Şimdi Ara

HD 2900xt mi 8800 gts mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

bende hd2900xt alıcam

bende alacağım sanırım 2900xt'yi.Çünkü gerçekten o kadar parayı gözden çıkardıktan sonra 8800 alacağıma 150 ytl daha verip 2900xtyi tercih ederim.BORU DEĞİLKİ 740 ÇEKİRDEK HIZI ,512 BİT V.S V.S
  • sürücü resmen stalker için optimize edilmiş bu bariz ortada, bu fps alınır imkansız değil ama bu kadar belli edilmez ki
    nvidia'ın vaktiyle doom3 te aldığı fps ler ile ati'nin hl2 de yaptığı örneklere benzemiş, ati'nin bazı partnerleri ürün yanında stalker hediye
    ediyordu zaten tam isabet olmuş

kaynak verelim de fanatizm aşıkları şahlanmasın
    http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSw0LCxoZW50aHVzaWFzdA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Haziran 2007; 11:39:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

sürücü resmen stalker için optimize edilmiş bu bariz ortada, bu fps alınır imkansız değil ama bu kadar belli edilmez ki
    nvidia'ın vaktiyle doom3 te aldığı fps ler ile ati'nin hl2 de yaptığı örneklere benzemiş, ati'nin bazı partnerleri ürün yanında stalker hediye
    ediyordu zaten tam isabet olmuş

kaynak verelim de fanatizm aşıkları şahlanmasın
    http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTM1MSw0LCxoZW50aHVzaWFzdA==

@Beyazbuyu,

o test tamamen sacmalık. Hatta kendi forumlarında bile test sonuclarına guluyorlarmıs cunku testler cat 7.5 ile yapılmadıgı halde oyle yazılmıs, xtremesystemste gecen haberler bunlar.

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=2251719&postcount=70

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=147978&page=3 buda yazının tamamı...

• Hocam test saçmalık olsa da olmasa da stalker için sürücü çıkarıldığı belli
  • AA-AF sorunu düzeltilirse HD2900XT 8800GTX alamayacak olanlarin tek alternatifi bence. Bunu daha da uzatmanin bi anlami yok

Cünki 8800GTX yaklasil 550-600 hatta 650$ civarinda satiliyorken Hd2900XT 414$+Kdv ye bulmak mümkün ve muhtesemde bir kutu icerigi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaFRaN02 -- 22 Haziran 2007; 13:06:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Hocam test saçmalık olsa da olmasa da stalker için sürücü çıkarıldığı belli

Yok hocam surucu sıradan catalyst 7.5, hotfix fln degil, atinin ayda bir cıkardıgı ve genel olarak X1900 ler icin olan bir surucu.

Release note larında hicbir 2900XT gelistirmesi yazmıyor sadece dx10 a official olarak destek verildigi yazıyor...

Ama notlarda yazmasa da Stalkerdaki bariz hata giderilmis..
  • ATİ x2900xt için acil sürücü çıkarmalı eğer çıkartırsa çok büyük bir satış patlaması yapar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

ATİ x2900xt için acil sürücü çıkarmalı eğer çıkartırsa çok büyük bir satış patlaması yapar..

sürücü o kadar büyük bi problem değil halledilir ve internetten indirilir.beni düşündüren yaptığı gürültü.bunu özmek içinde psu veya soğutmaya bariz bi para harcanacak.Bunun üzerinde durulmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekta5h

quote:

Orjinalden alıntı: baro55

ATİ x2900xt için acil sürücü çıkarmalı eğer çıkartırsa çok büyük bir satış patlaması yapar..

sürücü o kadar büyük bi problem değil halledilir ve internetten indirilir.beni düşündüren yaptığı gürültü.bunu özmek içinde psu veya soğutmaya bariz bi para harcanacak.Bunun üzerinde durulmalı

Gürültüsü hiç de o kadar yok yani bana göre
    Benim sistemde Xcilo wind tunnel 2 yan fanı açınca, psu, işlemci, 2900xt birde bremar sıvı soğutma asıl sen o zaman gürültüyü gör derim

• Bence HD2900XT suan icin cok ideal bir kart.. Belki driver problemleri var ama ilk zamanlar 8800 unde bu problemleri vardi neredeyse 6 ay sonra driver'ler oturdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Bence HD2900XT suan icin cok ideal bir kart.. Belki driver problemleri var ama ilk zamanlar 8800 unde bu problemleri vardi neredeyse 6 ay sonra driver'ler oturdu..

ya zaten şuan ki mecvut driver hayli hayli iş görür.Hem directx10 oyunları bile daha piyasaya çıkmamışken biz driver sorununu tartışmayalım.Adamlar Böylesine bir canavara eminim hakettiği driveri çıkartırlar.ALETİ ALDIKTAN SONRA GERİSİ KOLAY AMA GELGELİM VELHASIL ALETİ ALAMADIK DAHA.HALA KARAR VERME CURCUNASI İÇİNDE ÇIRPINIYORUZ.NVİDİA VS ATİ SAVAŞINDA KABUL ETMEK GEREKİRKİ ATİ ŞUAN BİR ADIM ÖNDE TERCİHİM DOĞRULTUSUNDA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekta5h

quote:

Orjinalden alıntı: TrMhMt

Bence HD2900XT suan icin cok ideal bir kart.. Belki driver problemleri var ama ilk zamanlar 8800 unde bu problemleri vardi neredeyse 6 ay sonra driver'ler oturdu..

ya zaten şuan ki mecvut driver hayli hayli iş görür.Hem directx10 oyunları bile daha piyasaya çıkmamışken biz driver sorununu tartışmayalım.Adamlar Böylesine bir canavara eminim hakettiği driveri çıkartırlar.ALETİ ALDIKTAN SONRA GERİSİ KOLAY AMA GELGELİM VELHASIL ALETİ ALAMADIK DAHA.HALA KARAR VERME CURCUNASI İÇİNDE ÇIRPINIYORUZ.NVİDİA VS ATİ SAVAŞINDA KABUL ETMEK GEREKİRKİ ATİ ŞUAN BİR ADIM ÖNDE TERCİHİM DOĞRULTUSUNDA...

Bende ATI alma taraftariyim ve cok yakin bir zamanda almayi dusunuyorum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.