kriterlerimiz aynı diyebilirim :) ikici linkteki aracı sorgulattık 4 tane hasar kaydı çıktı haberin olsun
Ne kadarlıktı hocam peki hasar kayıtları? Hatırlıyorsanız yazabilir misiniz.
Hocam mesaj abimin telefonunda kaldı ama şöyle diyeyim biri 400 küsür diğeri 500 küsür idi, bi tanesinde de çalıntı cihaz yazıyordu artık ne demek oluyorsa yanında miktar falan yazmıyordu, sonuncusu ya yoktu(3 hasar da olabilir hatırlayamadım) ya da hatırlayamadım. Yani 400 ve 500 küsürlük iki hasar ve çalıntı olayından eminim ama .
quote:
Orijinalden alıntı: MissOutlier
quote:
Orijinalden alıntı: selam_bey
quote:
Orijinalden alıntı: MissOutlier
quote:
Orijinalden alıntı: skymoonraider
Arkadaslar linklerdeki araçlar için yorumlarınızı bekliyorum.
kriterlerimiz aynı diyebilirim :) ikici linkteki aracı sorgulattık 4 tane hasar kaydı çıktı haberin olsun
Ne kadarlıktı hocam peki hasar kayıtları? Hatırlıyorsanız yazabilir misiniz.
Hocam mesaj abimin telefonunda kaldı ama şöyle diyeyim biri 400 küsür diğeri 500 küsür idi, bi tanesinde de çalıntı cihaz yazıyordu artık ne demek oluyorsa yanında miktar falan yazmıyordu, sonuncusu ya yoktu(3 hasar da olabilir hatırlayamadım) ya da hatırlayamadım. Yani 400 ve 500 küsürlük iki hasar ve çalıntı olayından eminim ama .
Sahibini aradımda o hasarların boya olduğunu söyledi. Çalıntı olarakta önceki sahibi çantısını kaybetmiş, içinde arabanın anahtarı varmış, ondan dolayı böyle olduğunu söyledi. Aslına eğer hasarlar bu kadar ise, alınabilir bu araç sanki. Ne diyorsunuz?
Arkadaşlar bu kategoride skoda fabialar nasıl acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme