Şimdi Ara

HB - Lave Silver kolyeler 9₺ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
9
Favori
2.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hepsiburada dan 2 tane chavin marka zincir aldım kıl inceliğinde, 2 günde düğün yumağı oldu ve koptu. detayı yazmayan şeyi almamak lazım morhipo hepsiburada dahi olsa
  • aldım, sakın almayın, iade almıyorlar. taşları eksik geldi dedim iade alacaklar bakalım
  • ben aldım gayet güzel , dısarda kolpasını vermiyorlar 9tlye ayrıca 24 ay garantili taşı duserse gonderın taksınlar , ben kız arkadasıma yuzuk aldım tası dustu ucretsız gonderdım halledıp gerı gonderdıler ... bu kolyenınde sadece zıncırı ınce tek kotu yanı budur cok dert edersem gıder daha ıyı bı zıncır alırım olur bıter
  • 2 tane almıştım bugün geldi. Zinciri çok ince, mıknatıs zinciride kolye ucunuda çekmiyor. Çizik hata vs yok. Gerçek gümüş değilse bile problem yok yeter ki kararmasın
  • ürünler geldi güzele benziyor hediye aldım baya zarif görüntüsü var. denildiği gibi zinciri ince ama fiyatına bakarsak oldukça iyi görünüyor.
  • Elinizde iken bi fotoğraf gönderebilir misiniz. Canlı hali nasıl görmek istedim
  • 3 tane aldım geldii ve hemen iade etmek istiyorum.
  • Beklediğimden güzeller. Alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

3 tane aldım geldii ve hemen iade etmek istiyorum.

amaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

amaç ?

amac yazarak neyi amaclıyorsunuz mamut bey ?
  • quote:

quote:

quote:

amaç ?

amacının ne olduğunu amaclıyorum ama sen de amaç soruma , amaç yazarak neyi amaçlıyorsun diye soru sorarak neyi amaçladın , asıl bunu merak ettim şimdi
    bilmem amaçlayabildim mi ... pardon anlatabildim mi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

amaç ?

amacının ne olduğunu amaclıyorum ama sen de amaç soruma , amaç yazarak neyi amaçlıyorsun diye soru sorarak neyi amaçladın , asıl bunu merak ettim şimdi
    bilmem amaçlayabildim mi ... pardon anlatabildim mi..

Benım amacım senın amacladıgın sey degıldı ama sen burda benim amacımı bildigin halde baska sey amacladın
    Fesatsın mamut bey fesat. söbe.

• vallaha iade yok demişler ama, ilan 925 gümüş derken ve gümüş olmadığını ispatlarsanız illaki iade almalılar. iadeden ötesi resmen dolandırıcılık bu
  • Annem 3 tane almis. Urunler guzel. Begenmeyenler ne bekliyor çok merak ediyorum. Sahte degiller gümüş atolyesine götürdüm. Hepside gerçek gümüş. Kampanya devam ediyorsa kaçırmayin.
  • Arkadaşlar kargo bugün geldi, kolyenin her parçasında 925 damgası var küçük birleşim noktalarına kadar. Hem sahte olsa bile 9 tlye gayet kaliteli bir ürün. Sahte olacağını sanmıyorum hepsiburada gibi bir firma bunu yapamaz satın alan yüzlerce insan olmuştur her biri ayrı ayrı şikayet etse büyük problem yaşanır böyle büyük firmanın sahte mal satması bana mantıklı gelmiyor. Alacaklar kaçırmasın güzel ürün..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.