Şimdi Ara

Hd 6850ye psu yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün hd6850 ekran kartı aldim psum 400watt olarak almıştım 12 volt 16 amperden 336watt dedi arkadaş Hd 6850ye psu yeterli mi ?
    Resmi bu :)
    Gta 5 indirdim oyunda yeterli performansı vermiyor ve oyunun ortasında kapanıyor oyundan ses geliyor ama ekran gidiyor.
    Pcyi yeniden acmaya çalışınca açılmıyor kablo bağlantısını kontrol et diyor klavye mouse yanıyor.
    Ben de ekran kartını çıkartıp tekrardan takarak birdaha açıyorum sabahdan beridir uğraşıyorum düzelmedi sorun donanimsal olsa gerek.
    Daha da kötüsü valorantta böyle bir sorun yoktu simdi onda da aynı şekil kapanıyor.
    (bonus olarakta ayarlari en düşüğe de alsam en yükseğe de alsam fps aynı kalıyor) Hd 6850ye psu yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_ -- 15 Kasım 2021; 19:59:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gta 5'te görüntü gidiyorsa ya güç kaynağı yetmiyordur ya da ekran kartı arızalıdır. Bence güç kaynağı yetmiyor, zaten o PSUnun ne verebildiği de meçhul. Üstündeki etikete aldanmamak lazım.

Valorant işlemci ve ram performansına bakan bir oyun. Sisteminizde Core 2 duo çift çekirdek işlemci varsa HD6850 o tarz bir oyunda fark yaratmaz, düşük veya yüksek ayar farketmez. Ya da 4 gb ram varsa yetersiz ramden dolayı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    6gb ram
    Q8400 işlemci
    Sıcaklıktan kaynaklı değil eminim powerdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
    Valo evet işlemci istiyor ama bu düşük ayarlarda da yüksek ayarlarda da fps degismemesi ets 2 de gta 5 , 4 de de fln var eski ekran kartim düşüktü ama en düşük grafiklere alınca fps artıyordu

• programmer_ P kullanıcısına yanıt

Sisteme göre pahalı kaçabilir ama en azından bundan bakınız. İlerde de kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Konuyu hortlatıyorum da birşey soracam;ben de ekran kartsız bir sistem var buna hd6850 alıp takmak istiyorum oyun oynama olanım yok sadece masaüstü çözünürlüğü olarak 1440p-120hz görüntü verir mi display porttan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt

Hd 6850 2k çözünürlüğü destekliyor ama display port 1.1 eski versiyon olduğu için kart zamanında 2k 144 hz i desteklemediğini biliyorum. Yine eski versiyon olduğu için 120 hz i desteklermi tam emin değilim iyi araştırılması lazım onun. Ama 1440 p yi destekliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850w psu yeterli mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    144hz olmasa da olur en azından 2k 120hz verse güzel olurdu.teşekkürler hocam cevabınız için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.