Şimdi Ara

HB Sunny AT-15100 Android-SmartTV UsbMediaPlayer FULL HD Uydu Alıcılı (199 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
18.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım ürün dün kargoya verilmiş gelsin bakalım nasıl bi şey çıkacak bende merak ediyorum......acaba içinden wifi çıkacak mı çıkmayacak mı?
  • Ürünü alıp da kargodan bekleyen arkadaşlar da yorumlarını paylaşsın bir zahmet.

Şu ana kadar kullanıp yorum yazan arkadaşlara da teşekkürler
  • Google play icinde cikmadi.guncelleme yaptiktan sonra da cikmadi.internetten bulduklarimda ise yaramadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı hb den 2 gün önce aldım. 199tl-100tl hediye çeki, bana 99tl ye geldi. diğer uydum sunny 14100hd le kıyaslayacak olursam; 15100 ün kasa ve kumandası daha kaliteli, wifi adaptör ve hdmı kablo kutudan çıktı, menüsü ve kumandanın tasarımı farklı geldi, zamanla alışılır herhalde. cihazı taktıktan sonra yeni güncelleme geldi, sorunsuz olarak wifi ile bağlantı kurup netten yükledim. biss menüsü yoktu, sunny atmaca servisi aradım, adresime mail attılar, yükledim. görüntü kalitesi olarak 14100hd nin sanırım sti işlemciden dolayı sdve hd görüntü kaitesi daha iyi.
    aklıma gelenler bunlar, umarım düşünen arkadaşlara faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 28 Mart 2014; 13:49:14 >
  • Arkadaşlar bende siparişi verdim 200 TL'ye alınabilitesi en iyi cihaz bence. en ucuz android ciha 400-500 den başlıyo bu onların yarı fiyatına ikincisi google play enabler yükleyerek playdeki tüm uygulamalar kurulabiliyomuş. İşlemcisi tabiki düşük olacak 200 TL sonuçta benim televizyonumda mkv oynatma var o yüzden sorun yaşamayacam. 200 TL'ye televizyonum akıllı tv ye dönecek daha ne isterim. Hd kanallarıda çok güzel gösterdiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosion -- 31 Mart 2014; 13:56:33 >
  • Bende fiyatının ucuzluğundan dolayı aldım; Uydunun tv'deki görüntü kalitesi, lg tv'deki dahili uydu alıcısı ve dreambox 800 hd uydu alıcımdan aldığım görüntünün hayli gerisinde, wifi internet sürekli bağlantı kopuyor, landan bağlandığımda da durum böyle. forumları araştırınca yazılım desteğinin çok zayıf olduğunu gördüm. Web sayfaları çok yavaş akıcı değil. gelelim artılarına kumanda çok fonksiyonel, ürünün görüntüsü şık, wifi anteni ve hdmi kablosu içinden çıkıyor. Kısaca beni tatmin etmedi eğer hd kanallardaki görüntüsü daha iyi olsaydı kullanabilirdim fakat görüntü bariz gözümü tırmaladı. İade etmeyi düşünüyorum.
  • Atlantanın sitesindeki tüm uygulamaları yükledim. Market açıldı. İnet ve ip tv uygulamasını da yükledim; ancak verilen adreslerin tümünü denememe rağmen ip tv açamadım. Video oynatılamıyor diyor. Acaba server adresleri eski olduğundan mı hata veriyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi almayı düşünürken olumsuz yorum sebebiyle vaz geçecek gibiyim.
  • Android 2.3, H264 desteklemiyor. Bilginiz olsun.
  • Çalışan google play apk sitesi verebilecek var mi? Atlanta da ise yaramadi.

• Bende bu cihazı epey araştırdım en başta servis ve teknik desteğin çok zayıf olması beni soğuttu bundan sonra ram ve işlemcinin zayıf olması, sorun aynı cihazın atlanta marka olanı daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Çalışan google play apk sitesi verebilecek var mi? Atlanta da ise yaramadi.

Atlantanın sitesinde Google enabler dosyası var. Ben oradan kurdum market açıldı. Atlantanın yazılımı hariç verilen tüm apk'lar burada çalışıyor.

• melih06 M kullanıcısına yanıt
    http://update.atlanta.com.tr/manuel/Smart-Box/APP/Google-Market/ bu adresteki apk denedim yine olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

http://update.atlanta.com.tr/manuel/Smart-Box/APP/Google-Market/ bu adresteki apk denedim yine olmadi.

http://update.atlanta.com.tr/manuel/Smart-Box/APP/Google-Market/

Bu adresteki Google enabler ve black marketi usb'ye atıp cihazdaki apk installer kısmından kurmayı dene

• sonuç olarak yorumları okudum ama kararsız kaldım. Görüntü kalitesi bana lazım değil. Sadece internet olayı kullanışlı mı? Benim oğlana yeter mi? 175e alabiliyorum. Çok fazla bir beklentim yok. Benim oğlan oyun oynanıyorsa oynasın film seyrediliyorsa seyretsin. Bu olmazsa 75e bunu alacağım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sunny-at-14600-usbmedia-player-pvr-full-hd-mini-uydu-alici/productDetails.aspx?productId=evsunnyat14600&categoryId=155057
    Başka önerisi olan varsa yarına mutlaka almam lazım.

• Arkadaşlar yok mu cihazı kullanan ve tavsiye eden? Bugün cihaz almam lazım. Bu cihazın interneti işe yarıyorsa alacağım yaramıyorsa boş yere 100 lira fazla vermeye gerek yok.
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Uydu alıcı olarak gayet güzel internet kullanımını da şöyle anlatayım. Yani bi laptop konforu tabiki yok küçücük kumanda dan ne kadar yazı yazılalbilir. İş görürmü evet iş görür ben youtube uygulamasını falan yükledim başarılı.
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    sağolasın ben kurdum sıkıntı yok. Başka işe yarar uygulama varsa verebilirmisin. ip tv ccam diyolar onların uygulaması da varmı. Nasıl kullanılıyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosion -- 3 Nisan 2014; 11:55:14 >
  • erosion kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldım ancak içim rahat değil birazdan iptal edeceğim. Başka bir sitede trident mini uydu alıcı var. 28.40 TL onu alacağım. Evde Laptop var tablet var. Telefonlar akıllı bir de üzerine bu cihaza ne gerek var diye düşünmeye başladım. Amaç iş görmekse trident de iş görüyor. Bilgi için teşekkür ederim. Bir de hepsiburada canımı sıktı hızlı gönderi yazdığı halde ürünü yarın kargoya veriyorlarmış. Aradım rica ettim ürün ellerindeymiş ama gönderemezlermiş. Onlar satmaya niyetli değilse ben de almaya o kadar da hevesli değilim iptal edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.