Win11 Hazır Web Sitesi Ücretsiz Full Sürüm Dağıtımı
// Win10 Galeri, ürün veya çeşitli amaçlarda... // Win11 Her alanda ve her türlü bireysel veya kurumsal siteler oluşturulabilir.
Yaşar Nuri AYDIN tarafınca 2006 yılında kodlanan Win10 ve Win11 hazır web sitesi portalları, yine sayın Yaşar Nuri Aydın tarafınca üzerinde bazı geliştirmeler yapılarak ücretsiz ve tam sürüm şeklinde halkımızın hizmetine sunulmuştur.
Win10 ve Win11, 2018 yılının bile en kullanışlı ve en iyi hazır web sitesi portalı olma özelliğini korumaktadır.
<> Portallar Google gibi arama motorlarının istediği özelliklerde hazırlanmıştır. <> Portalların içerdiği özelliklerin çeyreği dahi Wordpress veya benzeri hazır web sitelerinde bulunmamaktadır.
# Portalların lisans hakları Yaşar Nuri AYDIN'a ait olup, ücretsiz dağıtıma sunulmuştur.
Kendinize göre düzenleyebilir ve değiştirebilirsiniz, ticari faaliyetlerinizde kullanabilirsiniz ancak telif hakkı ibaresi olan findurgent.com web sitesi adresininin silinmemesi şartı söz konusudur.
+ Ücret karşılığında satılamaz, kiralanamaz. Ayrıca portal teması veya yönetim paneli üzerinde değişiklikler yapılsa dahi ücret karşılığında satılması / kiralanması telif hakları ihlali sayılacaktır. İhlal durumlarındahttp://www.telifhaklari.gov.tr/Telif-Hakki-Ihlali-Halinde-Ne-Yapilabilir hukuku geçerli sayılacaktır.
Portal yapımcısının adı-soyadı belirtilmek kaydıyla istenilen her yerde paylaşım ve dağıtım yapılabilir.
Win10 ve Win11 hazır web sitesi portallarının telif hakları arama motorları ve forum sitelerinin kayıt tarihleri baz alınarak varsayılacaktır.
Win11 hazır web sitesi portalının Youtube.com da eğitim videolarıda mevcuttur, Youtube'de win11 adıyla aratarak bu videolara erişebilirsiniz.