Şimdi Ara

HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
12.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55 liraya düşmüştü Hepsiburada ve Trendyol takip et düşünce kaçırma

Tadını çok beğendik kaliteli peynir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone'dan 100/50 TL indirim var diye almıştım, 22 Kasım'da verdiğim sipariş hala hazırlık aşamasında. HB, Trendyol falan hep aynı satıcı gönderdiğine göre sorayım; bu süreçte siparişi gelen oldu mu? Vodafone siparişlerini mi çok savsaklıyorlar nedir?

• glory34 kullanıcısına yanıt

19 Kasım'da almıştım 2 gün sonra kargolandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aynen öyle vodafone uygulamasından verilen gündoğdu siparişim 6. gün sonunda kargoya verilmişti.

Vodafone dan bende almıştım. 9 Kasım sipariş, 15 inde kargoya verilme, 18 inde teslim aldım yani biraz daha bekleme süreniz var (:

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler, beklemeye devam o zaman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 tlye Vodafone dan 3x700 ve 1 kucuk tost kasar almıştım. Sigara böreği yaptık daha bu sabah tadı çok güzel

• Eski gündoğdu peynirle alakası yok tad olarak.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Bi kaç günlük oluyormuş sirkülasyon çok yüksek fabrikada üretip anında kargoluyorlar.

Eğer koruyucu koymazlarsa çok kısa zamanda bozulacağını süreyi uzatmak için koymalarınuın şart olduğunu söylemiş sahibi. Ben az tüketimde bir zararı olacağını sanmıyorum.

Bu arada kaşar güzel bir sütaş yada pınar değil bence ama yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 27 Kasım 2021; 17:44:38 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Koruyucuyu az tüketelim fakat koruyucu katkısı paketli gıdaların %90 ında mevcut zaten  

• Emre654 kullanıcısına yanıt

aynı siparişi verdım  

ama benımkı gelmedı daha beklıyoruk

• Firmalara denetlemeye giden Gıda mühendisi arkadaşımdan Peynir ile ilgili duyduklarımı söyleyeyim.

Sorun keşke katkı maddesi olsa.(tavuk,yumurta konusunu söylemeyeyim bir daha yiyemezsiniz)

Avrupada örneğin fabrikaya yanaşan süt tankerinden hemen örnek alınıp Antibiyotik,ilaç,zararlı Vb.sütte zararlı bir madde var mı diye bakılıp öyle izin verilir.Bizde uygulanıyor mu bilmiyorum.

Eskiden ürünleri iyi olan m ile başlayıp bey ile biten çok da güvendiğim markada bile antibiyotik bulduk diye söyleyince hiçbir peynire güvenim kalmadı.

Normal ilaç halinde aldığımız antibiyotiğin bile bir sürü zararı mevcutken hayvana verileni siz düşünün.Arkadaşın biri yazmış - kaşar diye satılıyor ama değil- tost peyniri ,süzme peynir,krem peynir,maalesef kaşar,ucuz olan beyaz peynir(sütün kilosu pahalıyken maliyetin çok altında ise katkı maddesi konmuştur tabiki) en çok hile yapılan ürünler.1 ve 2. sıra bal ve zeytinyağı:)

Gündoğdunun fabrika satış mağazası var oturduğum yerde.Orada satılan ürünler sanki marketten kaliteli.Sorduğumda yarım yamalak cevap verdi ama sanırım markette uzun gitsin diye katkı maddesi katılıyor.

Yine de Piyasadaki bence iyi markalardan biri Gündoğdu.Alınabilir.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Antibiyotik testi öncesi fabrikaya haber geliyor, rutin yapılmayan hijyenler yapılıyor, ortalık toparlanıyor. Gelen yetkiliye sıcak karşılama, yemek, gideceği yere bırakma vs. işlemler oluyor. Yani direkt gelen numuneden örnek alınmıyordu birkaç sene öncesine kadar. Şu anı bilmiyorum.

Antibiyotikli sütün en çok girdiği peynir kaşardır. Koruyucu dışında içine neler neler atan firmalar var. Sünsün diye bile bir sürü saçma şey koyan yerler vardı önceden. En çok hileye müsait peynirdir yani. Dışardan açık ve ucuz satılan sütlere dikkat etmek gerekir. Büyük firmalar yine bunu yapmakta daha çekingen olur en azından bir denetleme olduğu için.

• Forumun damak tadına güvenip aldım,hoşuma gitmedi.Bir önce aldığım niyazibeyi daha çok beğendim.

www.n11.com
    Niyazibey Çiftliği Doğal Çiftlik Sütünden Katkısız Şirden Mayalı Kaşar Peyniri 1 KG Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/niyazibey-ciftligi-dogal-ciftlik-sutunden-katkisiz-sirden-mayali-kasar-peyniri-1-kg-1401577?magaza=karadenizdogal
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt

Süt yağı çok düşük bu üründe hocam.

• gayet lezzetli peynir

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Aynısını Uluslararası şirketler bile yapıyor.Fındık kreması diyeyim siz anlayın.Manisadaki fabrikası gelen gıda mühendislerini içeri sokmama,müdürlere çeşit çeşit hediye paketleri Vs.şeyler yapıyorlar.

Yurtdışında bunları yapabiliyorlar mı merak ediyorum.Burada herşey serbest.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında adamı oyarlar hocam nereye yapıyorlar..ayrıca orda halkta bilinçli..bizdeki gibi değil..geçen burda Gündoğdu konusunda sağlığınıza dikkat edin dedim diye, linç edeceklerdi nerdeyse ergen takımı

• Acaba bu koruyucu var yok ikilemi, farklı ürünler baz alındığı için olabilir mi? Markanın bazı ilanlarında Kaşar yazmasına rağmen fotosuna bakınca kaşae değil tost peyniri olduğunu görüyoruz, malum iki ürün arasında fark var. Ben de aldım kuponla TY ve ÇS den, tadını beğendik. Alırken fark ettim bu yazdığım konuyu o yüzden alırken fotosuna mutlaka büyütüp baktım, aynen istediğim gibi Taze Kaşar geldi.

• Bu beğenmediğiniz kaşarın fiyatı bile iki katına çıkmış. Yakında içinde zehir olsa da yeter ki param yetsin de alayım diyeceğiz herhalde.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.