Şimdi Ara

HB AXE DEO BLACK 150 ML 4.99TL (KARGO BEDAVA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
2.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

sanal kart ekleyebiliyor muyuz hızlı alışverişe

Elbette
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam, ben mesajı editlerken sen yazmışsın ben de ekleyip ürünleri aldım zaten. kuponu bekleyebilirim artık.
  • hızlı ödeme nasıl yapılıyor visa kartımla (banka) alısverıs yaptım fakat vısa kampanyasına katılamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Arkadaşlar bu ürünlerden alamadığım memnuniyeti karbonat tozundan aldım, bildiğiniz karbonat bakkaldan aldıklarımızdan, dr oetkerinkini tavsiye ederim, pudra şeklinde sürün, terleme oluyor ama koku 0.

Ben de duymuştum bunu karbonat fırsatı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

hızlı ödeme nasıl yapılıyor visa kartımla (banka) alısverıs yaptım fakat vısa kampanyasına katılamadım.

Hocam normal şekilde alıp, sipariş tamamladıktan sonra kartı hızlı alışverişe kaydetmeniz gerekli. Hızlı alışveriş ile kazanılmıyor. Zaten amaç hızlı alışveriş profili oluşturmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajixi unutmayalım beyler KDVyi de düşünce 16 kuruş iade geliyor

• abi bu tip indirimleri nasıl buluyosunuz, anlamıyorum
  • 2 adet kaptim.bu arada kokusu nasil bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: bandersnatch167

quote:

hızlı ödeme nasıl yapılıyor visa kartımla (banka) alısverıs yaptım fakat vısa kampanyasına katılamadım.

Hocam normal şekilde alıp, sipariş tamamladıktan sonra kartı hızlı alışverişe kaydetmeniz gerekli. Hızlı alışveriş ile kazanılmıyor. Zaten amaç hızlı alışveriş profili oluşturmak.

işte nasıl oluşturacağız hocam
  • Sabahleyin a101 e gidip 9 tl civarı bayıldım şimdi mi söylenir kampanya. Neyse yinede 2 tane alayım

• Aldım teşekkürler :)

• Bilgileriniz banka tarafından onaylanmadı. diyip duruyor telefona sifre gelmeden anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Bu visa kampanyasini nasil goruyorsunuz? Ben
    dogru bulmuyorum acikcasi. Hb guvenilir fakat sistemlerinde kart bilgilerimizin kayitli kalmasi ne kadar dogru?

Sanal kart tanımlayın

Onu sorcaktım bende ama sacma geldiği için sormadım. Ozaman süper olur. Enpara kart için nasıl sanal kart oluşturabilirim.
  • 2 tane aldım daha önceden hızlı profil oluşturmuşum ilk önce sildim sonra satın aldım ondan sonra tekrar oluşturdum umarım hediye kuponu gelir haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes alıyor diye aldım. Yoksa ev adidas deo dolu.
  • kurutmuşsunuz tebrikler
  • Ödeme ekranında satıştan kalktı. :)
  • Axe Deodorant Body Sprey Black 150 ml isimli ürün artık satışta olmadığı için sepetinizden çıkarılmıştır.

alamadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bandersnatch167

quote:

işte nasıl oluşturacağız hocam

Hocam kurutmuşlar ama gene de anlatayım. 30 haziran son.

Şartları sağlayan bir visa kredi kartı ile normal bir şekilde sipariş verin (hızlı profile kayıtlı olmayan bir kart ile). Zaten sipariş onayı gelen sayfada aşağıda hızlı profil oluşturma kısmı var. Ordan oluşturuyorsunuz, şifre geliyor ve şifreyi giriyorsunuz. O kadar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.