim :)

• Pek mümkün değil maalesef. Power zaten yetersiz gelir ancak asıl sorun anakart. Özellikle casper ne olduğu belirsiz el kadar ve 40 liralık anakart kullanıyor. 3770k işlemciye de bunu kullanıyor alt se seviye i3lere de. belki bir kaç yüz mhz olabilir ancak stabilite olmaz. Sürekli mavi ekran vb. hatalarla karşılaşırsın. Acı ama gerçek
  • Anakart MSI.Casper gerçekden parça kalitelerinden hiç memnun değilim.Peki 100-200 TL lik bir masraf ile overclock yapılabilir mi? Mesela anakart değişimi? Yada direk bu sistemin ekran kartını değiştirsem sorun düzelir mi?
  • 200 liralık bütçe var ise OC yapmaya çalışmaktansa ekran kartını güncellemek daha mantıklı olur ancak bu sefer de işlemci darboğaz yapabilir. Eğer ki 300 lira civarına çıkabilme imkanın varsa işlemci + ekran kartı (ikinci el) almanı tavsiye ederim.
  • 2. El ürünler almak istemiyorum.Anakart MSI bilgisayarın özelliklerine overclok icin en detaylı bilgi alabilecegim program hangisi? Kaan hic fikrim yok overclok yapma konusunda yardımcı olabilir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olunda overclok yapmak istiyorum hazır pc olduğu içinde size soruyorum overclok yapılır mı die.Toplama olsa denicemde acaba hazır pclerde randuman alabilir miyim? Sistem İntel core duo 2 e7400 2.80 GHZ.Anakart MSI(casperin dandik anakart kullandığı söyleniyor) Ekran kartım Ati radeon HD 3450 Ve psuda hazır bilgisayar PSU.Overclok yapmak istiyorum risk varsa riski alıyorum fakat riski alıpda bu casper hazır bilgisayara fayda eder mi? Bi yardım edinde pes 13 kasmadan oynayayım :)
  • Arkadaşlar yardımcı olun lütfen :( Overclok yapmak istiyorum.Pes 13 oynarken kasıyor biraz eğer overclok yapıpda kasmıcaksa ben overclokda riskleri alıcam.Ama sizin desteklerinizle yapabilirim biraz yardımcı olun hiç bir bilgim yok.Bakın foruma diceksiniz bakıyorumda bu bilgisayar hazır olduğu için olurmu acaba diyorum size sistem bilgileride bu şekilde buyrun.

[simage]url=http://****/c25MCx]
    [/url][/simage]
  • Buda ana kartım.

buda ekran kartım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.