|
Bildirim
|
Su basliktakilerin hepsini bloklayacaksin arkadas
|
Ne biçim insanlar var hukuk yoluna başvurulmasını yadırgayıp yanlış yöntemmiş gibi göstermeye çalışıyor...
Hukukun varlığına kendileri ihtiyaç duymadan gerekliliğini anlamayacak insanlara acıyorum, bırakın insanlar gitsin heyete derdini anlatsın sizi ne ilgilendiriyor? Hani hepiniz THH çalışanısınız da işiniz artacak diye mi bunca tepki? Hukuka uygun olmayan davranışı eğer tüketici sergilemişse karar olumsuz çıkar zaten ama nedir bu sözde hak hukuk severcilik? Mümkün oldukça tartışmaya girmemek istiyorum ama gerçekten çok saçma sapan insan var... |
Ya bizim milletimiz tam beyinsiz. Adamlar satın almış müşteri hizmetlerini arayıp fiyat hatası değil diye onay almış ne diye karışıyorsunuz hakkını arayanlara ? Gidin TV izleyin siz arkadaş. Üstteki de örnek olarak araba ilanı vermiş
Ben de geçen sene mouse pad almıştım onay aldık fiyat hatası yok diye. O mousepad i gönderemeyince daha iyisini yolladılar. Hakkını aramak suç oldu memlekette. Hepsiburada her zaman aynı çakallığı yapıyor ben alsaydım ben de arardım hakkımı. Vazgeçmeyin arkadaşlar sonuna kadar uğraşın. |
https://i.snag.gy/mibFjt.jpg bulunsun
|
tam 1 yıl sonra başvurdum kazandım şuan monitöre bakarak yazıyorum yeterli mi?
|
Firsati kacirip kendi alamayinca boyle ego tatmini yapiyor abisi bosver
|
6 tane almış biri olarak rez
|
kaçırdığı fırsat yüzünden senin kadar kuyruk acısı çeken birisini daha görmedim he konuda alanlardan fazla mesajın var böyle zengin zübbesi giib mesajlar yazıyorsun açtığın konulara baktım
daha 5 gün önce 3 kuruşluk telefon için atomu parçalayacak düzeyde araştırma yapmışsın 3 kuruş aşa olsun fazla ödemeyelim zart zurt diye http://forum.donanimhaber.com/m_118146681//tm.htm#118146681 bizim parasını ödediğimiz ürün size niye batıyor bu kadar ? bayram öncesi paramızı nakit alıp geri ödemesini bile yapmadılar hakkımızı aramamız niye zorunuza gidiyor ? ülkede yasa diye bir şey var kimseden bir şey çalmıyoruz eğer hakkımız değilse alamayız zaten ? bunun örnekleri daha önce 5 faklı konuda direksiyonundan monitörüne işlemcisine mouse padine kadar görüldü hepside aldı ürünü size giren çıkan nedir ? |
Umarım thhden bi sonuç elde edemezsiniz.
Birşeyide suistimal etmeyin. Yollanmıyacağını bile bile alıp sonra cingar çıkartıyosunuz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 1 Temmuz 2016; 3:07:04 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|