Şimdi Ara

hazır sisteme kasa seçimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart: MSI 785GM-E51 AMD785G /DDR3 S+V+GL+RAID+16X

işlemci: AMD Phenom II X6 1055T

ekran kartı: Asus VGA EAH5770/2DIS 1 GB 128Bit DDR5 16X

ram: HI-LEVEL 4 GB 1333 MHz DDR3 Kit

gerisi standarta yakın bileşenlerden oluşan bir sistem alacağım lakin kasa seçiminde kararsız kaldım. dahili psu'su olan 420w ~ 460w arası, sessiz çalışan bir kasa tavsiyeniz varmı? fiyatıda abartıya kaçmıyacak şekilde olsun lütfen. modifiye bir şey istemiyorum , kasaya sadece power tuşuna basmak için bakıyorum sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.secer -- 12 Haziran 2010; 22:59:04 >

• kuzenimle konuşurken psu 460w yeterli gelmez ekran kartına dedi. ekran kartına yük binmişken harici donanım kullanamazsın kitlenir, güç yeterli gelmez gibilerinden yorum yaptı. psu yu daha mı yüksek tutmalıyım? çünkü bu psular 460w yazsada 400w lık bir çıkışa sahipler bu yeterlimidir? kullanıpta sorun yaşıyan/yaşamıyan varsa paylaşabilir mi?
  • http://www.exa.com.tr/aerocool/kasalar/aerocool_vs9-336-11282.html

ßende bu kasadan alcam.
    9 Fan Yuvası var. Psu su tartışılır. Link den özelliklerine bakabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 15 Haziran 2010; 20:58:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sisteme Monitör Ne olmalı
    geçen yıl açıldı
    Masaüstü Hazır Sistem Kasa
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa seçimim , Dark Racer 460BB 460W oldu. lakin ön taraftan gelen kablolar baya kafamı kurcaladı. çoğunu ana karta taktım ama açıkta kalan beyaz mavi 3 dişli bir kablo var. hdd,reset,power vs ledleri bağladım klavuzdaki gibi. ön usb çıkışları ve ön fanı da bağladım. lakin gerisi duruyor, daha elektrik vermeye cesaret edemedim, kullanan varsa bir yardım lütfen :)

bir de kasayı alıcaklara tavsiyem, kart okuyucu alırken harici alsınlar. buna monte etmesi baya uğraştırdı. verilen kızaklardaki girişlerle kart okuyucu tutmuyor. tek ayagını kesıp oyle takabıldım ama baya ugrastırdı. eski usul vida da olmuyor deliklerin önü tamamen kapalı. dvd romu takarkende ilk başta onu takın anakartı koyunca hareket yeri kalmıyor, sonra benim gibi dışardan içeri eski usul takmaya uğraşmayın

• hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.