arkadaşlar hbh 600 kulaklıgım var ama cihaza bi türlü tanıtamadım bilen varsa cevapları bekliyorum teşekkürler
Usb kablosunu PS3 e takıcaksın.Yani bağlıcaksın cihazı.
Sonra cihazı aç.Tanıyacaktır.
İlk kullanım ise şarj olması gerekebilir.
(diye biliyorum)
hocam ps3 ünden bluetooth cihazları tarattır, kulaklığında bi tuşu ama hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum 5-10 sn kadar basılı tutucaksın 2 cihazda birbirini arayıp bulurlar
sanırım yandaki 2 tuşa basılı tutup arama yaptırıyordun
bende aynısından var, ses arttırma ve ses azaltma (+-) tuslarına aynı anda basılı tut sonra ışık yeşil-kırmızı yanmaya başlar... o sırada ps3 ten arama yaptır ve ekle ye bas, sonra kulaklığın cevaplama tuşuna 1 kere bas ve işlem tamamdır.
quote:
Orjinalden alıntı: Sauron®
bende aynısından var, ses arttırma ve ses azaltma (+-) tuslarına aynı anda basılı tut sonra ışık yeşil-kırmızı yanmaya başlar... o sırada ps3 ten arama yaptır ve ekle ye bas, sonra kulaklığın cevaplama tuşuna 1 kere bas ve işlem tamamdır.
kardeş aynen dediğin gibiymiş çok teşekkür
bende HBH-600 ü ilk başta tanıtamadım cünkü registration password istedi. 0000 yazınca kabul etti. artık char room da kulaklıkla cok rahat konuşuyoruz.
diğer cep telefonlarına da aynısını mı yapacağız yani uyumlu mudur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme