Şimdi Ara

GUNCEL --- 3 ADET HAZIR SISTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 GUNCEL --- 3 ADET HAZIR SISTEM

Herkese iyi forumlar. Elimde fazla durumda olan , aşağıda açıklamalarını yazdığım hazır sistemler satılıktır. Parçaların bazıları benim , bazılarını da kullandığı ürünlere çok titiz olduğunu bildiğim arkadaşlardan temin ettim.

Öncelikle ; ürünlerin temizliği konusunda bana itimadı olmayan arkadaşlar , yönetici @Supervisor_ ( Yunus Şimşek ) den bilgi alabilirler.

Sorma ihtimaliniz olan soruların cevapları aşağıdadır. LÜTFEN İLANI OKUMADAN , İLANDA ZATEN YAZILI OLAN HUSUSLAR HAKKINDA SORU SORMAYALIM. HEKRESİN VAKTİ DEĞERLİDİR.

---SİSTEM 1---- 44,000 TL

KASA - CORSAIR 3000D AIRFLOW - SIYAH

2. el olarak alınmış olup son derece temiz durumdadır , ve kutu/köpükleri durmaktadır. PCIE slot kapaklarından 4 tanesi eksiktir ( bana o şekilde geldi ) , 3 tanesini ekran kartı kapattığından ,1 adet benzer kapak koyabilirsiniz veyahut temin ettiğimde tarafınıza kargosu benden olmak koşuluyla gönderirim. Kasada 4 adet SP120 rgb fan bulunmaktadır. Ayrıca üst kısımda Corsair'in 2 adet standart siyah fanı bulunmakta.

ANAKART - ASUS ROG X570 DARK HERO AM4

Kutusu ve kutu içeriği tam olup , 04.03.2023 tarihli incehesap faturası bulunmaktadır , Şubat 2026 sonuna kadar garantilidir.

İŞLEMCİ - AMD RYZEN 7 5800X3D 8/16 AM4 ( Soğutucu içermez )

Kutusu mevcut olup , anakart ile aynı tarihte alınmıştır ( Hepsiburada ) AMD garanti süresi hakkında bilgim yok , 2 YIL olarak kabul edersek , 1 yıl daha garantisi devam etmekte.

RAM - XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3600Mhz

Aldığım yakın arkadaşta kutusu var sanıyorum , 2 x 16GB şeklindedir. Sistemde sorunsuz çalışmaktadır.

EKRAN KARTI - ASUS ROG RTX 3080 10G ( LHR )

Sistemdeki en temiz parçadır denebilir. Forumdan @Supervisor_ den alınmıştır. Kendisinden kartın geçmişi ile alakalı bilgi alabilirsiniz. Ben aldığımda kart yeni alınmıştı. Akabinde 3090ti a geçtiğimden kart bende olduğu süre boyunca çok az kullanıldı denebilir. Oyuncu da olmadığımdan şu an Rog 4080 kartımı dahi genelde masaüstü kullanıyorum denebilir. 2024 sonuna kadar ( 4 ay ) kadar daha Vatan Bilg faturalı ve garantilidir.

GÜÇ KAYNAĞI - EVGA 850 G2 FULL MODÜLER GOLD PSU

10 Ekim 2023 tarihinde, yine forum yöneticilerinden birinden alınmıştır.. Daha önce psu için sleeve kablo yaptırdığım bir arkadaşa bu psu için de bazı kablolar yaptırdım , yanında onlar da verilecektir. Kutusu ve kutu içeriği bulunmaktadır.

SIVI SOĞUTMA - DEEPCOOL LT720 360MM

9 Ocak 2024 Amazon Türkiye faturalı olup , 2 sene garantilidir. Tüm kutusu ve kutu içeriği eksiksiz durumda olup , lazım olduğunda kullanmak amacıyla almış olduğum bir üründür. Ürünün kendi fanları kullanılmamıştır. ( Kasamda custom soğutma kullanmaktayım. )

SİSTEM 1 GÖRSELLERİ

GUNCEL ---   3 ADET HAZIR SISTEM

--------------------------------------------------------------------------------

---SİSTEM 2 ---- 33,500 TL

SIFIR KUTUSUNDA WD GREEN SN350 480GB SSD FARKI +1000 TL

KASA - CORSAIR 4000D AIRFLOW - SIYAH

2. el olarak alınmış olup son derece temiz durumdadır , ve kutu/köpükleri durmaktadır. Egsoz fan olarak Corsair 120mm fan bulunaktadır.

ANAKART - ASUS ROG MAXIMUS XI APEX Z390

Kart hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için Rog serisinin tepe modellerinden birisi olduğunu belirtelim. Kutusu ve kutu içeriği tam olup , ikinci el olarak alındı. Anakart üzerindeki Q-Code göstergesi çalışmamakta , ancak sisteme bir etkisi olmadığından özellikle tamir ettirme yoluna gitmedim ve de önemsemedim , siz önemsiyorsanız başka alternatiflere bakabilirsiniz. Bunun dışından en ufak sorunu ya da problemi bulunmamaktadır. ( Görseldeki sayısal ekran )

İŞLEMCİ - İŞLEMCİ - INTEL CORE i9 9900KS ( 8 Çekirdek - 16 İzlek )

Kutusu mevcut olmayıp , yine yakın birinden alınmıştır.

RAM - G.SKILL Trident Z 32GB (2x16GB) RGB DDR4 3600Mhz CL18

Forumdan alındı. XMP 2.0 desteği olduğundan, bu istemde sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Ürün Linki

https://www.gskill.com/product/165/166/1562823993/F4-3600C18D-32GTZR

EKRAN KARTI - EVGA RTX 2060 K.O. 6GB

Kart direkt olarak çok yakın bir arkadaşımdan alındı. Kutusu bulunmakta olup , sadece masaüstü uygulamalarda kullanılmış bir karttır. Linkteki karttır..

Ürün Linki

https://www.evga.com/articles/archive/01387/evga-rtx-2060-ko/default.asp

GÜÇ KAYNAĞI - EVGA SUPERNOVA 850 GT FULL MODÜLER GOLD PSU

Almanya'dan alınmış olup , kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. Psu ile gelen Y kablolar kalın ve kullanımı zor olduğundan , bu ürün için yaptırdığım 3 adet PCIE tek soketli kablo da yanında verilecektir.

Ürün Linki

https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=220-GT-0850-Y1

SIVI SOĞUTMA - EKWB AIO ELITE 360mm SIVI SOĞUTMA

Almanya'dan alınmış olup , 3 adet RGB fanı ve fan / led kontrolcüsü ile birlikte satılıktır. Kutusu ve içeriği mevcuttur.

Ürün Linki

https://www.ekwb.com/shop/ek-aio-elite-360-d-rgb

SİSTEM 2 GÖRSELLERİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--- SİSTEM 3 ---- FİYAT ; 27,000 TL

SIFIR KUTUSUNDA WD GREEN SN350 480GB SSD FARKI +1000 TL

EKRAN KARTI HARİCİ FİYAT - 25,000 TL

KASA - Phanteks P400 Air Mid Tower Kasa

https://www.coraxalpha.com/phanteks-eclipse-p400-air-bilgisayar-kasa-siyah

2. el olarak alınmış olup son derece temiz durumdadır , ve kutu/köpükleri yoktur. Kasada 3 adet 120MM RGB fan bulunmaktadır. ( Kenarda duran 1 adet takribi 50cm lik argb şerit de kasaya dahildir )

ANAKART - MSI B550 UNIFY AM4 https://www.msi.com/Motherboard/MEG-B550-UNIFY

Forumdan , SpeedTwelve nickli ( Hüseyin ) arkadaştan alınmıştır. Kutusu ve kutu içeriği tam olup , yurtdışı üründür. Garanti fatura bulunmamakta , ancak son derece temiz durumdadır. Aktif olarak bazı akşamlar 3D çizim işlerimde kullandığım kasadaki karttır.

İŞLEMCİ - AMD RYZEN 7 5800x 4,7 Ghz -- 8 Çkrdk /16 İzlek AM4 ( Soğutucu içermez )

Kutusu mevcut olup , 01.03.2024 tarihinde ( Teknobiyotik ) alınmıştır. Garantisi devam etmekte.

RAM - CORSAIR DOMNIATOR 4 X 8GB DDR4 3200MHZ ( CL16 )

Ram forumdan AurumLuna ( Cem ) arkadaştan alınmıştır. Amazon faturası bulunmakta olup , bu sistemde sorunsuz çalışmaktadır.

EKRAN KARTI - INNO3D GTX 1650 4GB 128bit TWIN X2 OC V2 Ekran Kartı ( Görselde , farklı kart takılıdır. )

https://www.garajonline.com.tr/inno3d-nvidia-geforce-gtx1650-twin-x2-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-n16502-04d6x-171330n

Kartı yakın bir arkadaşımdan , neredeyse kullanılmamış vaziyette aldım. Kartı şu an tertemiz durumda. Başka ekran kartım olmadığından ve bu kart bu sistemde ufak kalacağından, kasayı ekran kartsız da verebilirim.

GÜÇ KAYNAĞI - Corsair RM750x Full Modüler GOLD

Yakın bir zamanda yine forumdan bir arkadaştan alındı. Fatura garanti bulunmamakta , kutusu ve kutu içeriği ile beraber , bu psu için özel olarak yatırdığım ( ki elimde bulunan diğer psu lara da bu kablolardan yaptırdım ve kullanmaktayım ) iki ucu da tek soket olan PCIE kablolarını da yanında vereceğim.

İŞLEMCİ SOĞUTMA - NOCTUA L9X65 Düşük profil işlemci fanı.

Ürünü bir ara @BULLSHITT den alındı. Kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. Üzerindeki fan Be quiet 92mm fan ile değiştirildi ( siyah görseli bozmaması için , satışta orjinal fanı takılıp verilecektir ) Sistemdeki işlemciyi boşta 50 derece civarında tutmaktadır. Tabi iyi bir soğutma için en az 240mm AIO önerilir.

Bu sistem de, özenle seçilmiş parçalardan oluşturulmuş olup , Windows 11 ile kullanımda müthiş bir akıcılık deneyimi sunmaktadır.

SİSTEM 3 GÖRSELLERİ

------------------------------------------------------------------------------------------

Kasalar bu şekilde. Sistemlerdeki parçaların çok temiz durumda olduğunu tekrar hatırlatmakla beraber , bu parçaları bir araya getirmek ( gerek yol gitmek gerekse de kargo ücreti ödemek ) için harcanan zamanı , ve sistemleri toplamak için harcanan emeği göz ardı etmeyelim. Güncel dolar kurundan ötürü ürünlerin fiyatlarını hepimiz az buçuk biliyoruz. " filanca kişi aynı ürünü daha uyguna satıyor " argümanlarını lütfen kendimize saklayalım. Nasıl ki araç alırken aynı yıl/model araçlar arasında temizliğe göre fark oluyorsa , burada da o şekilde bir durum söz konusudur. Dolayısıyla fiyat konusunda cüzi bir indirim olabilir ancak , 10k TL ye satılmak istenen ürüne 7k vereyim gibi bir hadsizliği gösteren arkadaşları direkt olarak banlıyorum.

ÖDEME ŞEKLİ ; ENPARA - TL/USD/EURO ve BTC şeklinde olabilir. ) Herhangi bir ürünle takas seçeneğim bulunmamaktadır.

KARGO ; Hassas ürün olmasından dolayı , üründe kargo seçeneği maalesef yok. Ancak İstanbul Zeytinburnu-Bakırköy civarında bir arkadaşınız var ise ona teslim edilebilir.

HIZLI İLETİŞİM İÇİN ; 532 250 0287 ( Sadece Whatsapp ) ulaşabilirsiniz. ( Yabancı numaraları açmıyorum , öncesinde wappdan yazarsanız daha iyi ).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ürünlere karşı olan hassasiyetimi / özenimi göstermek adına , şu an kendi kullanmış olduğum sistemimi de paylaşalım ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 104500 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• hayırlı satışlar fiyat takip.

• unalarsln U kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.