Şimdi Ara

Hb Sepet İndiriminden Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, hb sepet indirimi yapmış bende uzun süredir laptopsuzum ve bu süre içinde de baya uzak kalmışım bilgisayarlardaki gelişmelerden. Pek anlayamadım ne iyidir ne kötüdür foruma yazayım, yardım eden olur dedim

Öncelikle bütçem 2000- 3500 TL arası,işlev olarak, hem gta5, cs go gibi oyunları rahat kaldırsın,hem de günlük işlevleri rahatça halledebileyim. Benim düşündüklerim;
    En çok kafama yatan bu
    Uygun olsun diye düşündüğüm bu
    Baştaki lenovoya rakip olarak bu
    Uzun süredir baktığım ama HDD ve yavaş calisma yorumlarından dolayı soğuduğum makina da Bu

Oyun meselesi hakkında da şunu söyleyeyim, çok aman aman her oyunu kaldırsın kasmasin en yüksekte oynayayim derdim yok, Gta5 oynayamadım içimde kaldı ondan öyle yazdım yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gösterdiğin laptopları inceledim özellikleri fiyatlarına göre az geldi. Onların yerine alttakileri düşünebilesin senin seçtiklerinden epey iyi duruyorlar.

Buna ; http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx960m-gtx-960m-windows-10-home-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022

Buna ; http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO

Ve buna ;http://www.hepsiburada.com/hp-gaming-15-bc202nt-intel-core-i5-7300hq-12gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1dn08ea-pm-HB0000044VKY

Bakmanı tavsiye ederim. Bunların arasında özellik olarak en iyisi HP duruyor. Dell'i pek tavsiye etmem ( kalite gibi durumlardan değil ) donanımı biraz eski kalıyor. 960 yerine 1050 tercih etmen daha iyi olur diye düşünüyorum. Son olarak MSI da tercih edebilirsin gayet iyi duruyor. Ve HP şuan stoklarda yok 5-10gün içinde gelicek sanırım ve fiyatı 3300 olucak ama emin değilim bu yüzde. MSI mantıklı gözüküyor.

• Önerdigin bilgisayarlar çok iyi hocam alakan için teşekkür ederim öncelikle fakat kafama takılan tek şey i7 i5 meselesi, cok onemli mıdir i7 olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeraltıEkspres -- 24 Mayıs 2017; 13:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeraltıEkspres

Önerdigin bilgisayarlar çok iyi hocam alakan için teşekkür ederim öncelikle fakat kafama takılan tek şey i7 i5 meselesi, cok onemli mıdir i7 olması

Bende o konuda pek bir bilgi sahibi değilim ama i7 6700hq ile i5 7300hq arasinda hiz farki yok sanirim yada cok az. Bide i7 ler 8n, i5 ler 4 cekirdekli galiba pek emin değilim. Ama i5 7300hq 6. Nesil i7 lerden iyi diye biliyorum. İşlemci modellerini yazarak karşılaştırma yaparsan daha net sonuc alirsin. Bence i5 normal bi kullanım için sana yeterli olur i7 yi render gibi ağır işlemci yükü isteyen kişiler tercih ediyor. i5 seni normal kullanımda engellenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kereo -- 24 Mayıs 2017; 14:4:42 >
  • Sepet indirimi nedir?
  • 3500 TL civarına i5 7300HQ işlemcili, GTX 1050 ekran kartlı MSI modeli var, onu incelemenizi tavsiye ederim.
  • burock76 kullanıcısına yanıt
    Hepsi buradanin yaptığı bir kampanya hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: YeraltıEkspres

Hepsi buradanin yaptığı bir kampanya hocam

Onu anladımda ,içeriğini merak ettim :)
  • Önerilenler arasında en iyisi GL62M. i5-7300 işlemci ve GTX 1050 ekran kartıyla günlük işler ve oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın. Üzerinde oyuncu klavyesi var ve soğutmayı çift fanla yapıyor.

http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.