Şimdi Ara

(HB) 797 TL Ücretsiz Kargo Vestfrost VWM 9122 A+ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
3.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrekuru7

Bu makinadan farklı zamanlarda aynı fiyattan iki adet aldım kullanıyorum tavsiye edilir.105 lira ödeyip garantisi 7 yıla çıkarılıyor sonra kafa rahat

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam,bır de fiyat olarak kaca aldınız? Ben de vestfrostun 5kglık modellerinı düşünüyorum. Tek yasadıgım ıcın yeterlı diye düşünüyorum ama sız ne dersiniz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Vestfrost VWM 9122

https://images.hepsiburada.net/assets/MAG/500/MAG_16476880.jpg
  • Benim makine bugün geldi. 2 günde geldi helal sivasa. Horoz lojistik kapıya kadar getirdi sağolsunlar. Servis gelince fazla para istemezlerse +4 yıl alarak 7 yıla çıkarmayı düşünüyorum garantiyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

vestel>regal>vestfrost diye kalite düşerek bu şekilde devam ediyor ürünler. Ben regal aldım tüm beyaz eşyaları bu hafta buzdolabı güzel ama çamaşır makinesi bulaşık makinesindeki görüntüde dizaynda kalite düşüklüğü hissediliyo bence vestfrost a girmeyim yine uygun alıncaksa regal alınmalı en düşük diyorum

Bu kıyası neye göre yapiyorsunuz ?

Belirttiğiniz kalite değil ürün konfigürasyonu için geçerlidir. Vestel özellikleri açısından en düşükten en yüksek modellere kadar tüm çeşitlilik yelpazesine sahiptir , Vestfrost ise en sade özelliklere sahiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumu servis ucretle mi yapiyor ucretsiz mi ogrenci evine aldim da

• Servis akşam gelecek kurmaya. Ama yorumları okumuştum. Ücretsiz yapılıyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.