Şimdi Ara

Hazır Masa Üstü Oyun Bilgisayarı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 5i en üst seviyede kastırmayacak oyun bilgisayari almak istiyorum. Klasik geyiktir sen topla falan muhabbeti döner ama ben cidden pc toplamaktan falan anlamam. İşlemci ana kart ne iş yapar onu bile bilmem. Hazır alsam çok mu fiyat farkı olur. Bir de fiyatlar çok değişken 2000 tle de var 8000e de. Şöyle 4-5 binlik bir sistem alsam kaç sene götürür sizce? Örneğin şu :http://www.hepsiburada.com/dark-evo-g800-intel-core-i7-4790k-4-0ghz-r9-380x-ekran-karti-16gb-ram-3tb-240gb-ssd-masaustu-bilgisayar-dk-pc-g800-p-BD802090. İlla topla en az 500 tl fark olur derseniz toplayacak birilerini de bulurum ama toplayinca sorunlar çıkmaz mi? Böyle daha rahat gibi al eve götür mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Technopat in sistem toplama videolarini izleyerek yapabilirsin eger toplama almayipta hazır alirsan sonradan pisman olursun o 8000 tl dedigin pcler 4000 e toplaniyor

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    peki 800lik tutulan bir bilgisayar seçip içindekileri ayrı ayrı toplasam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan2016

peki 800lik tutulan bir bilgisayar seçip içindekileri ayrı ayrı toplasam :)

Benim demek istedigim hazir pc lerde marka basarlar 50 kati fiyata satarlar mesela i7 4790 islemci koyup e gt630 ekran karti koyuyor casper . Eger parcalar hakkinda bilgin yoksa sistem tavsiyeleri bolumune konu ac butceni belirt yardimci olurlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.