Şimdi Ara

HC modunda oynayanlar bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HC modunda hiç kasmadım, acaba beni kasabilecek biri varmı =?

• Öncelikle ilk kez HC oynayacaksan, ilk char'da kastırma yapmamanı öneririm, senin için güzel bir tecrübe ve keyif olabilir. Yok illa kastırıcam dersen;
    HC season'da "boost community" var. Season dışı da community vardır sanırım ama zaten baştan başlıyorsan season başlarsan daha iyi olur.
    "Old ruins" bounty"i buluyorsun T6'da, bulduğunda community'e ccor T6 lvl x (x kendi level'ın) +1 B +2 L yazıyorsun. (B= booster, L= leecher; B= level atlatıcak gelişmiş char'ı olan bir kişi, L=level isteyenler)
    Öyle gidiyor, level 64 olduktan sonra arama işlemini T4 olarak devam ettirmelisin ki kastırıcak kişiler bounty'i tamamlayabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Öncelikle ilk kez HC oynayacaksan, ilk char'da kastırma yapmamanı öneririm, senin için güzel bir tecrübe ve keyif olabilir. Yok illa kastırıcam dersen;
    HC season'da "boost community" var. Season dışı da community vardır sanırım ama zaten baştan başlıyorsan season başlarsan daha iyi olur.
    "Old ruins" bounty"i buluyorsun T6'da, bulduğunda community'e ccor T6 lvl x (x kendi level'ın) +1 B +2 L yazıyorsun. (B= booster, L= leecher; B= level atlatıcak gelişmiş char'ı olan bir kişi, L=level isteyenler)
    Öyle gidiyor, level 64 olduktan sonra arama işlemini T4 olarak devam ettirmelisin ki kastırıcak kişiler bounty'i tamamlayabilsin.

hocam ark eklesem sizide beni 1saat kasabildiğiniz kadar kassanız ? veya siz istediğiniz kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: safaksaf1

quote:

Öncelikle ilk kez HC oynayacaksan, ilk char'da kastırma yapmamanı öneririm, senin için güzel bir tecrübe ve keyif olabilir. Yok illa kastırıcam dersen;

hocam ark eklesem sizide beni 1saat kasabildiğiniz kadar kassanız ? veya siz istediğiniz kadar ?

Boost olayı tehlikeli biraz hocam 2-3 saat uğraşıp karakterin yatabilir benim arkadaş hc ye yeni başladığında denemiştim olmadı astarı kumaşından pahalıya geldi bir noktadan sonra tavsiyem 1 levelden kendin ilerlemen

• quote:

Orijinalden alıntı: safaksaf1

quote:

Sana yolu gösterdim, o community'de kasıyorlar zaten.
    Ama konuya yazan arkadaşımın dediği gibi ilk char'da boost mantıksız çünkü elinde ne gold oluyor, ne üzerinde item, sonrasını getirmek daha zaman alabilir. İlk char'da üzerine item koyarak yavaş yavaş ilerlemek daha mantıklı olur.

• Adı üstünde HC kendini kastırmanın mantığı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.