< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 15 Şubat 2023; 8:53:34 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 15 Şubat 2023; 8:53:34 > |
bu verdiginiz cevaba siz kendiniz ciddi ciddi inaniyor musunuz.
yillardir bu forumdan cinemaximum bileti aliyorum. bugune kadar sizin haricinizde pnr kodu vermek yerine kart numarasi ve kart sifresi veren ilk kisi sizsiniz. 2014 sonu gibi hepsiburada gittigidiyor vb siteleri hediye ceklerini bile kod olarak vermeyi birakip hesaba tanimlamaya basladiginda sicak firsatlar bolumunde yer alan mesajlara hesaba tanimli hediye ceki diye yazilmaya baslandi. satacaginiz biletin genel rutine uymayan bir yapisi varsa bunu belirtmek sizin sorumlulugunuz. ben size adanada kullanilmak uzere 2 adalellet bilet alacagim diyorum. siz bana odemeyi yaptiktan sonra kart bilgisi ve sifre gonderiyorsunuz. kart numarasini ve sifresini gise gorevlisine iletin. kampanya posundan gecsin diyorsunuz. boyle sacma bir olay var mi bilet alacagim anda isguzar bir gise gorevlisine denk gelirsem ve "malesef kart olmadan yardimci olaniyorum" minvalinde bir cumleyle karsilasirsam ne yapacagim. bakin mesaja yazmissiniz iade degisim vs yoktur diye. hic demedim "bu ne kardesim boyle sacma is mi olur iade alin diye" siz herhalde buradan bilet alan sadece iki kurus daha az odemeye calisan liseli universiteli var saniyorsunuz. birde ozel mesajinizda yalan yanlis konuya yorum yapmissiniz diye mesaj yazmissiniz. okuyanlarin insafina birakiyorum bu konuyu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|