Şimdi Ara

Hazır kasayı oyun bilgisayarı yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, Casper markalı bilgisayar kasasını oyun bilgisayarına çevirmeyi düşünüyorum ama...

1) Ekran kartı, Ram kartı gibi şeyler dahil mi ediliyor, yoksa değiştiriliyor mu ?

2) Masrafı ortalama ne kadar olur ? (Muğla'da yaşıyorum, bazı şeyler pahalı olabiliyor)

3) Mantıklı bir fikir mi ? Çünkü çok az kullanıldı bu kasa. ve neredeyse 1 yıldır yatıyor. Eski değil, yanlış hatırlamıyorsam 2010 sonrasında alınmıştı.

Kasanın şu anki özellikleri:

4 GB ram

Ekran kartı (editlenecek)

400 Gb hafıza

işlemci (editlenecek) (ama amd değildi, intelin bi şeysiydi )

Fazla ayrıntılı bilgi sormayın, anlamam pek gt420 falan filandan...

Önerileri bekliyorum Şimdiden sağolun.

Edit: Oynayacağım oyunlar ağır şeyler değil. Olsa olsa en ağırı Need for Speed Most Wanted (2006) olur. Yani benim için önemli olanı ''Dayanıklı'' olması. Yani oyunlar kartları çabuk yemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepi -- 12 Ağustos 2014; 15:15:06 >

• Masrafı 300 lira da olabilir 5000 lira da olabilir. Sıfırdan toplamanı öneririm. Casper'i da elden çıkarırsın. Sistem tavsiyeleri bölümü sana yardımcı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Masrafı 300 lira da olabilir 5000 lira da olabilir. Sıfırdan toplamanı öneririm. Casper'i da elden çıkarırsın. Sistem tavsiyeleri bölümü sana yardımcı olur.

Editledim hocam, isterseniz tekrar yorumlayın.

Bilgisayarda çok ağır oyunlar oynamayacağım, olsa olsa NFS Most Wanted (2006).
  • Tüm donanımı detaylıca yazman lazım ama. Gerçi her türlü NFS oynatır diye düşünüyorum, 8 senelik oyun neticede...
  • Casperi Elden çıkar çünkü casper içler oyun uyumlu değildir alacaksan hp veya asus al sonra ekran kartını değiştir ama bunun için fazladan 200-300 tlyi göze alacan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tüm donanımı detaylıca yazman lazım ama. Gerçi her türlü NFS oynatır diye düşünüyorum, 8 senelik oyun neticede...

Ben onları bilmem hocam . Kasayı da açamam, aile biraz engel Ama dediğim gibi, oynayacağım en ağır oyun NFS Most Wanted, GTA San Andreas tarzı şeyler. Yani Crysis bile oynamayacağım. Hatta Pac-Man bile oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: creepi

quote:

Tüm donanımı detaylıca yazman lazım ama. Gerçi her türlü NFS oynatır diye düşünüyorum, 8 senelik oyun neticede...

Ben onları bilmem hocam . Kasayı da açamam, aile biraz engel Ama dediğim gibi, oynayacağım en ağır oyun NFS Most Wanted, GTA San Andreas tarzı şeyler. Yani Crysis bile oynamayacağım. Hatta Pac-Man bile oynuyorum

Elindeki pc zaten rahat açar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

quote:

Orijinalden alıntı: creepi

quote:

Elindeki pc zaten rahat açar

O zaman şimdilik böyle idare etsem sorun çıkarmaz di mi ?

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.