< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
16K Hazır Oyuncu Sistemi (Alındı) (2. sayfa)
-
-
Güle güle kullanın, teslim aldıktan sonra yorum yapabilir misiniz sorunsuzluk ve parça uyumu hakkında. Ne Technopat ne de diğer sitelerin inceleme videolarına güven duymuyorum. Alayı parasal bağlantı içinde video yapıyorlar, istisnalar da var tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2022; 12:5:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim.Sistem elime geçince temiz windows 11 kurup performans yorumu yaparım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sisteminiz kargoya verildi mi?
Bende dayanamadım aynı sistemi aldım :)
Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm İşlemci
ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 192bit Ekran Kartı
CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram x2
Kingston 500GB NV1 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (SNVS/500G)
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa
ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı
Sırada yine ASUS'tan monitör, klavye, mouse ve kulaklık var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybrq -- 5 Mayıs 2022; 10:29:41 > -
Güle güle kullanın.ben mağazadan teslim alacağım.henüz bir gelişme yok.daha yeni işbaşı yapmışlar.hafta sonuna yetişirmi göreceğiz.
Tamamdır, benim siparişimde bu sabah itibariyle paketlendi olarak güncellendi. Bugün kargoya verirlerse yarın ya da Cumartesi günü elimde olur sanırım. Umarım sıkıntısız bir tecrübe olur :)
-
Benim sistem dün sabah 09:38'de kargoya verilmiş hocam, teslimat Pazartesi günü görünüyor.
-
Ben dün akşam teslim aldım mağazadan.fazla inceleyemedim.windows 11 pro deneme sürümü vardı içinde.ekran kartını kendim monte ettim.sistem gayet güzel görünüyor.kasa çok yer kaplamıyor.Ben çok beğendim.
Benim sistemde yaklaşık 1 saat önce teslim edilmiş hocam, akşam eve dönünce hemen test edeceğim. En azından 1 gün boyunca teste bırakıp performansı görmek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X