Şimdi Ara

Hazırlığı en zor olan ÜNİVERSİTE ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Hazırlığı en zor olan ÜNİVERSİTE ??

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2024)
Giriş
  • Hakkında efsaneler bile oluştuğuna göre bilkenttir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Hocam dil ne kadar beceri işi olsada o hazırlığı geçmek için çalışmak gerekiyor. Üniversite sınavına çalışmayan adam hazırlığa da çalışmıyor(genellemeyi sevmem ama çoğu kişi öyle) ve bu yüzden geçemiyor. İngilizcesi çok iyi olup burssuz girenler zaten direk geçiyor. Bunu öylesine söylemiyorum bilkentte okuyan tanıdıklarımdan öğreniyorum. Hatta bilkent açıklama yapmıştı hazırlığı geçenlerin yüzdesini ona da bakabilirsiniz bulabilirseniz.

• Tlow123 T kullanıcısına yanıt
    Çalışma disiplini konusunda haklısınız ama devletten mezun burssuz, özelden mezun burslu kitleyi (ve tam tersini) hesaba katınca genelleme yapmak pek mantıklı olmuyor burada. Hazırlıkta başarısız olan kitlenin bariz bir burs dağılımı olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca bahsettiğiniz şekilde "%şu kadar burslu öğrenci hazırlığı geçti, %şu kadar burssuz öğrenci geçemedi" tarzı dağılım gösteren bir açıklamasının kesinlikle olduğunu sanmıyorum Bilkent'in. Bulabilirseniz atın lütfen.
  • Güzel yorum, anlaşılan beklenen ilgiyi görmemiş ve insanlar senle bir olup beni aşşağılamaya başlamamış, az ötede ilgi çekmeye çalışmanı tavsiye ederim.

İmza ve karakter uyumu...
  • Koçta 2 senede hazırlığı geçemeyen baya bir insan tanıyorum. Eğer cidden kötüyse ingilizceniz toefl seviyesine çıkmanız zorluyor gerçekten.

• Updullah Gül.
  • Ege nerede hocam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.