Şimdi Ara

hd 6850 battlefield 3 bu ayarda nasıl fps düşer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığınız driver hangi sürüm acaba.?

Yukarıdaki arkadaş da amma sallamış grafik motoru falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat2468

quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

Bende 7870 var ultrada 30'a kadar düşüyor bazen ama canımı sıkmıyorum çünkü can sıkıcı bir şey yok 30'un üstündeki dalgalanmaları farkedemezsin

farkediyo 60 tan 30a düşerse ama 30 a sabitlenince bişey farketmiyosun ama akıcılık gidiyo ben mesela ultra ayarda 30 fps ye sabitleyip oynayabilirim ama 60 fpsyle açık ara farkı var

Valla ben farketmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

Kullandığınız driver hangi sürüm acaba.?

+1 dicem de bırak boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 27 Kasım 2012; 21:56:33 >
  • 10 fps'lik farkı gözle görebiliyorsanız bravo size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

Kullandığınız driver hangi sürüm acaba.?

driver 12.11 en son versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

10 fps'lik farkı gözle görebiliyorsanız bravo size...

birden düşünce farkediyo kendinde görebilirsin denersen
  • quote:

quote:

birden düşünce farkediyo kendinde görebilirsin denersen

Mesajlarınızı editleyerek devam ediniz.

Kural 9

10] Eger son mesaj size ait olmasına ragmen ve mesajınız yakın tarihte yazılmışsa o mesajı editlemeden alt alta mesaj yazmak suretiyle, post kasma amaçlı mesajlar yazmayınız.
  • Birader canını sıktığın şeye bak.
    50 YE DÜŞSE NE OLUR 40 A DÜŞSE NE OLUR?

40 bilemedin 50 fps den sonrası zaten HİKAYE...
    Ben hd 4850 de low detayda oynuyorum.30 fps alır keyfıme bakarım.Ha ultrada oynamak istemezmiydim?İsterdim tabi.Ama kendimi niye low da oynuyorum diye sıkıntıya sokacağım bir şey yok öyle değil mi?

ha 500 fps almışsın ha 40 fps almışsın değişen hiç bir şey yok .

Bunlar sırf ego tatminleri, nefs kandırmacaları.
    Rahatına bak canını sıkma.

Al eline bi a16m3 sağdan sağdan devam et.
    (karşıma çıkma delik deşik ederim.((Mk11mod :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 27 Kasım 2012; 23:48:35 >
  • sen oyundaki ismini söyler misin ekliyim seni bi de ultrada sadece msaa kapalı 50 fps alıyorum çıkıp inmemesi için 50 fps ye sabitledim artık böyle oynıcam
  • 30'un altına düşmediği için dua edip oynunu oynayacağına takıldığın şeye bak.. misler gibi oynamaya devat et nema problema..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

30'un altına düşmediği için dua edip oynunu oynayacağına takıldığın şeye bak.. misler gibi oynamaya devat et nema problema..

hemfikiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

30'un altına düşmediği için dua edip oynunu oynayacağına takıldığın şeye bak.. misler gibi oynamaya devat et nema problema..

Katılıyorum şuan biz onuda bulamıyoruz millet nelere takıyor ya :)
  • 50 fps akıcı bir değerdir.neyini beğenmedin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

arkadaşlar bu kartla high ayarda rahat 60 fps oynamam gerekiyorken strike a karkland gibi haritalarda 50 fpsye kadar düşüyor bu rahatsız ediyor ve de overclocklu 940/1250 yaptım bunun bi çözümü var mı

düşer valla yapacak bir şey yok. gtx 680 ile bile 45-50 fps görüyor millet.(aa'yı kapatabilirsin açıksa zaten pek fark hissetmezsin.)

aa kapalı high ayar diyorum gtx 680 bile böyle yapıyosa bu oyunun optimizasyon sorununun hemen çözülmesi gerek

kardeşim yorma kafanı boşuna. si cf şart. bendede 7970 var, karland ıslandda falan ultrada 36-40 a düşüyo, ekranı hiç hareket ettirmeden ayarı high e çektim fps hiç fark etmedi. sorun oyundamı işlemcidemi, nerde çözemedim. ama genel olarak 90 fps,60 fps,

• quote:

görülüyor tabi sen göremiyosan sana bravo valla. 60 dan sonraını göremessin ama 60 ile 50 yada 50 den 40 a düşmesi gayet görülür derecede. + olarak 40 a düşmesini sorun etmesi doğal , 700-800 TL para vermişim kardeşim, halada full de 60 fps nin altına inemeyecek bi sistem yapamıyosam kafama takarım tabi.
  • High'a düşürünce fps fark etmediyse, işlemcidendir.

Üst düzey kartlarla, yakında patlama falan olmadıkça 60 altı görülmesi çok zor, %99 durumda 60 üstü seyreder (1080p - 4x AA - Ultra).
  • İstediğin en güçlü sistemi kur 10 kartı cf yap oyunun grafik motoru buna engel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!
    çünki o şekilde oyun optimize edilmiştir !!!!
    frosbite 2 grafik motoru neymiş okuyun anlarsınız !

Pcde 23.976 fps oranına sahip hd filmi bilmem ne marka kart ile 60 yada 150 fps de mi izleyeceğinizi sanıyorsunuz 24 fps de bile izleyemessiniz :))
    battlefield 3 oyunuda Frosbite2 grafik motoru ile bu şekilde optimize edilmiştir oyunun kendisinden bu :)
    10 tane 7850 de kullansan 7950 de kullansan 6850 de kullansan değişen hiç bişey olmayacaktır :) oyun tamamlandığında skorlar kısmına geçer 30 fps olur oyuna başlarsın yerine göre haritaların kaplamasına göre 50 olur 60 olur 70 olsun 100 olsun düşer/çıkar bu sabit değildir bunu değiştiremessinizzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Kasım 2012; 18:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

İstediğin en güçlü sistemi kur 10 kartı cf yap oyunun grafik motoru buna engel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!
    çünki o şekilde oyun optimize edilmiştir !!!!
    frosbite 2 grafik motoru neymiş okuyun anlarsınız !

Pcde 23.976 fps oranına sahip hd filmi bilmem ne marka kart ile 60 yada 150 fps de mi izleyeceğinizi sanıyorsunuz 24 fps de bile izleyemessiniz :))
    battlefield 3 oyunuda Frosbite2 grafik motoru ile bu şekilde optimize edilmiştir oyunun kendisinden bu :)
    10 tane 7850 de kullansan 7950 de kullansan 6850 de kullansan değişen hiç bişey olmayacaktır :) oyun tamamlandığında skorlar kısmına geçer 30 fps olur oyuna başlarsın yerine göre haritaların kaplamasına göre 50 olur 60 olur 70 olsun 100 olsun düşer/çıkar bu sabit değildir bunu değiştiremessinizzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!

işlemci dar boğaz yapıyormuş, şuan 3.4 e o.c yaptım işlemciyi, 40 fps ye düşen yerlere gittim tek tek gezdim 60 ın altına inmedi. frosbite 2 şahane bi motor ona neden laf attın anmaladım

• herşey ultrada bi sorun yaşamıyorum ben, gtx680 de fpsnin o kadar düştüğüne emin misin? daha kasma yaşamadım hiç
  • BF3'de maalesef her haritanın optimizasyonu aynı derecede iyi değil.
    bazı haritalar diğerlerine göre daha fazla kasıyor sistemleri.
    benim bildiğim Strike at Karkland da bunlardan biri, diğeri de Tahran Highway.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.