Şimdi Ara

HAZIR KURULU UO. İNDİR VE OYUNA BAŞLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 8 Temmuz 2011; 1:07:00 >
  • öncelikle bu konuda bu dalgageçer tavrın hiç hoş değil. sizin oynadığınız uo versionlarındakı buglardan bahsetmiyorum. runuo.com un saldığı server lardan bahsediyorum çünkü free server ler de bu asıl olandır ve çok önemlidir. ki bahsettiğim konu mutlaka bir gün olacak çünkü ea kr nin serverinin nasıl kurulacağının ipuçlarını yayımlamadı. bunu sadece bizim gibi araştıranlar çok az bilgilerle yapmaya çalışıyorlar. ama kesin net bilgiler olmadığı için sağlıklı bir sonuç elde edilemiyor tabiki özellikle de türkiyede. bilgi değerli biliyorsunuz hele hele şu devirde çok daha fazla bir değere sahip özellikle bu gibi konuların bilgileri. sonuçta bu bir pazar ve bu pazarı bilgi oluşturuyor.

ea uo yu tabiki canlandırmaya çalışacaktır sonuçta oyunu o satın aldı. bunu yapmasını elbette bekleriz. ama her projenin bir sonu vardır. ve bu projenin sonu geldiğinde benim yayımlayacağım dosyalar mutlaka önem kazanacaktır.

ama sen az once yukarıda bu fikirlerime tamamen yanlış bir düşünce demişsin.

bir kere daha düşün lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: erws

öncelikle bu konuda bu dalgageçer tavrın hiç hoş değil. sizin oynadığınız uo versionlarındakı buglardan bahsetmiyorum. runuo.com un saldığı server lardan bahsediyorum çünkü free server ler de bu asıl olandır ve çok önemlidir. ki bahsettiğim konu mutlaka bir gün olacak çünkü ea kr nin serverinin nasıl kurulacağının ipuçlarını yayımlamadı. bunu sadece bizim gibi araştıranlar çok az bilgilerle yapmaya çalışıyorlar. ama kesin net bilgiler olmadığı için sağlıklı bir sonuç elde edilemiyor tabiki özellikle de türkiyede. bilgi değerli biliyorsunuz hele hele şu devirde çok daha fazla bir değere sahip özellikle bu gibi konuların bilgileri. sonuçta bu bir pazar ve bu pazarı bilgi oluşturuyor.

ea uo yu tabiki canlandırmaya çalışacaktır sonuçta oyunu o satın aldı. bunu yapmasını elbette bekleriz. ama her projenin bir sonu vardır. ve bu projenin sonu geldiğinde benim yayımlayacağım dosyalar mutlaka önem kazanacaktır.

ama sen az once yukarıda bu fikirlerime tamamen yanlış bir düşünce demişsin.

bir kere daha düşün lütfen.

Freeshardlar ölürse emin ol ea bayram eder. Bu ea nın sorunu değil hatta istediği birşeydir KR birazda bu yüzden çıktı diyebiliriz, freeshardları daha zor duruma sokmak için. Emeğine saygılıyım ancak zaten proje sonlandırmasını en geç 2 yıl önce duyurulacağı için herkes gereken önlemleri alır
    Bu arada vurgulamadan olmaz, freeshardlar tamamen bitse bu uo için hüzün değil aksine bayram günüdür Unutmayalım ki uo yu ea ileriye görütüyor freeshardlar değil. Freeshardlarda oynayan oyuncular mesela osiye gelse ea nın uo dan aldığı gelir artsa ea oyunun üstüne çok daha fazla düşmez mi ? En azından bir bölümü bile geri gelse yeter. Ben patch meselesine tamamen yanlış bi düşünce dedim ve sebebini de açıkladım. Ea uo projesini sonlandırma aşamasına gelmeden asla patchlerde sorun olmaz.
    Kr serverlere gelince, birçok uğraşan var 1-2 yıl içinde tamamen biter.

http://runuokr.googlecode.com/
    http://genovaproject.googlecode.com/

Ellerinde sorunsuz runuo olanlar var tabii, ama kendileri yazan profesyonel programcılar ve başkalarıyla paylaşmıyorlar.

• Stygian Abyss , EA Games'in UO hikayesinin üzerinden gittiğinin gerçek kanıtıdır. Gargoyle Human barışı.. Ultima 6'yı hatırlattı bana
  • arkadaşlar uo 2004 yılında bitti zaten origin system 1980 yılından beri ultima serisini ve 1997 yılında ultima onlineyi cıkardı ardından 2004 de şirket dağıldı .. bence ultimayı batıran tek şey Uo Gateway oldu orjinal serverde oynayan player azalınca orantılı olarak gelirlerde düştü batıncada ultimanın tüm hakları ea ya satıldı, ea da bikaç kişilik bi grupla uo yu yeniden üretti ama bence tutmadı .. bu arada bugün ultimayı ve origin i biraz wikide arastırdım ultima onlinenin kurucusu yani Richard Garriott gerçekte bi astronotmuş tam çeviremedim ama astronot olduğu ve uzaydaki araçlara program yazdığı flan yazıyo . bi ara lineage için çalışmıs ardından artık Nasa da çalışıyor.. konuya gelince ultima Wow a bence bin basar herşey grafik deil bence oynama stili çok önemli sonuçta cep telefonlarımızdaki yılan oyununu oynarkende oldukca keyf alıyoruz ..wow 2d oynamayı tercih ederim keske eski günlerdeki gibi uo 2d oynasak :( bu Ko , sro , gibi oyunlar cıkınca ultimada bitti tabi güzel kızları gören atladı balıklama oyuna :D Dark venue de azmı zaman geçirdik off be ne günlerdi..

şimdiki oyunlar çook boş bence eskiden biz ev alcaz kale alcaz diye k.cmzı yırtardık simdi wowda millet uçan halı kuş alcam die yırtınır :D kapının önüne vendor koyup mal satardım Off ne günlerdi yaa :D acaip özledim o günleri pk charla briti basardık XD:D 120 tai ps beetle , altın renginde elbiseler :D gemiler villalar .... bütün online oyunların oynadım ama hiçbiri ultima kadar zevk vermedi .. ultimada kazandıgın altınları harciycak çok yer vardı ama yeni oyunlarda ya at alıcan ya silah eşya ..

uzun lafın kısası :D ahh ultima ahh gece gece yine bana destan yazdırdın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 13 Temmuz 2009; 3:14:18 >

• okurken bende çok eski anılarıma gittim sayende çok güzel bir yazıydı teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DungeonKeeper

arkadaşlar uo 2004 yılında bitti zaten origin system 1980 yılından beri ultima serisini ve 1997 yılında ultima onlineyi cıkardı ardından 2004 de şirket dağıldı .. bence ultimayı batıran tek şey Uo Gateway oldu orjinal serverde oynayan player azalınca orantılı olarak gelirlerde düştü batıncada ultimanın tüm hakları ea ya satıldı, ea da bikaç kişilik bi grupla uo yu yeniden üretti ama bence tutmadı .. bu arada bugün ultimayı ve origin i biraz wikide arastırdım ultima onlinenin kurucusu yani Richard Garriott gerçekte bi astronotmuş tam çeviremedim ama astronot olduğu ve uzaydaki araçlara program yazdığı flan yazıyo . bi ara lineage için çalışmıs ardından artık Nasa da çalışıyor.. konuya gelince ultima Wow a bence bin basar herşey grafik deil bence oynama stili çok önemli sonuçta cep telefonlarımızdaki yılan oyununu oynarkende oldukca keyf alıyoruz ..wow 2d oynamayı tercih ederim keske eski günlerdeki gibi uo 2d oynasak :( bu Ko , sro , gibi oyunlar cıkınca ultimada bitti tabi güzel kızları gören atladı balıklama oyuna :D Dark venue de azmı zaman geçirdik off be ne günlerdi..

şimdiki oyunlar çook boş bence eskiden biz ev alcaz kale alcaz diye k.cmzı yırtardık simdi wowda millet uçan halı kuş alcam die yırtınır :D kapının önüne vendor koyup mal satardım Off ne günlerdi yaa :D acaip özledim o günleri pk charla briti basardık XD:D 120 tai ps beetle , altın renginde elbiseler :D gemiler villalar .... bütün online oyunların oynadım ama hiçbiri ultima kadar zevk vermedi .. ultimada kazandıgın altınları harciycak çok yer vardı ama yeni oyunlarda ya at alıcan ya silah eşya ..

uzun lafın kısası :D ahh ultima ahh gece gece yine bana destan yazdırdın ...

Origin Systems firmasınında son zamanlarında başarılı işler yaptığını söylemek zor.
    2004 yılında Uo nun 170 bin civarında aktif playeri vardı (Sadece oside).
    UoGatewayın bu yüzden pek alakası olduğunu zannetmiyorum, şimdide freeshardlar var ve eskisinden daha fazla.
    Ultimayı asıl gerileten şey yeni oyuncuların grafiklerinden dolayı önyargılı davranmasıydı, bu yüzden yeni oyuncu çekemediler.
    Ea bunun için hem eski playerleri memnun etmek hem de yenileri etkilemek amacıyla kr yi çıkardı ama hem piyasadaki mmolarla grafike bakımından yine asla yarışamazdı hem de eski playerlerde beğenmedi. Ea evdeki bulgurdan da oldu diyebiliriz.
    Yine ne olursa olsun ea hala uo ya büyük önem veriyor, çünkü hala dünyada en çok oynanan altıncı mmo. Belkide yeni clienti daha düzgün yapsalardı uo gerçekten de yeniden doğabilirdi. Eskisi kadar canlı olmadığı doğru ama ea hala uo ya büyük önem veriyor ve ea böyle yaptığı sürece uo kesinlikle ölmez Söylediğim gibi, Stygian Abyss bunun en büyük kanıtı. Ben herşeye rağmen uo dan umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 13 Temmuz 2009; 14:18:39 >

• linkler eklendi
  • saolunnnnnnnnnnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.